Categorie
Dynamics 365 CRM

Wat is Microsoft CRM?

Dynamics 365 CRM is een van de meest gebruikte en krachtigste CRM-oplossing van het moment en hiermee de marktleider op het gebied van front office ondersteuning.

Met één systeem worden alle gegevens vastgelegd die nodig zijn voor een 360 graden klantbeeld. Denk aan gegevens afkomstig uit het marketing-, sales- en customer serviceproces.

Dynamics 365 CRM is zeer geschikt voor het ondersteunen en automatiseren van alle soorten processen. Hiervoor kan de functionaliteit gebruikt worden die standaard beschikbaar is, maar Dynamics 365 CRM is ook zeer flexibel in te richten zodat het elk proces kan ondersteunen.

Klanten kunnen sneller en beter geholpen worden, wanneer alle klantgegevens op een centrale plek voor iedereen beschikbaar zijn. Daarmee draagt Dynamics 365 CRM direct bij aan de groeidoelstellingen van bedrijven.

Dynamics 365 CRM bestaat uit een aantal modules / licenties die modulair kunnen worden aangeschaft:

Dynamics 365 CRM maakt deel uit van het Dynamics 365 platform en werkt nauw samen met andere software. Denk hierbij aan de samenwerkingsproducten zoals Office 365 en ERP oplossingen in de vorm van Dynamics 365 Business Central. En, de no-code oplossingen van het Power Platform.

YOU GAC
Growing Together