Geplaatst op
08/06/2023
Leestijd
5 min leestijd
Categorie
Algemeen

Wouter Heutmekers en Rob Kuijpers zijn onderdeel van het team binnen GAC Business Solutions dat dagelijks bezig is met CRM oplossingen voor het onderwijs. Wouter is eerste aanspreekpunt voor alle hogescholen, universiteiten en commerciële aanbieders van onderwijs. Rob is al 25 jaar gepassioneerd bezig met CRM en inhoudelijk op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen op dit gebied. Samen nemen ze de luisteraars mee in de laatste trends binnen onderwijsland op het gebied van CRM, de student journey en het belang van één centrale plek voor alle student informatie.

De podcast afleveringen vormen samen het verhaal dat GAC Business Solutions wil vertellen. Geïnteresseerden kunnen luisteren naar audioversies van blogs die door de specialisten zijn geschreven, gesprekken tussen Wouter en Rob waarin ze in gaan op de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied maar ook gasten vanuit onderwijsinstellingen zullen hun opwachting maken in de show. Wouter en Rob nemen de mobiele podcast set onder de arm mee naar inspirerende locaties en nodigen gasten uit die met hun verhaal collega’s weer kunnen inspireren.

Om je een beeld te geven van de podcast show delen we alvast wat afleveringen met je. Uiteraard is de podcast show te beluisteren via alle grote podcast apps zoals Spotify, Google PodCasts, Apple PodCasts. Maar ook direct via onze podcast site kunnen alle afleveringen geluisterd worden.

Strategisch relatiebeheer in het onderwijs

Wouter en Rob bespreken relatiebeheer en strategisch relatie beheer binnen de onderwijs sector. Wat is het verschil? Is het noodzakelijk? Begin je eerst met het één en groei je door in het ander? En wat brengt het je onderwijsinstelling?

Disruptie in het onderwijs

Wat hebben Uber, AirBNB en Tesla met elkaar gemeen? Een is het geen dat ze gemeen hebben een bedreiging of een aanvulling op de onderwijsbranche? Wouter en Rob bespreken de veranderende markt. Nieuwe aanbieders en nieuwe vraag in de onderwijssector geven veel mogelijkheden.

CRM nodig in het onderwijs?

In deze aflevering vragen Wouter en Rob zich af of een CRM systeem nooodzakelijk is in het onderwijs om een centraal beeld van de student te krijgen.

Luister je nu de podcast en heb je zelf een leuk onderwerp op onderwijsgebied dat te maken heeft met CRM? En wil je je kennis delen? Stuur dan Rob even een bericht op r.kuijpers@gac.nl en we komen graag een keer langs.

YOU GAC
Growing Together