YOU GAC
Growing Together

Op bezoek bij GAC

Je bent altijd welkom bij GAC. Ons pand ligt aan De Scheper 307 in Oirschot, in zicht van de A58. Als je Het Slimme Werken in praktijk wilt zien, regelen we graag een rondleiding. Laat ons van te voren weten dat je komt, dan zorgen wij dat een branche-expert klaar staat om je vragen te beantwoorden.

Ons pand heeft een open uitstraling met veel glas, sfeervolle omgevingen en diverse informele spreekhoeken. Daar vind je een verscheidenheid aan overlegruimtes, flexwerkplekken en presentatiehoeken. Regelmatig vergaderen we met meerdere personen op afstand om reistijd te besparen.

Wij stellen alle faciliteiten die nodig zijn om te werken beschikbaar. Of je nu te vroeg bent, of spontaan langskomt en even moet wachten, je besteedt je tijd bij GAC altijd nuttig. Rijd je elektrisch? Laat het ons weten, dan reserveren we een plek bij één van onze laadpalen.

Downloads

Presentaties, fact sheets en white papers over bedrijfssoftware

Op zoek naar diepgaande informatie over bedrijfssoftware. Wij onderhouden hier een archief van onze presentaties, fact sheets en white papers over bedrijfssoftware.

Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together