Zoeken
GroothandelProductieZakelijke dienstverlening

GAC Summerschool

Je herkent het vast: Je wilt makkelijker en sneller je dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren en meer uit je bedrijfssoftware halen, maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen.

Verhaal lezen
Productie

IGS GeboJagema kiest met Microsoft Business Central Production365 voor leading technology van GAC & Siemens

Het zit in het DNA opgeslagen van IGS GeboJagema om continu te verbeteren en innoveren. De hypermoderne productie faciliteiten en het design proces van IGS en haar beloften zijn daar de getuigen van. Samen met GAC wordt dit jaar ook de operationele aansturing geïnnoveerd.

Verhaal lezen
Productie

Saris pakt door met Production365

Na een succesvolle lancering van een nieuwe serie aanhangwagens, zet Saris haar innovatieve lijn in 2020 door met de nieuwste software oplossing voor productie bedrijven ‘Production365’ gebaseerd op Microsoft Business Central.

Verhaal lezen
Groothandel

International Plywood zet met Business Central 14 een belangrijke stap richting de toekomst

Vanaf Smart Central 2019 (het jaarlijkse klantevenement van GAC) zijn klanten van GAC doorlopend op de hoogte gebracht van de belangrijke aankomende keuze rondom Business Central. Uit de gesprekken met International Plywood is naar voren gekomen dat Business Central 14 voor hen de logische route is.

Verhaal lezen
GroothandelProductieZakelijke dienstverlening

Berichtgeving GAC – COVID-19

Gezien de recente ontwikkelingen aangaande COVID-19 heeft GAC vanochtend besloten om alle medewerkers vanuit huis te laten werken tot minimaal 6 april.

Verhaal lezen
GroothandelProductieZakelijke dienstverlening

Smart Central 2019: in één dag inspiratie voor een jaar lang innovatie

Op donderdag 7 november organiseerde GAC de vierde editie van Smart Central. Dit jaar was het thema: in één dag inspiratie voor een jaar innovatie. Daarbij kregen de klanten van GAC ruim aandacht.

Verhaal lezen

Recordaantal Digitale Koplopers tijdens Smart Central 2019

GAC heeft dit jaar tijdens Smart Central 2019 acht organisaties onderscheiden met een Digitale Koploper Award. Deze DiKA’s worden uitgereikt aan organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie.

Verhaal lezen

9 tips om ROI killers bij een ERP implementatie voor te zijn

Verhaal lezen

Strategische sessie met Menno Lanting voor winnaars Digitale Innovatie Koploper Award

De winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award hebben vrijdag 12 januari een strategische sessie met Menno Lanting bijgewoond. Op basis van eigen cases gingen aanwezige vertegenwoordigers van Joolz, Eureco-Pharma, Vespo en i-Team Global met Menno Lanting en GAC in op de mogelijkheden die de Digitale Transformatie biedt.

Verhaal lezen

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central?

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Verhaal lezen

GAC lanceert nieuwe Werken Bij website

Succes vloeit voort uit de juiste mensen op de juiste plaats. Met de lancering van een nieuwe Werken Bij website wil GAC kennis maken met zowel opkomend als ervaren talent dat een persoonlijke aanpak waardeert.

Verhaal lezen

Winnaars tweede Digitale Innovatie Koploper Award zijn Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie

GAC heeft tijdens Smart Central 2018 Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie onderscheiden met de Digitale Koploper Innovatie Award (DIKA). GAC onderscheidt hiermee organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. De vier winnaars vormen de innovatieve voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven.

Verhaal lezen

Smart Central 2018 Digitale Transformatie maakt revolutie van evolutie

“IT heeft de wereld veranderd, maar die veranderingen waren eerder een evolutie dan een revolutie. De Digitale Transformatie brengt daar verandering in. We zien bedrijven in beweging komen.” Met deze gedachte opende Algemeen Directeur van GAC Erik van Driel de best bezochte editie van Smart Central tot nu toe.

Verhaal lezen

Regio Business – GAC Business Solutions is Het vitaalste bedrijf van Brabant

’s Ochtends even scrummen in Griekenland, dan door om te werken aan de bikedesk in Costa Rica, even een conference call in Sardinië en daarna gezellig samen een vitale lunch weghappen in de buurt van Okinawa. En dat allemaal op één plek in Oirschot!

Verhaal lezen

GAC is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant

GAC Business Solutions is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant. Het vitaliteitsprogramma van de automatiseerder is uitgebreid met onder meer deskbikes, ergonomische krukken, deskyoga en vitale lunches. Algemeen directeur Erik van Driel: “De prijs is echt een verrassing. Al hebben we hier wel erg ons best voor gedaan natuurlijk.”

Verhaal lezen

Eventverslag – Microsoft Dynamics NAV nu en in de toekomst

GAC hield op 22 juni een goed bezochte jaarlijkse klantendag. Peter Bosch, Operationeel Directeur van GAC, opende de dag: “In een wereld waarin alles naar de cloud beweegt, is zekerheid nodig. Laat GAC uw gids zijn op die reis naar de digitale wereld.”

Verhaal lezen

GAC implementeert Dynamics 365 Business Central bij De Reijnen Groep

GAC migreert familiebedrijf De Reijnen Groep (waaronder ORIT) naar de Cloud. Na een eerdere overstap naar Microsoft Office 365 is nu de boekhouding via Dynamics 365 Business Central online gezet. Frans Reijnen, eigenaar van De Reijnen Groep: “Met deze stap nemen we afscheid van onze servers en alle zorgen en problemen die daarmee gepaard gaan.”

Verhaal lezen

AVG privacywet bekend bij meerderheid Nederlandse organisaties, slechts twintig procent verwacht op tijd klaar te zijn

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Uit een enquête van Microsoft onder 600 Nederlandse directeuren en IT-Managers blijkt dat een meerderheid bekend is met de wetgeving en de eisen die deze aan de organisatie stelt.

Verhaal lezen

Eigen klantgegevens potentiële goudmijn voor accountancyfirma’s

In de gegevens die de accountant beheert, schuilt tevens het inzicht om klanten beter te benaderen en de dienstverlening te vernieuwen. Dat vraagt om andere verkooptactieken en een verversing van de marketingstrategie.

Verhaal lezen

De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions en Microsoft

De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365. Algemeen directeur van GAC Erik van Driel: “De Jong & Laan en GAC delen een duurzame visie op ondernemen en stellen beiden de klant centraal. Dat is een mooie basis om, samen met Microsoft, de Digitale Transformatie voor deze organisatie verder vorm te geven.”

Verhaal lezen

Whitepaper – Hoe haal ik meer uit mijn B2B e-commerce

Wist u dat 83 procent van alle professionele inkopers voorafgaand aan een order online onderzoek doet? Van de professionele B2B-inkopers koopt 62 procent al producten online. Forrester Research verwacht dat de online B2B e-commerce markt tussen nu en 2020 verdubbelt ten opzichte van die voor B2C. Is uw e-commerce oplossing klaar voor deze groei? GAC heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd waarin wij kansen en voordelen bekijken, en tips geven om meer uit uw huidige e-commerce oplossing te halen.

Verhaal lezen

Webwarenhuis fonQ live met Microsoft Dynamics NAV van GAC

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together