Disclaimer

Welke gegevens verzamelt GAC?

Wij verzamelen gegevens zoals bedrijfsnaam, voor- en achternaam, telefoonnummer en mailadres. Deze informatie gebruiken wij om producten en diensten, zoals onze website en apps, aan te passen aan uw wensen.

Met wie deelt GAC mijn gegevens?

GAC heeft als uitgangspunt dat gegevens niet met derden worden gedeeld. Wij vragen u vooraf toestemming als het delen van gegevens met derden noodzakelijk is voor de juiste werking van producten of diensten. Vanzelfsprekend wijken wij ook van deze regel af om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Waar haalt GAC gegevens vandaan?

De belangrijkste bron van onze gegevens bent u zelf. U geeft ze onder meer aan ons door als u zich inschrijft voor een evenement, webinar of nieuwsbrief. Daarnaast maken wij op onze website gebruik van cookies. Hiermee kunnen wij uw voorkeuren voor onze website opslaan. Met behulp van cookies presenteren wij gepersonaliseerde advertenties en analyseren wij hoe u onze website en diensten gebruikt.

GAC beschermt uw gegevens

GAC heeft passende maatregelen genomen om uw gegevens te beschermen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging. Wij voldoen daarnaast aan het door de EU ingestelde recht om vergeten te worden. U kunt een verzoek indienen om uw gegevens te laten verwijderen als die niet langer nodig zijn voor onze bedrijfsvoering.

YOU GAC
Growing Together