Zoeken

Dynamics 365 CRM

Zorg dat marketing, sales en service alle klantinformatie altijd bij de hand hebben. Microsoft Dynamics 365 CRM biedt een 360 graden klantbeeld. Jouw mensen zien direct wie er contact zoekt, wat daar speelt en waar aandacht voor nodig is. Meer info

Dynamics 365 CRM heeft marketingfunctionaliteiten, maar voor marketing automation kies je voor Dynamics 365 Marketing.

Lees meer

Dynamics 365 CRM is een van de meest gebruikte en krachtigste CRM-oplossing van het moment en hiermee de marktleider op het gebied van front office ondersteuning.

Lees meer

Dynamics 365 CRM is een centraal systeem voor alle klantdata, waarmee je de groeiambities van je bedrijf waar kunt maken.

Lees meer

De kosten voor Microsoft CRM zijn afhankelijk van het aantal licenties én de gewenste functionaliteiten en rol van de gebruikers.

Lees meer

Waar een ERP systeem vooral de back office processen ondersteunt, is een CRM systeem gericht op front office processen (marketing, sales, customer service).

Lees meer

Dynamics 365

Optimaliseer je gehele bedrijfsvoering met Dynamics 365 applicaties. Deze werken naadloos samen; van verkoop tot service en van marketing tot bedrijfsactiviteiten. Niet alleen krijg je zo een totaalbeeld van je organisatie, maar zie je ook meteen waar nog kansen liggen.

Dynamics 365 Marketing is een uitgebreide marketing automation oplossing.

Lees meer

Microsoft Dynamics 365 Sales biedt een volledig 360 graden klantbeeld. Zo hebben je marketing, sales en service, alle klantinformatie direct en overal bij de hand.

Lees meer

Dynamics 365 CRM is onderdeel van het totale Dynamics 365 platform. Het is een systeem waar front office processen (marketing, sales en service) mee ondersteund kunnen worden.

Lees meer

Microsoft Dynamics Customer Service biedt een 360 graden klantbeeld. Jouw medewerkers zien in één oogopslag welke cases spelen bij welke klanten en waar actie benodigd is.

Lees meer

Als projectorganisatie wil je uitdagingen als uitlopende planningen en onverwachte obstakels uiteraard zoveel mogelijk beperken. Microsoft Dynamics 365 voor Project Service Automation biedt de uitkomst. Het stelt je in staat beter samen te werken, te plannen en tijdig te factureren.

Lees meer

Dynamics 365 Finance & Operations richt zich hoofdzakelijk op de middelgrote tot grote nationale en internationale ondernemingen, waar de focus bij Business Central ligt op de middelgrote en kleine ondernemingen. Meer over deze en andere verschillen lees je hier!

Lees meer

Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central verbindt mensen en organisaties. Je beheert financiën, logistiek en documentstromen in één betrouwbare omgeving. Werk eenvoudiger samen en maak bedrijfsgegevens benaderbaar én bruikbaar. Meer info

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central haal je de meest complete en efficiënte ERP-software, voor zakelijk beheer in huis. Dynamics 365 Business Central draagt bij aan het stroomlijnen en automatiseren van je bedrijfsprocessen. Hierbij kun je denken aan boekhouding, voorraad, verkoop en meer.

Lees meer

Dynamics NAV is de voorloper van Dynamics 365 Business Central. Met de introductie van Dynamics 365 Business Central is er afscheid genomen van de term Dynamics NAV. Zijn er naast deze wijziging dan geen verschillen? Jazeker, hieronder zetten we de belangrijkste verschillen uiteen.

Lees meer

Ja. Om het maximale uit Dynamics 365 Business Central te halen, kun je gebruik maken van branche specifieke oplossingen. Lees er hier meer over!

Lees meer

Dynamics 365 Business Central is het ERP systeem, dat al je bedrijfsprocessen kan ondersteunen. Of je nu kiest voor Cloud of on premise, overal waar je werkt neem je Business Central mee.

Lees meer

Dynamics 365 Business Central is zowel on premise, als in een SaaS variant (Software as a Service) beschikbaar. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Lees meer

Dynamics 365 Business Central neem je af voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, afhankelijk van de gewenste functionaliteit die de gebruiker nodig heeft en welke processen je als bedrijf ondersteunt.

Lees meer

Power Platform

Kies je voor bedrijfssoftware van Microsoft, dan krijg je toegang tot het Power Platform. Dit platform bestaat uit een set krachtige gereedschappen waarmee al jouw goede ideeën tot werkelijkheid brengt. Van apps tot automatisering.

Power Automate (voorheen bekend als Microsoft Flow) is een geavanceerde workflow applicatie, waarmee je applicaties kunt verbinden en terugkerende processen volledig kunt automatiseren.

Lees meer

De kosten van Power Apps zijn afhankelijk van hoe je het binnen het proces opneemt. Naast de kosten voor een licentie, zijn er ook kosten voor het opzetten hiervan. Lees er hier meer over!

Lees meer

Power Apps biedt de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke applicaties te ontwikkelen, zonder dat je kennis van programmeren nodig hebt.

Lees meer

Power BI

Microsoft Power BI is een interactieve datavisualisatietool en combineert jouw eigen gegevens met die van ketenpartners en gespecialiseerde bronnen. Op deze manier ontdek je nieuwe mogelijkheden en onderbouw je plannen. Meer info

Wanneer je kiest voor Power BI. kies je voor één van de grootste en snelst groeiende business intelligence oplossingen op de markt.

Lees meer

Door Power BI in te zetten, krijg je nieuwe inzichten waardoor je beslissingen kan nemen die de groei van je organisatie zullen stimuleren.

Lees meer

Power BI is een rapportage, ook wel Business Intelligence tool, die het mogelijk maakt om data uit al je systemen te visualiseren. Waardoor je direct diepere inzichten verkrijgt in je bedrijfsvoering en dit kan inzetten om de juiste beslissingen te nemen.

Lees meer

Je kunt gratis aan de slag met Power BI, maar het heeft zeker voordelen om een licentie aan te schaffen. Je kunt kiezen uit: Free, Pro of Premium.

Lees meer
YOU GAC
Growing Together