Wij willen maar één ding: tevreden klanten

Bedrijfssoftware implementeren is voor ons niet het eindstation, maar een begin. Ons doel is klanten tevreden maken. Dat bereiken we door software uitstekend te implementeren en vervolgens hoogwaardige ondersteuning te voorzien.

Onze oplossingen bestaan uit een combinatie van advies en eigen add-ons voor Microsoft Dynamics 365 Business Central. De basis van onze add-ons zijn standaard configuraties voor jouw branche. Dat scheelt tijd en kosten bij de implementatie. Die standaard vullen we aan met eigen apps die je een concurrentievoordeel geven.

Onze consultants helpen je bij het implementeren van de bedrijfssoftware. Zij zoeken naar de beste aanvullingen en denken mee over slimme oplossingen voor jouw unieke uitdagingen. Zijn daar unieke aanpassingen voor nodig? Dan staan onze developers tot jouw beschikking.

YOU GAC
Growing Together
Consultancy

Verder denken dan alleen bedrijfssoftware

Onze consultants hebben allemaal een achtergrond in de branche die ze ondersteunen. Dat vullen zij aan met kennis van technische innovatie op hun werkgebied. Zij werken nauw met je samen om de bedrijfssoftware naadloos aan te laten sluiten. Onze voorkeur ligt bij standaardsoftware. Dat scheelt kosten bij implementatie en maakt onderhoud eenvoudiger. Naast branche-experts en implementatie-deskundigen, hebben wij ook inhoudelijke specialisten in huis. Zij kunnen je helpen met het inrichten van BI (Business Intelligence) en projectmanagement-oplossingen.

On-premise of in de cloud?
Wij adviseren je

Wil jij werken in de cloud of on-premise? Wij kunnen zowel online als volledig lokaal geplaatste implementaties opleveren. Naast jouw eigen voorkeur speelt ook de vraag wat het beste aansluit bij jouw wensen mee. Onze consultants adviseren je en kunnen in beide gevallen ondersteuning bieden.

Development

Apps en extensions maken de oplossing compleet

Iedere organisatie is uniek. Zelfs de beste standaardoplossing zal nooit out-of-the-box naadloos aansluiten. Daar zijn onze ontwikkelaars voor. Zij verwezenlijken kleine aanpassingen met Apps of Power Apps. Is er meer nodig? Dan kunnen extensions of zelfs compleet maatwerk uitkomst bieden. Wij regelen het voor je. Onze ontwikkelaars werken onderling hecht samen met de collega’s in Oirschot én ons GAC-team in India.

Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Wij staan voor je klaar.
Susan staat voor je klaar

Meer weten over onze services?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Susan vertelt je graag meer over de mogelijkheden die GAC biedt.

YOU GAC
Growing Together