Geplaatst op
07 december 2020
Categorie
Algemeen

Binnen de maakindustrie is het niet de vraag of je cloud wil omarmen, maar wanneer je hem kan omarmen. GAC haalt met de lancering van Production365 de laatste drempel weg. Ieder productiebedrijf kan alle facetten van het productieproces hiermee optimaliseren.

Production365 helpt productiebedrijven

Production365 helpt productiebedrijven effectiever inspelen op een steeds sneller veranderende wereld. Het is toegerust om AI, Big Data, IoT en andere technische vernieuwingen in te zetten in de organisatie. Maar boven alles helpt het slimmer werken voor jouw organisatie. Of je nu dichter bij de klant wil zitten met klantportalen. Of juist wilt voorspellen wat je klant (of je leverancier) gaat doen. De verschillende modules van Production365 ondersteunen hierbij én bij het optimaliseren van de productieprocessen.

De lancering van Production365 terugkijken? Laat je gegevens achter via de inschrijfpagina van het event en we sturen je de opname toe.

Production365 als kloppend hart van de Digitale Transformatie

Production365 zet bedrijfsgegevens in om effectiever te werken en slim op de markt in te spelen. Dat ligt in lijn met de visie van Microsoft om waarde te creëren met data. Door enorme hoeveelheden gegevens met elkaar in verband brengen komen kansen naar voren. Daarnaast ontstaan er nieuwe aanknopingspunten om nog meer verbanden te leggen. Deze Digitale Feedback Loop vormt het kloppende hart van de Digitale Transformatie. Bij die enorme taak is hulp nodig. Technieken in Production365, zoals artificiële intelligentie, bieden hier uitkomst.

Industrie 4.0 draait om mensen

Als het gaat om Industrie 4.0 plaatst Microsoft de mens centraal. Technologie is leuk, maar als je er te weinig mee doet, dan kost het alleen maar geld. Om echt iets te bereiken is het van groot belang om mensen bij de innovatie te betrekken. Dat motiveert ze om echt iets met de nieuwe mogelijkheden te doen. Succes drijft vervolgens verdere optimalisatie aan. Juist daarom is bij de ontwikkeling van Production365 heel goed naar gebruikers geluisterd. Een eenvoudige interface stimuleert mensen om meer met de technologie te doen.

Automatisch up-to-date

Microsoft brengt iedere zes maanden een update voor Business Central uit. GAC gaat met Production365 voor een vergelijkbaar ritme. De frequentere updates zijn minder ingrijpend dan de grote updates van vroeger. Dat maakt het eenvoudiger om ze snel door te voeren en voorkomt kostbare her-implementaties. Medewerkers kunnen zo makkelijker met de software meegroeien. Waar voorheen alles in één keer veranderde, gaat dat nu geleidelijk. De knop verschuift (bij wijze van spreken) ieder half jaar een klein stukje. Daardoor valt het niet op als die na drie jaar ineens aan de andere kant van het scherm staat.

Configureer snel een offerte of order met PowerApps

PowerApps zijn een belangrijk onderdeel van Production365. Deze standaard onderdelen uit Business Central zijn door GAC uitgebreid met eigen sjablonen voor de maakindustrie. Met deze bouwblokken zijn taken snel op maat te automatiseren. Dat spaart kostbare ontwikkeluren en houdt de software in zijn kern op de standaard. Dat zorgt er op zijn plaats weer voor dat ondanks personalisatie de doorlopende updates probleemloos door kunnen gaan.

Partnership met Siemens

GAC heeft enige tijd terug Siemens benaderd als partner. Siemens is een grote, bestendige softwarepartner van productiebedrijven waar op zijn beurt GAC een zeer hechte en persoonlijk band mee heeft. Het partnership heeft al een standaard Business Central connector voor Siemens-oplossingen opgeleverd. Die is inmiddels wereldwijd beschikbaar in Microsoft AppSource.

“Niet stil blijven staan, zelfs in deze tijden, ben creatief en denk vooruit.”

Dat waren de woorden van Peter Mertens, CEO van IGS GeboJagema als afsluiter van ons Productie365 launch event. IGS GeboJagema gebruikt Production365 om zijn state-of-the-art productielijn aan te sturen. De overstap heeft een Digitale Transformatie aangedreven. Vakmensen zijn flexibeler in te zetten wat de planning vereenvoudigt. Naar buiten toe helpt het om voorop te blijven lopen. Sollicitanten worden tijdens de sollicitatie over de streep getrokken als ze de moderne shop floor zien. Klanten worden aangetrokken door de zekerheid van topkwaliteit.

Production365 brengt de cloud naar productiebedrijven

Met de lancering van Production365 biedt GAC alle productiebedrijven in Nederland de kans om van de cloud te profiteren. Het is een solide platform dat staat op de ijzersterke fundering van Microsoft. Naast meer dan vierhonderd features die Business Central bevat, zijn door GAC nog talloze functies voor de maakindustrie toegevoegd binnen Production365. Daarnaast bevat de oplossing unieke uitbreidingen via Power Apps en toevoegingen van partners. Download de free trial in de Microsoft AppSource.

YOU GAC
Growing Together