Leer meer over bedrijfssoftware

Presentaties, fact sheets en white papers

Met enige regelmaat organiseren wij klantdagen waarop onze branche-experts de trends en mogelijkheden van bedrijfssoftware demonstreren. Had je onverhoopt niet de tijd om aanwezig te zijn? Of wil je op je gemak nog eens door de presentatie gaan? Hier bieden wij je de kans om ze te downloaden.

Naast presentaties vind je hier ook de white papers die wij hebben uitgebracht. In een white paper duiken wij dieper op specifieke aspecten van bedrijfssoftware in. Zoek je een snel overzicht van mogelijkheden? Download dan één van onze fact sheets.

YOU GAC
Growing Together

Whitepapers

WHITE PAPER
Digitaal Transformeren door pragmatische inzet van ICT
Digitaal Transformeren gaat om bedrijfsmatig overleven in een veranderende economische werkelijkheid. ICT vormt de levensader die deze transformatie mogelijk maakt. Maar hoe ziet een ICT-omgeving die de Digitale Transformatie ondersteunt er praktisch uit?
Verzenden
WHITE PAPER
Groothandel: Groei in turbulente tijden
De groothandel in consumentenartikelen opereert in een dynamische omgeving met onvoorspelbare veranderingen. Deze white paper bekijkt hoe met goede product- en marktanalyses de vernieuwde markt tegemoet te treden is.
Verzenden
WHITE PAPER
Strategisch inspelen op versnelling van het order- en productieproces
Sluit jouw bedrijfsstrategie nog wel aan op de eisen die afnemers stellen? De huidige markt dwingt ondernemers daarover na te denken. Deze whitepaper onderzoekt de beste aanpak om wendbaarheid te realiseren en de marges te vergroten.
Verzenden

Presentaties

PRESENTATIE
Smart Central 2017: Keynote over Digitale Transformatie
Wat houdt de Digitale Transformatie in praktijk in? Op 9 november 2017 stond deze vraag tijdens de keynote centraal.
Download Presentatie
PRESENTATIE
Smart Central 2017: Microsoft en GAC over de toekomst
Machine Learning, Slimmer Werken en scherper inspelen op de klantbeleving zijn de trends voor 2018. GAC en Microsoft hebben een roadmap die met deze ontwikkelingen rekening houdt.
Download Presentatie
PRESENTATIE
GAC kennissessie: Upgrade naar de Digitale Transformatie
Nieuwe oplossingen transformeren groothandels en productiebedrijven. Om daarvan te profiteren is vaak niet meer dan een upgrade nodig. GAC gaf daar op 22 juni 2017 deze presentatie over.
Download Presentatie
PRESENTATIE
Trends en ontwikkelingen in de branche; wat betekent dit voor u?
Welke innovatieve middelen en processen zijn er om in te spelen op veranderende marktomstandigheden? Op 23 juni 2016 hield GAC het klantevent ‘is uw bedrijf klaar voor de toekomst?’
Download Presentatie

Factsheets

FACT SHEET
Fact Sheet GAC (Nederlands)
GAC Business Solutions bestaat sinds 1983 en levert business software aan bedrijven en ondernemers in de middenmarkt.
Download Factsheet
FACT SHEET
Fact Sheet GAC (English)
GAC Business Solutions is a Dutch company that was founded in 1983. GAC provides business solutions to companies and entrepreneurs ranging from small business (10+ users) to larger enterprises (500+ users).
Download Factsheet
FACT SHEET
GAC e-Invoicing
Jouw facturatieproces is cruciaal voor je cashflow. Met de inzet van E-Invoicing van GAC optimaliseer je dit proces aanzienlijk.
Download Factsheet
FACT SHEET
GAC Document Center
Bespaar tijd met één centrale omgeving voor alle documenten.
Download Factsheet
FACT SHEET
GAC Inkoopfactuurscanning
Elektronisch scannen,herkennen, verwerken, autoriseren en archiveren van inkoopfacturen.
Download Factsheet
FACT SHEET
GAC Web On Time
Adequate en accurate urenverantwoording van uw medewerkers.
Download Factsheet
FACT SHEET
Marketeers let's connect
Koppel Microsoft Dynamics NAV en MailPlus naadloos met de GAC Mailplus Connector.
Download Factsheet
FACT SHEET
Yaveon Process Industry ERP for your substances
YAVEON base their business solutions on the integrated platform of Microsoft. This creates product suites that fit seamlessly into your IT infrastructure.
Download Factsheet

Eventverslagen

EVENTVERSLAG
Meer tijd voor mensenwerk door innovatie
Door verandering in wetgeving en nieuwe marktomstandigheden behoren SW-organisaties tot de meest dynamische bedrijven in Nederland. Om hier meer over te vertellen had de jaarlijkse kennissessie voor SW-bedrijven die GAC op 23 november 2016 organiseerde als thema ‘Meer tijd voor mensenwerk door innovatie’.
Download Evenementverslag
ARTIKEL
Bent u klaar voor Het Nieuwe Werken?
Het Nieuwe Werken is een hot item in zakelijk Nederland. Organisaties omarmen de principes; 68 procent van de werknemers werkt minstens een dag thuis en 54 procent plant zijn eigen tijden. Maar Het Nieuwe Werken vraagt om meer dan het aanleggen van flexibele werkplekken, verruimen van werktijden en de inzet van nieuwe technologie. Het vraagt om vertrouwen.
Het nieuwe werken
COLUMN
Mensen betrekken, binden en boeien
Onze mensen zijn voor ons het belangrijkst. Zij helpen onze klanten groeien waardoor wij kunnen groeien. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij ons personeel helpen groeien. Daar komt de belofte van GAC, ‘Growing Together’, vandaan.
Mensen betrekken binden en boeien
BROCHURE
Ledenfolder Dynamics User Group
Kennis groeit door te delen. En de Dynamics User Group biedt daar alle ruimte voor. Hier komt u in contact met andere gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM.
Ledenfolder-Dynamics-user-group
Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together