YOU GAC
Growing Together

Growing Together

Onze filosofie

Door samen te werken bereik je meer. Het maakt groei mogelijk. Dat is belangrijk want stilstand is achteruitgang. Gelijktijdig betekent groei voor iedere organisatie iets anders. Wij staan voor je klaar:

  • Als je wilt groeien in omzet of winst;
  • Zoekt naar meer flexibiliteit;
  • Je innovatief vermogen wilt versterken;
  • Meer tevreden klanten ambieert;
  • Je relaties en partnerships wilt uitbreiden;
  • Je imago wilt boosten;
  • Een ander ambitieus groeidoel hebt.

De gemene deler is dat we elkaar nodig hebben om groeidoelen te bereiken. Dat is Growing Together. Het vormt de basis voor onze samenwerking met organisaties die duurzaam willen groeien.

Growing Together is een bedrijfsfilosofie én een belofte.

Digitaal Transformeren
Samenwerken, meer bereiken en succes vieren
Doe meer met de middelen die je al hebt. De Digitale Transformatie verandert de manier waarop Nederlandse ondernemingen werken. Het maakt samenwerken binnen de organisatie en met partners eenvoudiger. Win meer tijd om aan klanten te besteden en vergroot je innovatiekracht.

Digitaal Transformeren draait om groot denken, klein beginnen en snel groeien.

Versterk je medewerkers

Verbinden met klanten

Optimaliseer processen en operatie

Transformeer producten

BHAG

Op weg naar 25.000 tevreden gebruikers

In 2018 hebben wij een Big Hairy Audacious Goal geformuleerd. Dat is een langetermijndoel waar we als organisatie aan werken. Onze BHAG: in 2033 willen wij 25.000 tevreden gebruikers ondersteunen.

Deze BHAG streven we na door gerelateerde kleinere doelen te formuleren en te verwezenlijken. Iedere afdeling en iedere medewerker heeft een eigen BHAG. Benieuwd welke dat zijn? Vraag het ons.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn betrokken

Wij hechten veel belang aan het ondersteunen van diverse maatschappelijk verantwoorde doelen. Wij ondersteunen verschillende initiatieven en geven onze mensen de ruimte om actief bij te dragen. Door je in te zetten voor de maatschappij realiseer je groei. Dat is Growing Together in de breedste zin van het woord.

Stichting Circle4Life
Ieder kind, waar ook ter wereld, heeft recht op een fijne jeugd, op bescherming, op een goede gezondheid, op liefde, op een huis om in te wonen en een bed om in te slapen.
Naar de Top voor KiKa
De stichting Naar de Top voor KiKa brengt jaarlijks een groep klimmers bij elkaar. Zij halen zoveel mogelijk donaties binnen om Stichting KiKa te ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker.
Alpe d'HuZes
Jaarlijks nemen duizenden mensen deel aan het wielerevenement Alpe d'HuZes om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoekfonds bij KWF Kankerbestrijding.
Kili Explorer
Kili Explorer haalt met een zesdaagse klim naar de top van de Kilimanjaro een kwart miljoen euro op om het leven van voormalige kindsoldaten in Noord-Uganda te verbeteren.
Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together