YOU GAC
Growing Together

Growing Together

Onze filosofie

Door samen te werken bereik je meer. Het maakt groei mogelijk. Dat is belangrijk want stilstand is achteruitgang. Gelijktijdig betekent groei voor iedere organisatie iets anders. Wij staan voor je klaar:

  • Groei in omzet of winst;
  • Meer flexibiliteit binnen je bedrijf;
  • Het versterken van je innovatief vermogen;
  • Meer tevreden klanten;
  • Het uitbreiden van het aantal relaties en partners;
  • Het boosten van je imago;
  • Of een ander ambitieus groeidoel.

De gemene deler is dat we elkaar nodig hebben om groeidoelen te bereiken. Dat is Growing Together. Het vormt de basis voor onze samenwerking met organisaties die duurzaam willen groeien.

Growing Together is een bedrijfsfilosofie én een belofte.

Digitaal Transformeren
Samenwerken, meer bereiken en succes vieren

Doe meer met de middelen die je al hebt. De Digitale Transformatie verandert de manier waarop Nederlandse ondernemingen werken. Het maakt samenwerken binnen de organisatie en met partners eenvoudiger. Win meer tijd om aan klanten te besteden en vergroot je innovatiekracht.

Digitaal Transformeren draait om groot denken, klein beginnen en snel groeien.

Branche expert

Wij spreken dezelfde taal

Bij het digitaal transformeren van je processen is het wel zo fijn als je een partner hebt die weet waar je tegen aanloopt. Binnen GAC Business Solutions hebben we branche experts, die op alle linies actief zijn. Of je nu een sales executive over de vloer krijgt of een consultant die het komt implementeren, wij spreken de taal vanuit jouw branche. Zien we nieuwe uitdagingen, dan zullen onze medewerkers kijken hoe we dit met standaard software op de beste manier kunnen invullen.

Versterk je medewerkers

Verbinden met klanten

Optimaliseer processen en operatie

Transformeer producten

BHAG

Op weg naar 150.000 tevreden gebruikers

In 2018 hebben wij een Big Hairy Audacious Goal geformuleerd. Dat is een langetermijndoel waar we als organisatie aan werken. Onze BHAG: in 2033 willen wij 150.000 tevreden gebruikers ondersteunen.

Deze BHAG streven we na door gerelateerde kleinere doelen te formuleren en te verwezenlijken. Iedere afdeling en iedere medewerker heeft een eigen BHAG. Benieuwd welke dat zijn? Vraag het ons.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn betrokken

Wij hechten veel belang aan het ondersteunen van diverse maatschappelijk verantwoorde doelen. Wij ondersteunen verschillende initiatieven en geven onze mensen de ruimte om actief bij te dragen. Door je in te zetten voor de maatschappij realiseer je groei. Dat is Growing Together in de breedste zin van het woord.

Stichting Circle4Life
Ieder kind, waar ook ter wereld, heeft recht op een fijne jeugd, op bescherming, op een goede gezondheid, op liefde, op een huis om in te wonen en een bed om in te slapen.
Naar de Top voor KiKa
De stichting Naar de Top voor KiKa brengt jaarlijks een groep klimmers bij elkaar. Zij halen zoveel mogelijk donaties binnen om Stichting KiKa te ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker.
Alpe d'HuZes
Jaarlijks nemen duizenden mensen deel aan het wielerevenement Alpe d'HuZes om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoekfonds bij KWF Kankerbestrijding.
Kili Explorer
Kili Explorer haalt met een zesdaagse klim naar de top van de Kilimanjaro een kwart miljoen euro op om het leven van voormalige kindsoldaten in Noord-Uganda te verbeteren.
Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?
Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het contacformulier in! Wij staan al voor je klaar met de beste software voor jouw organisatie. Susan helpt je graag verder.

Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together