0499 58 28 27 Support

Partners GAC

Growing Together
Microsoft
GAC

Verwezenlijk doelen, dromen en ambities

Organisaties over de hele wereld bereiken meer dankzij de producten van Microsoft. Mensen verbeteren zich beroepsmatig en persoonlijk. Met nieuwe tools verwezenlijken ze doelstellingen die voorheen onmogelijk leken. Microsoft betreedt nieuwe markten, analyseert technologische tendensen en speelt daarop in.
Jet Reports
GAC

Zien wat er speelt

Bedrijven over de hele wereld gebruiken Jet Reports om weloverwogen beslissingen te nemen. Jet Reports staat bekend om zijn gebruiksgemak waardoor informatie snel in de gewenste vorm te vinden is.
Mercash
GAC

Hou je medewerkers op de hoogte

Mercash ontwikkelt en onderhoudt technisch hoogwaardige HRM- en salarisoplossingen voor Microsoft Dynamics NAV. De software zorgt dat gebruikers informatie meteen beschikbaar hebben, op elk moment van de dag, waar ze ook zijn.
e-Con Solutions
GAC

Bespaar tijd én geld

Met de productdatabase van Microsoft Dynamics NAV maakt e-Con Solutions offertes en voorstellen. Deze configurator zorgt dat samenstellingen gemaakt worden op basis van mogelijke combinaties. Na acceptatie door de klant gaat de order, voorzien van stuklijsten en andere relevante productdocumenten, direct door naar productie.
Sana Commerce
GAC

Maak e-Commerce eenvoudig

Sana Commerce is een e-commerce platform voor Microsoft Dynamics NAV. Wij maken er online retail web store (B2C) en sales portals (B2B) mee. De complete set van aanvullende diensten en samenwerkingsverbanden die Sana Commerce aanbiedt is essentieel om succesvol online te ondernemen.
Spotler
GAC

Marketingkracht schuilt in eenvoud

Met Spotler verstuur je in een mum van tijd nieuwsbrieven. Waar andere aanbieders trots zijn op het aantal features, is Spotler trots op zijn eenvoud. Bij de ontwikkeling zijn gebruik en optimaal resultaat centraal gesteld. Je synchroniseert jouw contactgegevens tussen Spotler en Dynamics CRM en kunt vervolgens van daaruit je campagnes aansturen.
To-Increase
GAC

Grafische planningsmogelijkheden

Productiebedrijven verrijken de synchronisatie-, planning- en notificatieonderdelen van Microsoft Dynamics NAV met To-Increase. Hiermee wissel je gegevens uit tussen verschillende applicaties en kun je grafisch plannen. Daarnaast heb je toegang tot messaging modules en krijg je meer grip op projectmanagement.
QlikView
GAC

Selfservice Business Intelligence

Met QlikView krijgt je organisatie toegang tot slimme hulpmiddelen waarmee je beslissingen kunt onderbouwen. Je zet je bedrijfsgegevens in om nieuwe kansen te ontdekken en problemen op te lossen. De eenvoudige interface geeft je zo snel antwoorden als jij vragen kunt stellen.
Udocx
GAC

Documenten op de juiste plaats

Udocx slaat een brug tussen de scanner (multifunctional) en jouw documentopslag. Alle gescande documenten stuur je via de cloud direct naar de juiste locatie. Heb je een document nodig? Via Udocx heb je het altijd bij de hand. Je bent nooit meer een document kwijt en zoekt ook makkelijk op inhoud.
Nintex
GAC

Effectiever werken

Bouw zelf workflows om je processen te automatiseren. Met de forms van Nintex verzamel je efficiënt gegevens via formulieren. Je krijgt ook toegang tot Nintex Mobile waarmee je mobiele apparaten zoals smartphones en tablets inzet om effectiever te werken.

Je bent altijd welkom bij GAC

De koffie staat klaar
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Wij staan voor je klaar.
Anoeska staat voor je klaar

Meer weten over onze partners?

YOU GAC

Growing Together