Zoeken

What’s New in Production365 Release Wave 1 2021

De nieuwe versie van Production365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 1 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt voor jouw productie bedrijf? Lees het blog.

Verhaal lezen

Top 5 voordelen van een papierloos magazijn dankzij magazijnscanning

In hoeverre is jouw magazijn al papierloos? Lees dit blog om meer te leren over de 5 belangrijkste voordelen van een digitaal magazijn met magazijnscanning.

Verhaal lezen

Webinar: Ontdek de toekomst van de accountant met Power Platform

Hoe kun je als accountskantoor je voordeel doen met de Digitale Transformatie? Op die vraag werd deze week door Microsoft en GAC antwoord gegeven.

Verhaal lezen

Altijd je prijslijsten up-to-date in Dynamics 365 Business Central dankzij Connect2All

Heb jij regelmatig te maken met updates in prijslijsten van je leveranciers? Leer hoe je dit zonder enige moeite snel en eenvoudig verwerkt in Business Central.

Verhaal lezen

Verbeter je kwaliteitsmanagement met deze 4 methoden

Ieder bedrijf wil de beste producten aan zijn klanten leveren. In dit blog vertellen we je 4 strategieën om je kwaliteitsmanagement naar het volgende niveau te tillen.

Verhaal lezen

What’s New in Trade365 Release Wave 1 2021

De nieuwe versie van Trade365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 1 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

De tijdlijn als hart van het CRM systeem (10 tips)

Stel je eens voor dat je altijd maar op één plek hoeft te kijken voor het laatste klantcontact?

De tijdlijn is het hart van een CRM systeem waar elke gebruiker precies kan zien wat er speelt bij klanten. Met deze 10 tips haal je als organisatie het maximale uit de tijdlijn in je CRM systeem.

Verhaal lezen

What’s new in Dynamics 365 Sales | CRM

Twee keer per jaar voorziet Microsoft Dynamics 365 Sales | CRM van nieuwe functionaliteiten. Wat is er nieuw in de wave 1 2021 release van Dynamics 365 Sales? Rob Kuijpers heeft de belangrijkste nieuwe functionaliteiten op een rij gezet in dit blog.

Verhaal lezen

Koppel je website aan CRM met Spotler formulieren

Op elke website is een contactformulier te vinden waarmee je als bezoeker informatie kunt opvragen bij een bedrijf, je kunt inschrijven voor een evenement of een vraag kunt stellen. Snelle opvolging is essentieel bij een ingevuld formulier. In dit blog leggen we uit hoe je een Spotler formulier automatisch kunt verwerken in Dynamics 365 Sales.

Verhaal lezen

Top 10 vernieuwingen voor Dynamics 365 Business Central Release Wave 1 2021

De Release Wave 1 van 2021 komt in april beschikbaar. Wat zijn de nieuwe functionaliteiten voor Business Central waar wij het meest warm voor lopen? In dit artikel hebben we de top 10 voor je samengesteld.

Verhaal lezen

Vereenvoudig orderverwerking met de ordertoezegging functie in Business Central

Moeite om eenvoudig een juiste haalbare leverdatum af te geven tijdens de orderverwerking? Leer hoe Business Central jou het leven makkelijker kan maken!

Verhaal lezen

What’s New Microsoft Power Platform – Release Wave 1 2021

Benieuwd wat de Release Wave 1 2021 van het Power Platform voor je in petto hebt? In dit artikel nemen we je mee in de belangrijkste vernieuwingen die vanaf april 2021 beschikbaar komen!

Verhaal lezen

3 voorbeelden van Power Apps voor handelsbedrijven en online retailers

Benieuwd hoe wij Power Apps vertalen naar concrete applicaties, die groothandels en online retailers dagelijkse slimmer laten werken? In dit blog tonen we je 4 voorbeelden.

Verhaal lezen

3 tips om de klanttevredenheid te vergroten dankzij supply chain management

Hoe draagt supply chain management bij aan een hogere klanttevredenheid? In dit blog geven we je 3 tips, hoe jij je klanttevredenheid naar het volgende niveau kan tillen!

Verhaal lezen

Synergie: samenwerking en digitalisering binnen accountancy

Samenwerking is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Ondanks dat we meer op afstand met elkaar moeten samenwerken, zorgen de tools van Microsoft er voor dat je dit zonder problemen doet. In dit artikel lees je concreet de toepasbaarheid voor jouw accountantskantoor.

Verhaal lezen

Hoe zorg je voor succesvolle CRM implementatie?

Draagvlak komt te voet en gaat te paard. Hoe zorg je ervoor dat een CRM systeem ook daadwerkelijk wordt gebruikt door de eindgebruikers van marketing, sales of service? Dit blog geeft je een aantal tips hoe je maximaal rendement haalt uit je CRM implementatie. Benieuwd wat je absoluut niet moet doen? Lees dan het hele blog!

Verhaal lezen

Je doelgroep segmenteren voor e-mailmarketing: doe het vanuit je CRM!

De fout die veel organisaties maken, is dat via een e-mail nieuwsbrief naar alle contactpersonen dezelfde boodschap wordt gestuurd. Lees in deze blog hoe je dat anders kunt doen.

Verhaal lezen

Wat is de ROI van je marketing budget?

In hoeverre dragen de marketinginspanningen bij aan de winst van je bedrijf? Een vraag die veel marketingafdelingen krijgen. Om deze vraag te beantwoorden, heb je inzicht nodig in de Return on Investment (ROI) van je marketinginspanningen. Maar hoe krijg je dat inzicht? Lees hier hoe je dit kunt doen.

Verhaal lezen

COVID-19: hoe een pandemie de digitale transformatie van het bedrijfsleven veroorzaakt

De impact van COVID-19 op de digitale transformatie van bedrijven. In dit artikel lees je hoe een pandemie een digitale revolutie veroorzaakt. Hoe speel jij hier op in?

Verhaal lezen

Verkoopprognose anno nu: laat slimme bedrijfssoftware je kennis & ervaring ondersteunen

Hoe kun jij je historische data gebruiken om voorspelbaar te forecasten richting de toekomst? In dit blog vertellen we je hoe de tools van Microsoft en GAC Business Solutions je helpen bij het opzetten van accurate onderbouwde forecasts.

Verhaal lezen

Hoe zorg ik voor een optimaal Product Informatie Management systeem?

Hoe beheer ik al mijn data van artikelen, leveranciers en prijslijsten op een uniforme manier? De oplossing hiervoor is een Product Informatie Management systeem. In dit artikel leggen we je uit wat een Product Informatie Management systeem inhoudt, hoe je met Trade365 of Production365 van GAC Business Solutions al een groot deel van je PIM behoeftes kunt invullen en wanneer je de stap naar een separaat PIM systeem zou moeten maken.

Verhaal lezen

Centraliseer en automatiseer je lead proces

Centrale registratie van leads en je CRM systeem automatisch voorzien van data, dat is essentieel in marketing. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Verhaal lezen

Werk AVG proof met Dynamics 365 Business Central

Op het moment dat je gegevens van personen verwerkt in je financiële administratie, krijg je te maken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds mei 2018 in heel Europa geldt. Met Business Central krijg je een aantal tools om je hierbij te helpen. In dit blog leggen we aan de hand van de privacyrechten uit hoe je dit kunt inrichten en gebruiken.

Verhaal lezen

4 low code Power Apps templates voor productiebedrijven

Low code Power Apps voor jouw productiebedrijf. In dit artikel laten we je 4 concrete voorbeelden zien, hoe je processen kan digitaliseren door de inzet van Power Apps.

Verhaal lezen

3 tips om met slim forecasten een perfect inkoopplan te maken

Een grote uitdaging voor veel organisaties is het maken van juiste forecasts binnen hun inkoopplan. In dit artikel delen we 3 tips, hoe jij tot het perfecte inkoopplan komt met Trade365

Verhaal lezen

Datagedreven werken binnen jouw groothandel, wat is er voor nodig?

Inzichten uit data inzetten om de bedrijfsvoering te verbeteren, wie doet het tegenwoordig nog niet? Binnen jouw groothandel is een schat aan data beschikbaar. Dat biedt kansen. Met Trade365 en Power BI kun jij deze kansen verzilveren!

Verhaal lezen

Data integratie bij een CRM project: het kan simpeler!

Bij het implementeren van bedrijfssoftware, vormt integratie vaak een lastig punt. De implementatie van een CRM-systeem wordt, wanneer je dicht bij de standaard blijft, steeds eenvoudiger. Vaak kunnen bedrijven al uit de voeten met de aangeboden functionaliteiten, met standaard tools is data integratie met Dynamics 365 CRM zo gedaan!

Verhaal lezen

Productiviteit van je magazijn verhogen door efficiënt inrichten

Bespaar tijd en verhoog productiviteit in het magazijn door de inzet van de juiste digitale tools. Een aantal concrete voorbeelden hoe je dit kan realiseren door gebruik te maken van Trade365.

Verhaal lezen

How To: Maak gebruik van low code Power Apps om grijpvoorraden tijdig aan te vullen

In deze how to leggen we je uit hoe de inzet van een low code Power App je papieren processen zoals het aanvullen van grijp voorraden op de werkvloer kan innoveren en digitaliseren. Zonder kennis van programmeren klik jij zo een low code app in elkaar, geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central.

Verhaal lezen

Produceren met cloud ERP software: een case uit de bouw

Producerende bedrijven krijgen met steeds meer trends en begrippen als IoT, Digital Transformation, Industry 4.0, Smart Industry en SaaS te maken. Wat is dat nou, cloud ERP? En is dat iets voor mijn productiebedrijf? In dit blog leggen we je kort de mogelijkheden van cloud ERP uit.

Verhaal lezen

GAC lanceerde Production 365 voor productiebedrijven

Binnen de maakindustrie is het niet de vraag of je cloud wil omarmen, maar wanneer je hem kan omarmen. GAC haalt met de lancering van Production365 de laatste drempel weg. Ieder productiebedrijf kan alle facetten van het productieproces hiermee optimaliseren.

Verhaal lezen

Jouw klantgegevens automatisch up-to-date

Up-to-date klantgegevens zijn van essentieel belang wanneer je klanten optimaal wilt bedienen. Hoe zorg je ervoor dat deze gegevens up-to-date blijven zonder dat je data handmatig moet invoeren vanuit een E-mail of een telefoongesprek? Dynamics 365 Sales helpt je hier bij!

Verhaal lezen

Gaat jouw voorkeur uit naar automatisering of robotisering?

Wanneer we het hebben over het digitaliseren van processen, kunnen we dat eigenlijk op een aantal manieren aanpakken. Echter kom je al snel uit bij het automatiseren of robotiseren van processen. Wat is het verschil en wanneer pas je wat toe?

Verhaal lezen

Online leadgeneratie met LinkedIn Sales Navigator & Power BI

Koude acquisitie verliest steeds meer terrein en in deze tijd van thuiswerken wordt dat er niet makkelijker op. Maar hoe vind je dan nieuwe leads? Social selling is het antwoord. Integreer het in je bedrijf met de juiste software en ga op zoek naar nieuwe leads!

Verhaal lezen

De voordelen en functionaliteiten van Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft de afgelopen maanden een enorme vogelvlucht genomen. Maar het is veel meer dan alleen videobellen; met de juiste koppelingen en integraties maak je van Microsoft Teams de meest krachtige samenwerkingshub die er is!

Verhaal lezen

Optimaliseer je klachtenprocedure en verhoog je klanttevredenheid

Hoe gaat jouw organisatie om met haar klachtenprocedure? Ieder bedrijf heeft er mee te maken. Daar waar mensen werken, worden zo nu en dan ook fouten gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om hoe deze klachten worden opgelost. Benieuwd wat Trade365  van GAC Business Solutions hierin kan betekenen? In dit artikel vertellen we hoe je dankzij de RMA-module en aanvullende Trade365 & Microsoft Power Platform tools jouw klachten kunt ombuigen in kansen!

Verhaal lezen

Mis geen inkomsten meer: 24 uur per dag bereikbaar met Power Virtual Agent

Mensen willen laagdrempelig contact zoeken met bedrijven en ook nog eens snel antwoord. Om 10 uur 's ochtends, maar ook om 3 uur 's nachts. Wanneer dat bij jouw bedrijf niet mogelijk is, kun je veel inkomsten mislopen. Gelukkig biedt Microsoft de uitkomst met de Power Virtual Agent. Wij vertellen je er graag meer over.

Verhaal lezen

Succesvol verkopen: boost je sales met je CRM systeem!

Het internet staat vol met de beste sales tips om een succesvolle verkoper te worden. Er zijn natuurlijk verschillende eigenschappen en technieken die hierbij een rol spelen, maar op de achtergrond is een goed CRM-systeem van groot belang. Lees hier hoe je dit in kan zetten om je sales een boost te geven!

Verhaal lezen

Powerapps voorbeelden: zet ideeën om in oplossingen

Steeds meer bedrijven adopteren meerdere tools uit het Power Platform. Ook wij merken dat het lastig is om alle mogelijkheden die dit platform biedt, te overzien. Hierdoor is het voor bedrijven soms ingewikkeld om de juiste tools te kiezen voor bepaalde processen. Wij helpen je daar graag bij! Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

Niets is zo snel als een geautomatiseerd proces!

Een bedrijfsproces valt altijd te verbeteren. Of het nu al helemaal gestructureerd is of juist niet; door de juiste software te gebruiken en handige koppelingen te maken kun je je bedrijfsprocessen versnellen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

CRM systeem vergelijken: een losstaand CRM pakket of een platform?

Wanneer je CRM systemen gaat vergelijken, kom je er al snel achter dat je kunt kiezen tussen CRM applicaties of CRM platform. Wat is het verschil en wat is het beste voor jouw bedrijf? Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

Inzicht in de veerkracht van jouw groothandel of productiebedrijf door datagedreven te werken

In de huidige tijd is het vermogen om te begrijpen wat er zich precies afspeelt, binnen jouw groothandel of productiebedrijf waardevoller dan ooit. Hiervoor is het van belang dat je op basis van de juiste data, essentiële beslissingen neemt. Datagedreven werken kan je hierbij helpen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

8 Tips: Dynamics 365 Business Central integratie met Teams!

Microsoft-teams vormt vandaag de dag dé centrale spil binnen vele organisaties en applicaties. Aan de hand van de oplossingen die we bij GAC Business Solutions inzetten, kan Teams perfect worden geïntegreerd in backoffice processen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

4 tips om je B2B klanten een B2C klantervaring te geven

Je zou het misschien niet zeggen, maar er zitten veel overeenkomsten tussen B2B en B2C marketing. We geven je 4 tips om je B2B klanten een B2C ervaring te geven!

Verhaal lezen

Hoe belangrijk is een centraal overzicht van contactpersonen?

Om je klanten goed te kunnen bedienen is het belangrijk om een centraal overzicht van contactpersonen te hebben. Zodat je weet wat er speelt bij de klant en altijd de juiste gegevens bij de hand hebt. In dit blog wordt duidelijk hoe belangrijk zo'n centraal overzicht is.

Verhaal lezen

Alle leads van Nederland in je CRM systeem

Een CRM systeem waarin je elke mogelijke klant in Nederland met één druk op de knop kunt inladen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met een koppeling met de database van de Kamer van Koophandel is het zo geregeld. Hoe dat werkt? Dat lees je hier!

Verhaal lezen

Kredietwaardigheid van je klant controleren in je CRM-systeem

Er zijn een aantal manieren om de kredietwaardigheid van je toekomstige klanten te controleren. Je kunt natuurlijk handmatig zoeken, maar een koppeling in je CRM-systeem zou nog veel makkelijker zijn. En dat kan! Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

Plaats data in je CRM-systeem in de juiste context met natuurlijke personen

Elke persoon is uniek, maar soms vervullen we voor meerdere organisaties verschillende rollen.  Hoe verwerk je dat binnen het CRM-systeem? Daar lees je hier meer over.

Verhaal lezen

Marktplaatsen, één van de B2B e-commerce trends van 2021

Ontdek hoe jouw productiebedrijf in contact kan komen met meer klanten in lokale en internationale markten via de trend in e-commerce land: marktplaces!

Verhaal lezen

Joolz maakt winkelen voor retailers eenvoudig

Hoe makkelijker de bediening, hoe tevredener de klant. Dat is niet alleen het bestaansrecht van webshops voor consumenten, maar ook voor die van retailers. Kinderwagenproducent Joolz heeft daarom in september haar twee webshops vernieuwd. De online winkels voor retailers in zowel de VS als Europa, zijn opnieuw opgebouwd en ingericht. Het aanbod is makkelijker te overzien en de informatie altijd juist.

Verhaal lezen

Polytech kiest voor Microsoft Business Central

Polytech levert vanuit Musselkanaal kunststof dakgoten, dakranden en luifels voor nieuwbouw- en rennovatieprojecten. Om met de vraag van de klant mee te kunnen blijven groeien was nieuwe software noodzakelijk. Zij besloten gelijk over te stappen op een standaard oplossing. Met hulp van GAC Business Solutions wordt daarom Microsoft Business Central geïmplementeerd.

Verhaal lezen

Communicatie met klanten vastleggen in je CRM

Communicatie met klanten verloopt via diverse kanalen. Voor organisaties vormt e-mail nog steeds één van de meest belangrijke kanalen. Het overzicht gaat op deze manier echter makkelijk verloren. Wat heeft een collega bijvoorbeeld met een klant besproken? Door e-mail te koppelen aan je CRM, is dit nooit meer een vraag.

Verhaal lezen

De 10 succesfactoren van een CRM implementatie!

Een gedegen CRM systeem is niet meer weg te denken bij innovatieve bedrijven die willen groeien. Maar hoe zorg je nu dat je CRM project succesvol is? De tien belangrijkste succesfactoren van een CRM implementatie worden in dit artikel beschreven.

Verhaal lezen

Power BI Report Design – 5 tips!

Power BI is een krachtige datavisualisatie tool en zit boordevol mogelijkheden. Zo veel, dat je ze misschien niet allemaal kent. Geen zorgen. In dit artikel geven we 5 tips (+ bonustip) om optimaal gebruik te maken van deze tool.

Verhaal lezen

GAC Summerschool

Je herkent het vast: Je wilt makkelijker en sneller je dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren en meer uit je bedrijfssoftware halen, maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen.

Verhaal lezen

IGS GeboJagema kiest met Microsoft Business Central Production365 voor leading technology van GAC & Siemens

Het zit in het DNA opgeslagen van IGS GeboJagema om continu te verbeteren en innoveren. De hypermoderne productie faciliteiten en het design proces van IGS en haar beloften zijn daar de getuigen van. Samen met GAC wordt dit jaar ook de operationele aansturing geïnnoveerd.

Verhaal lezen

Saris pakt door met Production365

Na een succesvolle lancering van een nieuwe serie aanhangwagens, zet Saris haar innovatieve lijn in 2020 door met de nieuwste software oplossing voor productie bedrijven ‘Production365’ gebaseerd op Microsoft Business Central.

Verhaal lezen

International Plywood zet met Business Central 14 een belangrijke stap richting de toekomst

Vanaf Smart Central 2019 (het jaarlijkse klantevenement van GAC) zijn klanten van GAC doorlopend op de hoogte gebracht van de belangrijke aankomende keuze rondom Business Central. Uit de gesprekken met International Plywood is naar voren gekomen dat Business Central 14 voor hen de logische route is.

Verhaal lezen

Berichtgeving GAC – COVID-19

Gezien de recente ontwikkelingen aangaande COVID-19 heeft GAC vanochtend besloten om alle medewerkers vanuit huis te laten werken tot minimaal 6 april.

Verhaal lezen

Smart Central 2019: in één dag inspiratie voor een jaar lang innovatie

Op donderdag 7 november organiseerde GAC de vierde editie van Smart Central. Dit jaar was het thema: in één dag inspiratie voor een jaar innovatie. Daarbij kregen de klanten van GAC ruim aandacht.

Verhaal lezen

Recordaantal Digitale Koplopers tijdens Smart Central 2019

GAC heeft dit jaar tijdens Smart Central 2019 acht organisaties onderscheiden met een Digitale Koploper Award. Deze DiKA’s worden uitgereikt aan organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie.

Verhaal lezen

9 tips om ROI killers bij een ERP implementatie voor te zijn

Nieuwe ERP-software kan veel opleveren, maar vraagt om een investering vooraf. Om de voordelen van nieuwe software goed te benutten is het noodzakelijk dat ROI killers zoals vertraging en weerstand buiten de deur blijven.

Verhaal lezen

Strategische sessie met Menno Lanting voor winnaars Digitale Innovatie Koploper Award

De winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award hebben vrijdag 12 januari een strategische sessie met Menno Lanting bijgewoond. Op basis van eigen cases gingen aanwezige vertegenwoordigers van Joolz, Eureco-Pharma, Vespo en i-Team Global met Menno Lanting en GAC in op de mogelijkheden die de Digitale Transformatie biedt.

Verhaal lezen

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central?

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Verhaal lezen

GAC lanceert nieuwe Werken Bij website

Succes vloeit voort uit de juiste mensen op de juiste plaats. Met de lancering van een nieuwe Werken Bij website wil GAC kennis maken met zowel opkomend als ervaren talent dat een persoonlijke aanpak waardeert.

Verhaal lezen

Winnaars tweede Digitale Innovatie Koploper Award zijn Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie

GAC heeft tijdens Smart Central 2018 Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie onderscheiden met de Digitale Koploper Innovatie Award (DIKA). GAC onderscheidt hiermee organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. De vier winnaars vormen de innovatieve voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven.

Verhaal lezen

Smart Central 2018 Digitale Transformatie maakt revolutie van evolutie

“IT heeft de wereld veranderd, maar die veranderingen waren eerder een evolutie dan een revolutie. De Digitale Transformatie brengt daar verandering in. We zien bedrijven in beweging komen.” Met deze gedachte opende Algemeen Directeur van GAC Erik van Driel de best bezochte editie van Smart Central tot nu toe.

Verhaal lezen

Regio Business – GAC Business Solutions is Het vitaalste bedrijf van Brabant

’s Ochtends even scrummen in Griekenland, dan door om te werken aan de bikedesk in Costa Rica, even een conference call in Sardinië en daarna gezellig samen een vitale lunch weghappen in de buurt van Okinawa. En dat allemaal op één plek in Oirschot!

Verhaal lezen

GAC is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant

GAC Business Solutions is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant. Het vitaliteitsprogramma van de automatiseerder is uitgebreid met onder meer deskbikes, ergonomische krukken, deskyoga en vitale lunches. Algemeen directeur Erik van Driel: “De prijs is echt een verrassing. Al hebben we hier wel erg ons best voor gedaan natuurlijk.”

Verhaal lezen

Eventverslag – Microsoft Dynamics NAV nu en in de toekomst

GAC hield op 22 juni een goed bezochte jaarlijkse klantendag. Peter Bosch, Operationeel Directeur van GAC, opende de dag: “In een wereld waarin alles naar de cloud beweegt, is zekerheid nodig. Laat GAC uw gids zijn op die reis naar de digitale wereld.”

Verhaal lezen

GAC implementeert Dynamics 365 Business Central bij De Reijnen Groep

GAC migreert familiebedrijf De Reijnen Groep (waaronder ORIT) naar de Cloud. Na een eerdere overstap naar Microsoft Office 365 is nu de boekhouding via Dynamics 365 Business Central online gezet. Frans Reijnen, eigenaar van De Reijnen Groep: “Met deze stap nemen we afscheid van onze servers en alle zorgen en problemen die daarmee gepaard gaan.”

Verhaal lezen

AVG privacywet bekend bij meerderheid Nederlandse organisaties, slechts twintig procent verwacht op tijd klaar te zijn

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Uit een enquête van Microsoft onder 600 Nederlandse directeuren en IT-Managers blijkt dat een meerderheid bekend is met de wetgeving en de eisen die deze aan de organisatie stelt.

Verhaal lezen

Eigen klantgegevens potentiële goudmijn voor accountantskantoren

In de gegevens die de accountant beheert, schuilt tevens het inzicht om klanten beter te benaderen en de dienstverlening te vernieuwen. Dat vraagt om andere verkooptactieken en een verversing van de marketingstrategie.

Verhaal lezen

De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions en Microsoft

De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365. Algemeen directeur van GAC Erik van Driel: “De Jong & Laan en GAC delen een duurzame visie op ondernemen en stellen beiden de klant centraal. Dat is een mooie basis om, samen met Microsoft, de Digitale Transformatie voor deze organisatie verder vorm te geven.”

Verhaal lezen

Whitepaper – Hoe haal ik meer uit mijn B2B e-commerce

Wist u dat 83 procent van alle professionele inkopers voorafgaand aan een order online onderzoek doet? Van de professionele B2B-inkopers koopt 62 procent al producten online. Forrester Research verwacht dat de online B2B e-commerce markt tussen nu en 2020 verdubbelt ten opzichte van die voor B2C. Is uw e-commerce oplossing klaar voor deze groei? GAC heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd waarin wij kansen en voordelen bekijken, en tips geven om meer uit uw huidige e-commerce oplossing te halen.

Verhaal lezen

Webwarenhuis fonQ live met Microsoft Dynamics NAV van GAC

GAC heeft bij fonQ.nl Trade+ geïmplementeerd; een volledige ERP-oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Het webwarenhuis - dat compleet is in wonen, koken en tuin - verwerkt vanaf nu via Trade+ automatisch dagelijks gemiddeld 2.500 orders die via de webshops binnenkomen. Daarnaast vervangt de aanwezige business-logica in Trade+ delen van de bestaande interfaces en is de klantenservice volledig overgestapt op de servicemodule binnen Trade+.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together