YOU GAC
Growing Together
Automatiseer je kantoor op basis van best practices

Accountancy

Jouw klanten hebben te maken met steeds snellere veranderingen in de markt. Hierbij is jouw strategische advies gewenst. Om het juiste advies te geven, is software voor ieder accountantskantoor van essentieel belang. Dankzij onze software PSA365 automatiseer jij het prospect tot klantacceptatieproces en heb jij altijd inzicht in je OHW-positie. Maak het verschil voor je klanten!

Werk altijd gevalideerd en conform wet- en regelgeving

Chemie en pharma

Ben jij met jouw bedrijf actief in de sector chemie of in de farmaceutische industrie? Dan dienen jouw producten te voldoen aan zeer stringente wet- en regelgeving. Niet voor niets. Veiligheid en tracering zijn essentieel om aan de strikte compliance-eisen te voldoen. Binnen deze branches dien je te beschikken over software die je altijd de juiste garanties geeft. De oplossingen van GAC Business Solutions zorgen hiervoor.

Onderscheiden in de keten

Groothandel

Wij helpen je toegevoegde waarde te leveren. Onze oplossingen verhogen de productiviteit van medewerkers en bieden real-time inzicht in de cijfers. Door te kiezen voor Trade365 kun je vanuit één oplossing al je processen beheren. Van warehouse tot webshop en van factuur tot forecast. Wij zorgen dat je maximaal kunt focussen op het nakomen van je beloftes richting je klant.

Optimaal projectmanagement

IT & Consultancy

Projectmanagement vraagt om overzicht. Wij zorgen dat je met up-to-date cijfers werkt én dat die cijfers voor alle leden van de organisatie hetzelfde zijn. Zo voorkom je verwarring en zie je tijdig waar (bij)sturing noodzakelijk is. Met de PSA365 oplossing regelen wij dat zowel de klantregistratie als urenverantwoording en facturatie helemaal op orde zijn. Dat geeft jou de ruimte om te focussen op jouw core business: het leveren van diensten aan je klant.

100% focus op je webshop

Online retail

Wanneer een webshop je belangrijkste afzetkanaal is, dien je als online Retail bedrijf te kunnen profiteren van toenemende orderaantallen. Hierbij is het van cruciaal belang dat de organisatie direct in staat is deze te verwerken. Meer doen met minder werk, luidt het credo. Dat vraagt om flexibele, schaalbare backoffice software, waarmee ruimte voor groei ontstaat. Trade365 integreer je gemakkelijk met ieder e-commerce platform, zodat je backoffice processen gestroomlijnd verlopen en meegroeien met het tempo van jouw bedrijf.

Smart Industry

Productie

Smart Industry zorgt voor radicale vernieuwing van de Nederlandse industrie. Digitale procesondersteuning, strategische planning en klant- en partnerinteractie komen samen. Het verbindt mensen, processen en machines. Dit vraagt om slimme software, zodat jouw bedrijf efficiënter kan plannen, sneller kan inspelen op de vraag, beter kan samenwerken in de keten en grondig de kansen kan analyseren. Production365 zorgt ervoor dat jij de concurrentie een stap voor blijft.

Weten wat onze software voor jouw branche kan betekenen?
We sparren graag over je uitdagingen!
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en je kan helpen met het Digitaal Transformeren? Wij heb de dagelijkse uitdagingen van productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners vertaald in onze standaardoplossingen speciaal voor jouw branche. Benieuwd hoe we jouw bedrijf samen verder laten groeien? Neem contact met ons op.
Mignon helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together