Categorie
Dynamics 365 Business Central

Wat kost Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central neem je af voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, afhankelijk van de gewenste functionaliteit die de gebruiker nodig heeft en welke processen je als bedrijf ondersteunt. Zo kunnen gebruikers die weinig componenten uit het systeem gebruiken, vaak gedraaid worden met een teammember.

Voor de gebruikers, die de mogelijkheden van Dynamics 365 Business Central optimaal benutten, dien je gebruik te maken van een volwaardige gebruikers licentie. Hiervoor zijn er twee licentie types beschikbaar. Als bedrijf maak je altijd gebruik van of de één of de ander. De zogenaamde “Essential” licentie is voor veel bedrijven toereikend. Op het moment dat je als organisatie ook productie- en field service processen kent ga je voor de “Premium” licentie.

Naast de maandelijkse licentie kosten, dien je uiteraard rekening te houden met kosten voor de implementatie van Dynamics 365 Business Central. Om het ERP systeem optimaal in gebruik te nemen, kies je een geschikte implementatiepartner die je kan helpen bij het inrichten van het systeem.

In de maandelijkse licentie prijzen die Microsoft hanteert, zijn direct het onderhoud, maandelijkse updates en basisondersteuning opgenomen. Om optimaal gesupporterd te worden, kies je als bedrijf vaak voor een aanvullende supportovereenkomst. Zo ben je verzekerd van een snelle oplossing, mochten er zich problemen voor doen.

YOU GAC
Growing Together