Categorie
Power Platform

Wat kost Power Apps?

Wat kost Power App? De kosten van Power Apps zijn afhankelijk van hoe je het binnen het proces opneemt. In de basis heb je een Power Apps licentie nodig. In de verschillende Office 365 en Dynamics 365 licenties, zit al een plan waarmee je aan de slag kunt. Als je nog geen Dynamics 365 Business Central of CRM gebruikt, kun je Power Apps ook los licenseren.

Wanneer je Power Apps los wenst te gebruiken, heb je de keuze uit twee type licenties. Het Per User/ Per App Plan, wat hoofdzakelijk bedoeld is voor bedrijven waarbij een beperkt aantal gebruikers een beperkt aantal apps gebruiken. Daarnaast is er een uitgebreidere Power Apps licentie per gebruiker, waarbij je een onbeperkt aantal apps kan bouwen en gebruiken.

De kosten van Power Apps in totaal

Naast licentiekosten, zullen de Power Apps gebouwd moeten worden. Door de eenvoudige opzet van Power Apps, zien we dat veel bedrijven dit zelfstandig doen. GAC Business Solutions biedt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen. Voor uitgebreide of complexere vraagstukken, hebben we de juiste mensen in huis om te helpen bij het bepalen van jouw business case. Daarnaast ondersteuning bij het maken van de Power Apps.

 

YOU GAC
Growing Together