Passende opleidingen voor iedereen

Wij bieden een opleidingsaanpak die bij jou past!

GAC Dynamic Learning verzorgt opleidingen rondom Microsoft Dynamics 365 en allerlei producten die hiermee te maken hebben. Of je de implementatie nu door GAC laat uitvoeren of een andere partner: wij bieden een trainingsaanpak die bij jouw organisatie past. Je hebt keuze uit klassikale trainingen in Oirschot, online trainingen of je kunt onze ervaren trainers jouw kant op laten komen. Heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op, want wij verzorgen graag een opleiding die volledig is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Praktijk- en functiegerichte opleidingen

Haal alles uit je bedrijfssoftware

Om zo goed mogelijk op de praktijk aan te sluiten, is ons opleidingsmateriaal gericht op de functie van de cursist. De focus ligt zo op functionaliteit die voor de eigen werkzaamheden van belang is. Al ons cursusmateriaal is Nederlandstalig, aangezien uit de praktijk blijkt dat kennis daardoor eenvoudiger op te nemen is. Alle opleidingen zijn gebaseerd op de laatste versie van de software, maar kunnen op aanvraag ook in een oudere versie worden gegeven. Onze opleidingen zijn overigens ook beschikbaar voor bedrijven die de Microsoft Dynamics implementatie door een andere partner hebben laten uitvoeren. Waar je ook voor kiest, in welke vorm je de opleiding ook afneemt, onze ervaren trainers zorgen dat jouw mensen enthousiast en vol vertrouwen meer uit de bedrijfssoftware kunnen halen.

Klassikaal

De cursist volgt de opleiding in een modern ingericht trainingslokaal in ons hoofdkantoor in Oirschot volgens een vast rooster. Eén van onze opleiders verzorgt de begeleiding voor groepen van maximaal acht deelnemers.

Online

Als het niet mogelijk is om naar GAC te komen, zijn de opleidingen ook online te volgen. Dezelfde inhoud, verzorgd door onze eigen trainers. Vraag naar de mogelijkheden!

Klantspecifiek

Bijzondere wensen? Wij passen inhoud, duur en tijdstip van een opleiding graag voor je aan. Neem contact op en wij nemen de mogelijkheden met je door.

Op locatie

Geef je de voorkeur aan in-company opleidingen? Onze trainer brengt alle benodigde ondersteunende materialen mee en verzorgt óp locatie de gewenste opleiding voor jouw medewerkers.
Bekijk hier het trainingsrooster voor de komende maanden
Zoeken
Vragen over een training? Vraag het Susan

Met onze opleidingen haal jij alles uit je bedrijfssoftware.

Vraag het Susan
Dynamic Learning

Haal alles uit Microsoft Dynamics 365

Haal meer uit Microsoft Dynamics 365 door te investeren in opleidingen en trainingen. Onze ervaren docenten staan voor je klaar. We bieden modern ingerichte trainingslokalen in Oirschot. Is het niet mogelijk om naar Oirschot te komen, haak dan online aan. Desgewenst kunnen wij de opleidingen ook in-company en/of specifiek aangepast aan jouw wensen verzorgen.

Wij bieden Microsoft Dynamics 365 opleidingen voor kerngebruikers en eindgebruikers. Onze opleidingen zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je geen klant van GAC bent.

Wil jij ook alles uit Microsoft Dynamics 365 halen?
Neem contact met ons op!

De opleiding van onze experts, zorgen dat jouw medewerkers het maximale uit de systemen halen! Vragen over een opleiding of wil je een op maat gemaakt opleidingsprogramma voor jouw bedrijf? Vul het contactformulier in! Wij staan al voor je klaar met de beste opleidingen voor jouw organisatie. Hans helpt je graag verder.

Susan staat voor je klaar

Vragen over een training? Laat het ons weten!

YOU GAC
Growing Together