0499 58 28 27 Support

Wij spreken jouw taal

Onze mensen komen uit jouw branche
Maak je werk eenvoudiger

Slim automatiseren

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De Digitale Transformatie maakt werken eenvoudiger. Krachtig digitaal gereedschap komt binnen handbereik van iedere onderneming. Daar kan je als MKB-bedrijf jouw voordeel mee doen. Onze mensen komen uit jouw branche. Zij zijn op de hoogte van jouw unieke uitdagingen én van de oplossingen die Microsoft daarvoor kan bieden. Zij helpen je het maximale te halen uit de belofte die de Digitale Transformatie biedt.

Kleine aanpassingen nodig?

Die maak je gewoon zelf
Gebruiksvriendelijk

Bedrijfssoftware waar je zelf mee uit de voeten kan

Soms volstaat een kleine ingreep als je groot resultaat wilt boeken. Automatiseer zelf repeterende taken of schrijf een eenvoudige app voor terugkerend werk. Dit is mogelijk met onze oplossingen. Heb je een paar tips nodig om met deze gereedschappen uit de voeten te kunnen? Onze mensen staan vanzelfsprekend voor je klaar.

YOU GAC

Growing Together

Je bent normaal altijd welkom bij GAC

Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC

Growing Together