Categorie
Dynamics 365

Wat is Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation?

Microsoft Dynamics 365 voor Project Service Automation is een applicatie waarmee je doormiddel van voorspelbare uitkomsten, de winstgevendheid van projecten kunt verhogen. Het betreft een totaaloplossing voor o.a. het plannen, verkopen en factureren van projecten. Daarnaast biedt het alle mogelijkheid tot het optimaliseren van je planning en het terugdringen van risico’s.

Als projectorganisatie wil je uitdagingen als uitlopende planningen en onverwachte obstakels uiteraard zoveel mogelijk beperken. Microsoft Dynamics 365 voor Project Service Automation biedt de uitkomst. Het stelt je in staat beter samen te werken, te plannen en tijdig te factureren. Zodat jij kunt bouwen aan duurzame klantrelaties en binnen tijd en budget winstgevende projecten oplevert.

Eveneens als de beschikbare Dynamics 365 apps biedt Project Service Automation de mogelijkheid real time rapportages en dashboards op te stellen. Dit draagt bij aan een nauwkeurig inzicht in de status van lopende projecten. Doormiddel van de klantportalen hebben je klanten zelf ook inzicht in o.a. de planning, offertes en factureren. Mede dankzij de integratie met Office 365 kunnen je medewerkers organisatie breed met elkaar samenwerken en informatie delen.

YOU GAC
Growing Together