Categorie
Dynamics 365 Business Central

Wat is Dynamics 365 Business Central?

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central haal je de meest complete en efficiënte ERP-software, voor zakelijk beheer in huis. Dynamics 365 Business Central draagt bij aan het stroomlijnen en automatiseren van je bedrijfsprocessen. Hierbij kun je denken aan boekhouding, voorraad, verkoop en meer.

Business Central werkt volledig vanuit de Cloud en kan hierdoor snel mee gaan in de ontwikkelingen. Een ander voordeel: je hoeft geen rekening te houden met servers en veiligheid. Daarnaast kun je vanuit elke denkbare plek werken, gewoon via de mobiele app of vanuit je browser. Ook is Dynamics 365 Business Central gemakkelijk te integreren met andere Microsoft oplossingen.

Dynamics 365 Business Central is aantrekkelijk voor organisaties die aan de slag willen met het verbeteren van de gebruikerservaring. Met Business Central kies je voor meer flexibiliteit en de mogelijkheid om beter in te spelen op de marktomstandigheden. Tot slot is deze ERP-software snel aan te passen aan de behoeften van de gebruikers.

Als Microsoft Partner bieden wij specifieke oplossingen voor groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverlening. Benieuwd wat GAC Business Solutions op gebied van Dynamics 365 Business Central voor uw organisatie kan betekenen?

YOU GAC
Growing Together