GAC Business Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood. The Digital Neighborhood is een gemeenschap van 12 technologiebedrijven… en er komen er nog steeds bij. We zijn gericht op Microsoft-services en zijn experts op het gebied van data, applicaties, de cloud en business intelligence. Allemaal trots onafhankelijk. Allemaal naadloos met elkaar verbonden. We doen allemaal een beroep op elkaars expertise om jouw digitale potentieel te realiseren.

The Digital Neighborhood GAC
Growing Together
Cmotions
GAC

Cmotions

Voorspelbaar worden op basis van data. Cmotions helpt ondernemingen onder andere op het gebied van advanced analytics, data science, data governance en visualisatie. Veelal gebruikmakend van de BI toepassingen die vanuit Microsoft te gebruiken zijn.
Cmotions
Focus Enterprise Solutions
GAC

Focus Enterprise Solutions

Wanneer je alles zoekt rondom Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management, is dit dé strategische ERP partner voor jouw organisatie. Met focus op Small en Medium Enterprise organisaties in verschillende branches, wordt de ERP implementatie van A tot Z verzorgd.
Focus Enterprise Solutions
Pink Elephant
GAC

Pink Elephant

Pink is dé specialist op het gebied van de moderne werkplek. Met diepgaande kennis van de desktop en de cloud (en alles daartussenin). Om te faciliteren in de moderne werkplek biedt Pink Elephant opties om het beheer volledig uit te besteden, kan men support en implementaties voorzien en levert het waar nodig hardware en software. Hierdoor wordt je onderneming volledig ontzorgd op het gebied van werkplekbeheer.
Pink Elephant
True
GAC

True

Alles op het gebied van managed hosting en cloud, wordt verzorgd door True. De klanten van True worden door volledig ontzorgd met Managed Hosting, Managed Azure, Managed Kubernetes en beveiligingsoplossingen.
True
DMP
GAC

DMP

Zorg dat al je data in veilige handen beheerd wordt met DMP, de data management specialist binnen de groep. DMP zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar en veilig is. DMP biedt diensten voor Storage, Back-up, Disaster Recovery of Cloud-oplossingen.
DMP
Projectum
GAC

Projectum

Projectum is een internationale organisatie, die bedrijven begeleid over de hele wereld in hun digitale reis en transformatie. Verbind bedrijfsstrategieën met de uitvoering door middel van moderne end-to-end Project Portfolio Management-software en de inzet van het Power Platform.
Projectum
Delegate
GAC

Delegate

Delegate is een Deense partner, met als specialisatie Microsoft apps. Delegate geeft klanten advies over de digitale transformatie en het bijbehorende implementeren en beheren van de juiste Microsoft IT-oplossingen.
Delegate
Sulava
GAC

Sulava

De Finse Microsoft partner levert verschillende diensten voor de moderne werkplek, business productiviteit, Microsoft Cloud platforms en security. Microsoft levert de tools, Sulava de experts.
Sulava
Iquality
GAC

Iquality

Iquality levert design, ontwikkeling en support voor bedrijfsapplicaties en websites op basis van een Teams as a Service propositie. De kracht zit hem in de multidisciplinaire teams, welke nauw samenwerken in het verbeteren of ontwerpen van hun software, apps of websites.
Iquality
2Foqus
GAC

2Foqus

2Foqus brengt data, bedrijfsresultaten en mensen samen in slimme bedrijfsoplossingen. Met focus op de 4 pijlers Data Literacy, Data Management, Analytics en Acadamy, laat 2Focus haar klanten meer uit hun data halen.
2Foqus
Fullstaq
GAC

Fullstaq

Fullstaq helpt bedrijven bij het aanpakken van complexe technologische uitdagingen en ze spelen een actieve rol in de cloud-native gemeenschap. Fullstaq helpt zowel start-ups als ondernemingen hun Kubernetes-ambities te realiseren.
Fullstaq
Active Professionals
GAC

Active Professionals

Active Professionals is dé dienstverlener op het gebied van data vraagstukken. Met hun jarenlange ervaring helpen ze bedrijven met het opzetten van de juiste architectuur en met het analyseren en beoordelen van bestaande data. Ook voorspelt Active Professionals toekomstige resultaten en formuleren ze actiegerichte inzichten, welke de bedrijfseffectiviteit verhoogt.
Active Professionals
Benieuwd naar de mogelijkheden met onze labels?
De beste oplossingen voor jouw proces!

Wil je eens sparren over één van de oplossingen die we via onze labels implementeren? We vertellen je graag hoe we samen met onze labels de beste oplossing voor jouw organisatie inzetten. Vul het contactformulier in en Susan helpt je verder!

Susan staat voor je klaar

Meer weten over onze labels?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together