Zoeken

5 IT-trends voor handelsbedrijven in 2022

Een systeem waarin je je verkoop- en inkooporders gaat administreren, je administratie voert en je voorraad beheert is niet meer genoeg. In 2022 wordt het digitaal ontsluiten en ontvangen van data meer en meer de standaard. Dat vereist een platform dat voorbereid is op de ontwikkelingen die komen gaan. In dit whitepaper gaan we in op de 5 belangrijkste IT trends

Download

Blijf de concurrent voor met ERP in de cloud

Productiebedrijven opereren in de meest dynamische en concurrerende branche die er is. Consumenten bepalen dit hoge concurrentieniveau. Zij stellen steeds andere eisen aan producten en verwachten razendsnelle reacties. Het is aan de maakindustrie om hierop in te spelen. In dit whitepaper vertellen we je hoe ERP-software hierbij helpt.

Download

Digitaal transformeren door pragmatische inzet van ICT

Digitaal Transformeren gaat om bedrijfsmatig overleven in een veranderende economische werkelijkheid. ICT vormt de levensader die deze transformatie mogelijk maakt. Maar hoe ziet een ICT-omgeving die de Digitale Transformatie ondersteunt er praktisch uit?

Download

Het onmisbare gereedschap voor de moderne accountant

Het verdienmodel, dienstenaanbod én de communicatie van een accountant vragen om vernieuwing. Maar hoe ga je dat realiseren? Zeker als je bedenkt dat goed personeel schaars is? Dit whitepaper laat zien hoe je kan blijven groeien en innoveren, zonder afhankelijk te zijn van personeelsuitbreiding.

Download

Hoe zorg je ervoor dat je klanten blijven

Het kost 5x meer moeite om een nieuwe klant te vinden als een bestaande klant behouden. Daarom zijn antwoorden op de vragen 'waarom verlaten klanten mijn bedrijf' en 'hoe kan ik voorkomen dat klanten weggaan' essentieel. Dit whitepaper geeft je waardevolle tips hoe je kunt zorgen dat je klanten niet weglopen.

Download

Waarom je zonder CRM systeem gaat verliezen van andere bedrijven

Met een CRM systeem kun je het relatiebeheerproces digitaal vereenvoudigen. Een holistisch klantprofiel met klantdata vanuit verschillende kanalen geeft een 360° beeld van elke klant. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Download het whitepaper.

Download
YOU GAC
Growing Together