YOU GAC
Growing Together

Je bedrijfssoftware aanpassen is een grote stap

Zet die zorgvuldig

Weinig processen vragen meer van je onderneming dan het aanpassen van de bedrijfssoftware. Die stap zet je zorgvuldig. Van je partners verwacht je minstens zo veel zorg. Wij leggen onze focus op wat jij zoekt. Wat zijn jouw wensen en verwachtingen? Hoe kunnen wij daaraan bijdragen?

Samen stellen we een plan op. Tijdens de implementatie blijven we proactief meedenken. We schakelen snel, hebben korte lijnen en bouwen zo een hechte band op. Een duurzame relatie opbouwen vinden wij minstens zo belangrijk als uitstekende software leveren.

Hier kun je op rekenen als je met GAC samenwerkt.

Jij staat centraal in onze aanpak

Jij bent de belangrijkste schakel in onze automatiseringsaanpak. Jij wil meer bereiken, wij bieden hulp.

Persoonlijk contact

Je werkt samen met je eigen accountmanager.

Wij staan voor je klaar

Wij bieden training, advies en extra aandacht om onze oplossing perfect aan te laten sluiten bij jouw business.

24/7 Servicedesk

Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar.

Het geheim van onze groei? Duurzame relaties opbouwen door samenwerking.

Onze implementatiemethodes

Kies de aanpak die bij jou past

  • Uitvoerende aanpak
  • Coachende aanpak
  • Proof-of-Concept
Elkaar aanvullen

Samen tot de beste oplossing komen

Je laat het merendeel van de werkzaamheden door onze consultants uitvoeren. Wij bieden de expertise, jouw mensen geven de richting aan. Door hecht samen te werken komen we tot een perfecte match met jouw organisatie.
Het initiatief ligt bij jou

Zelf de touwtjes in handen houden

Wil je zelf de implementatie zo ver mogelijk uitvoeren? Dan kan dat. Wij doen een stap terug en leggen de regie in jouw handen. Bij vragen staan we klaar met raad en daad. Jouw eigen mensen leren al bij de implementatie de ins-en-outs van de oplossing kennen.
Snel implementeren

Direct aan de slag met de oplossing

Met de proof-of-concept benadering kies je voor een korte doorlooptijd. Je gaat met kant-en-klare componenten een systeem inrichten. Kerngebruikers kunnen direct met een prototype aan de slag. Vanuit hun ervaring passen we samen de functionaliteit aan.
Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together