YOU GAC
Growing Together

Je bedrijfssoftware aanpassen is een grote stap

Zet die zorgvuldig

Weinig processen vragen meer van je onderneming dan het aanpassen van de bedrijfssoftware. Die stap zet je zorgvuldig. Van je partners verwacht je minstens zo veel zorg. Wij leggen onze focus op wat jij zoekt. Wat zijn jouw wensen en verwachtingen? Hoe kunnen wij daaraan bijdragen?

Samen stellen we een plan op. Tijdens de implementatie blijven we proactief meedenken. We schakelen snel, hebben korte lijnen en bouwen zo een hechte band op. Een duurzame relatie opbouwen vinden wij minstens zo belangrijk als uitstekende software leveren.

Binnen no-time ben je live

De GAC Implementatie Methodiek

De GAC Implementatie Methodiek steunt geruime tijd op eigen ervaring in combinatie met Microsoft Sure Step. Transparantie en duidelijkheid spelen de hoofdrol. Zowel voor jou als voor onszelf leggen we vooraf vast welke rollen en verantwoordelijkheden er zijn binnen het project. Iedere fase is helder gedefinieerd en voorzien van meetbare resultaten. Zo weten we altijd wat we van elkaar mogen verwachten. Wij werken bij voorkeur met standaardoplossingen en hebben zelf ook standaarddocumenten en -templates ontwikkeld. Dit zorgt voor snelle en kwalitatieve implementatie. Door inzet van kant-en-klare modules realiseren we snel een Proof-Of-Concept, waarna jij al snel het resultaat ziet.

De GAC Implementatie Methodiek

Optimale match met jouw organisatie

Kerngebruikers maken het verschil

Kerngebruikers maken het verschil binnen een project. Tijdens de implementatie werken we hecht samen met de mensen uit jouw organisatie. Deze kerngebruikers leren de software en oplossing al tijdens de impementatie gebruiken. Andersom geven zij feedback om een optimale match met jouw organisatie te garanderen. Na live-gang fungeren de kerngebruikers als vraagbaak voor de organisatie. Vanzelfsprekend staan onze mensen klaar om ze in die taak te ondersteunen.

Hier kun je op rekenen als je met GAC samenwerkt.

Jij staat centraal in onze aanpak

Jij bent de belangrijkste schakel in onze automatiseringsaanpak. Jij wil meer bereiken, wij bieden hulp.

Persoonlijk contact

Je werkt samen met je eigen accountmanager.

Wij staan voor je klaar

Wij bieden training, advies en extra aandacht om onze oplossing perfect aan te laten sluiten bij jouw business.

24/7 Servicedesk

Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar.

Lees onderstaande klantverhalen om meer te leren over onze aanpak in de praktijk

Benieuwd hoe we implementatie voor jouw bedrijf kunnen aanpakken?
Eenvoudig implementeren van bedrijfssoftware!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vul het contactfomulier in! Wij staan al voor je klaar met de beste software voor jouw organisatie. Marilène helpt je graag verder.

Marilène staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together