Verhoog je concurrentiepositie in de zakelijke dienstverlening

Concurrentie kan voor zakelijke dienstverleners uit onverwachte hoek komen. Door nieuwe technologie en innovaties dienen ook concurrenten die van buiten de sector komen zich aan. Er is maar één betrouwbare manier om voorop te blijven lopen: slimmer innoveren dan de rest.

Klanten eisen snelle en accurate informatie. Zij zoeken een dienstverlener die op verschillende vlakken expertise kan bieden. Samenwerking biedt kansen om aan die verwachtingen te blijven voldoen. De Digitale Transformatie vereenvoudigt informatievoorziening en versoepelt samenwerken. GAC helpt jouw organisatie op deze trend inspelen.

verhaal
01

Betrek je medewerkers bij je bedrijf

Ondersteun je eigen mensen met selfserviceportalen en regel in één keer alle HRM-gerelateerde zaken.

Breng je informatiestromen in kaart

De gegevens die jij beheert, zijn goud waard. Breng je informatiestromen in kaart en ontdek nieuwe kansen.

Betrouwbaar documentbeheer

Kies voor betrouwbaar documentbeheer zodat iedereen in jouw organisatie documenten altijd bij de hand heeft.

Verhoog responstijd en klanttevredenheid

Reageer sneller op klanten door de samenwerking te versoepelen én informatiestromen te automatiseren.

Weet wat er bij je klanten speelt

Koppel jouw informatiesystemen aan de rest van de wereld, dan blijf je op de hoogte van wat jouw klanten beweegt.

Beheersbaar groeien

Financieel beheer, klantinzicht, personeels- en projectmanagement

Alleen een oplossing die de vier dienstverleningsdomeinen overspant, voldoet voor zakelijke dienstverleners. Vanzelfsprekend heeft financieel beheer bij onze oplossing de hoofdrol. Wij vullen dat aan met CRM. Dat zorgt voor inzicht in je klanten én leveranciers. Een gespecialiseerde HRM-module dekt alle facetten van personeelsmanagement af. Last but not least: onze projectmanagementoplossing is de beste op de markt. Samen met Microsoft hebben wij Project Service Automation voor Dynamics 365 ontwikkeld. Daarmee hou je alle facetten onder controle.

Hoe beter de samenwerking, hoe hoger de klanttevredenheid.

Alles onder controle met competentiemanagement

Blijf je concurrenten voor

Jouw klanten verwachten dat jij als expert minstens twee stappen op ze voor ligt. Dat vereist dat jouw medewerkers de tijd krijgen om zich te blijven ontwikkelen. Om daarin te ondersteunen moet je tijd voorzien om kennis op pijl te houden. Met personeelsmanagement hou je bij wie een cursus nodig heeft. Je gebruikt het ook voor competentiemanagement. Daarmee zie je welke expert het beste aansluit bij de klanten in jouw bestand.

Overzicht op projecten en efficiënt informatiemanagement

Binnen tijd en budget blijven
  • Financieel management
  • Customer Relations Management (CRM)
  • Personeelsmanagement
  • Projectmanagement
Automatiseer declaraties, inkoopaanvragen en factuurverwerking

Centraal beheren, overal registreren

Vanzelfsprekend verzorgen wij een goed fundament dat declaraties, inkoopaanvragen en facturen automatisch verwerkt. Wij helpen je een oog te houden op cashflow. Dat doen we onder meer door snellere facturatie te realiseren. Verbeteringen in jouw workflows helpen fouten voorkomen waardoor de klanttevredenheid toeneemt.
360 graden klantbeeld

Weten wat er bij je klanten speelt

Blijf scherp op wat er bij je klanten speelt met Customer Relations Management (CRM). Dit brengt informatie over leveranciersbetrouwbaarheid, correspondentie met klanten en onderlinge verhoudingen samen. Je kunt eerder zien wat er speelt en het wordt eenvoudiger voor medewerkers om elkaar te ondersteunen.
Automatiseer HRM

Hou je medewerkers betrokken

Voer modern competentiemanagement in en help medewerkers hun carrières plannen. Via portalen geven ze eenvoudig ziek- en herstelmeldingen door. Ze beheren hun eigen dossier. Sollicitaties koppel je vanaf je website direct aan CRM. HRM kan er vervolgens mee aan de slag.
Hou controle door overzicht

Realiseer slim informatiemanagement

Breng met slimme workflows alle informatie rondom een project samen. Dat geeft projectleiders het overzicht dat nodig is om te sturen. Timesheets, budgetten en deadlines komen samen in één overzichtelijk omgeving. Via project-workflows kunnen nieuwe taken direct aan de juiste persoon gekoppeld worden.
"Ik help u graag om de marktleider van morgen te worden."
Roel van Zon
Directeur Business Development
Neem contact op met GAC
In welke sector ben jij actief?
Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Edwin brengt jouw mensen nog dichter bij elkaar

Ontdek de mogelijkheden van onze zakelijke dienstverlening software

Hoe effectief werken jouw mensen samen? Weet je daar ook je partners optimaal bij te betrekken. Edwin weet hoe je samenwerking binnen organisaties een boost kan geven? Benieuwd hoe? Stuur hem een bericht.

YOU GAC
Growing Together