0499 58 28 27 Support

Krachtige software, korte communicatielijnen

Wij houden het persoonlijk
One Microsoft

Werken op de manier die jou uitkomt

Microsoft zorgt voor eenheid in zijn software. Of je nu met Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Power BI of Dynamics 365 Business Central werkt, de interface is herkenbaar. Je voelt je direct in de software thuis. Onder de noemer ‘One Microsoft’ gaat de integratie een stap verder. Je kunt vanuit de applicatie die jou uitkomt je werk doen. Of je nu bedrijfsgegevens naar Outlook wilt halen, of mailen met Dynamics 365 CRM. Jij kiest hoe je wilt werken, je bedrijfssoftware zorgt dat het mogelijk is.

Onderneem op jouw manier

Kies voor de flexibiliteit van Microsoft software
Azure

Werken waar en wanneer je maar wilt

Jij wilt overal en altijd bij je werk kunnen zonder aan een beperkte selectie apparaten gebonden te zijn. Azure – het cloudplatform van Microsoft – maakt dit mogelijk. Als je maar toegang hebt tot internet, kun je bij je bestanden en bedrijfsapplicaties. Onmisbaar voor wie veel onderweg is. Maar denk ook aan opschalen en verhuizen. Azure maakt de uitrol van nieuwe werkplekken eenvoudig.

YOU GAC

Growing Together

Je bent normaal altijd welkom bij GAC

Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC

Growing Together