Categorie
Dynamics 365 Business Central

Zijn er branche specifieke oplossingen voor Dynamics 365 Business Central?

Om het maximale uit Dynamics 365 Business Central te halen, kun je gebruik maken van branche specifieke oplossingen. Binnen iedere sector, branche of bedrijf spelen immers specifieke processen, die je wenst te optimaliseren met een ERP systeem. Wanneer je gebruik maakt van Dynamics 365 Business Central, zorg er dan voor dat je een partner selecteert die is gespecialiseerd in jouw branche. Zij hebben experts in huis die precies weten wat er zich hierbinnen afspeelt.

De bedrijfsprocessen binnen de applicatie, dienen uiteraard optimaal ondersteund te worden. Iedere branche heeft zijn of haar specifieke uitdagingen, wat vaak niet optimaal ondersteund wordt door enkel het gebruik van standaardoplossingen. GAC Business Solutions focust zich op groothandel, productie en zakelijke dienstverlening. Onze jarenlange kennis en ervaring heeft bijgedragen aan de volgende branche specifieke oplossingen:

  • Trade365: voor de perfecte ondersteuning van uw groothandelsprocessen
  • Production365: om slim uw productieprocessen te stroomlijnen
  • PSA365: om als accountant of ICT-dienstverlener klaar te zijn voor de toekomst

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte partner, neem dan zeker een kijkje op de Microsoft Appsource. Indien een implementatiepartner branche specifieke apps aanbiedt, weet je dat zij zich met hun softwareontwikkeling focussen op de meest recente SaaS-versie van Dynamics 365 Business Central. Op dat moment baseer je jouw keuze in ieder geval op een partner met een toekomstbestendige oplossing.

YOU GAC
Growing Together