Zoeken

Sales Force Automation (SFA)

In de steeds veranderende wereld van sales is efficiëntie een cruciale factor voor succes. Bedrijven die willen vooroplopen, zoeken voortdurend naar manieren om hun verkoopprocessen te stroomlijnen en hun teams productiever te maken. Hier komt Sales Force Automation (SFA) in beeld. SFA is een aanpak die de kernactiviteiten van verkoopteams ondersteunt. Door repetitieve taken te automatiseren en waardevolle inzichten te bieden, kunnen verkoopprofessionals zich richten op wat echt belangrijk is: het opbouwen van relaties en het sluiten van deals.

Verhaal lezen

Power Pages Explained

Power Pages is het middel om je klantervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontsluit je centrale klantgegevens via een portaal naar de buitenwereld. In deze blog lees je wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten.

Verhaal lezen

Transformeer je klantenservice met de hulp van AI

De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan enorm hard. Ook in het klantenservice proces heeft AI toegevoegde waarde! Ben je benieuwd hoe? In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden van AI voor het klantenservice proces van jouw organisatie.

Verhaal lezen

CRM in het MBO

Middelbare beroepsonderwijsinstellingen, ook wel bekend als MBO-scholen, willen kwalitatief hoogwaardig onderwijs leveren met als doel studenten met de juiste bagage afleveren aan het bedrijfsleven. Om die doelstelling te kunnen waarmaken is een sterke verbinding nodig tussen de MBO-school en het bedrijfsleven. Je wil namelijk dat de vraag vanuit de beroepssector is afgestemd met je onderwijsaanbod. Een CRM systeem kan je daarbij helpen. In dit blog lees je er alles over.

Verhaal lezen

Hoe stel je een Business Case op voor CRM?

Het kan lastig zijn om je managementteam of directie te overtuigen van de noodzaak van een nieuw CRM-systeem, vooral als dit niet gepland was in het budget of als er negatieve ervaringen zijn met CRM uit het verleden. CRM-projecten vergen investeringen, dus een grondige voorbereiding en zorgvuldige overweging is essentieel. Het opstellen van een CRM business case vormt een solide fundament voor het project en is cruciaal om het managementteam te laten zien dat CRM aanzienlijke voordelen kan bieden.

Verhaal lezen

Van uitdaging naar kans: CRM oplossingen voor modern klantbeheer

In dit blog delen we onze inzichten over de voornaamste uitdagingen rondom klantbeheer, de gevolgen daarvan voor je bedrijf, en hoe een Customer Relationship Management (CRM) systeem zoals Microsoft Dynamics 365 deze problemen kan adresseren.

Verhaal lezen

CRM, EPD of allebei?

Wanneer je als organisatie in de medische sector actief bent, heb je te maken met particuliere en/of zakelijke klanten. Om verschillende klantgroepen goed te bedienen maak je waarschijnlijk gebruik van verschillende systemen of overweeg je de inzet van bijvoorbeeld een CRM-systeem. In dit blog gaan we specifiek in op de overeenkomsten en verschillen van een EPD en CRM-systeem in de zorg en wat je waarvoor in kunt zetten. 

Verhaal lezen

10 dingen die jij direct kunt toepassen om tijd te besparen in Business Central

Je kostbare tijd voor de juiste dingen gebruiken? Met behulp van Dynamics 365 Business Central kun je bedrijfsprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen. In dit blog lees je meer over 10 handige tips en trucs om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en je de vrijheid geven om je te concentreren op belangrijke taken.

Verhaal lezen

Verslag van Microsoft Ignite 2023

Copilot, Copilot, Copilot en nog eens Copilot. Dat was de afdronk van de deelname aan Ignite 2023 in Den Haag. Bewustwording van, vertrouwen in en nieuwsgierig naar AI zijn belangrijkste inzichten die de zusterbedrijven van The Digital Neighborhood deze dag gekregen hebben. Lees in dit blog de ervaringen van Charon en Rob.

Verhaal lezen

Hoe CRM de werving en instroom van studenten in het onderwijs revolutioneert

In de snel veranderende wereld van het onderwijs is het werven en instroom van studenten een cruciale taak geworden voor onderwijsinstellingen. Met de opkomst van digitale technologieën is Customer Relationship Management (CRM) een onmisbaar hulpmiddel geworden voor onderwijsinstellingen die hun wervings- en instroom processen willen optimaliseren. In deze blog verkennen we hoe CRM systemen onderwijsinstellingen kunnen helpen bij het effectief werven van studenten.

Verhaal lezen

Wat is Copilot eigenlijk?

Sinds de komst van ChatGPT wil elk bedrijf 'iets met AI' doen. Door de technologie van Microsoft is het nu gemakkelijker dan ooit om snel en veilig AI-toepassingen te implementeren binnen je ERP en CRM applicatie. Deze toepassingen stimuleren innovatie, verbeteren de klantenservice en verhogen de winstgevendheid.

Verhaal lezen

Technologische revolutie in accountancy: hoe AI jouw kantoor transformeert

De wereld van accountancy is in beweging. De verwachtingen van klanten en toezichthouders liggen hoog en het vinden van toptalent is een voortdurende uitdaging. Maar de belangrijkste ontwikkeling biedt zich aan als een kans: de nieuwste technologieën die je in staat stellen om jouw accountantskantoor naar een hoger niveau te tillen.

Verhaal lezen

De grote kracht van sales sequences binnen CRM

Heb je de Sales Sequences-functie van Dynamics 365 nog niet gebruikt? Dan heb je een geweldige functionaliteit nog links laten liggen. Sales Sequences kunnen nuttig zijn als je een gedefinieerd proces hebt met opeenvolgende activiteiten die gezamenlijk een lead, contact, account of verkoopkans sturen naar een positieve uitkomst. Ze zorgen ervoor dat activiteiten op tijd en consistent worden voltooid.

Verhaal lezen

De 10 succesfactoren van een CRM implementatie!

Een gedegen CRM systeem is niet meer weg te denken bij innovatieve bedrijven die willen groeien. Maar hoe zorg je nu dat je CRM project succesvol is? De tien belangrijkste succesfactoren van een CRM implementatie worden in dit artikel beschreven.

Verhaal lezen

Voordelen van een CRM systeem

Alle gegevens van klanten en alles wat ooit besproken is overzichtelijk in één systeem. Een CRM-systeem maakt het mogelijk! Ontdek waarom succesvolle organisaties gebruikmaken van een CRM en wat de belangrijkste voordelen zijn.

Verhaal lezen

Waarom heeft een groothandel een CRM-systeem nodig?

Wil jij als groothandel de concurrent een stap voorblijven? Vandaag de dag is een CRM-systeem onmisbaar. Lees in dit blog waarom je als groothandel een CRM-systeem nodig hebt.

Verhaal lezen

Wat is het verschil tussen CRM en ERP?

ERP en CRM zijn beide software-systemen die helpen bij het efficiënt beheren van zakelijke processen, maar waar zit nu het verschil? Lees het in dit blog.

Verhaal lezen

De gloednieuwe podcast show over CRM in het onderwijs

Elke student maakt een unieke reis door je onderwijsinstelling. Het is van groot belang precies te weten wat er speelt bij je studenten. Centraal inzicht is van groot belang. Laat je inspireren in de gloednieuwe podcast show van GAC en leer hoe je de student centraal kunt zetten in je organisatie.

Verhaal lezen

4 tips om de eerste stap richting een optimale omnichannel klantenservice te maken

Een goede omnichannel klantenservice is niet alleen iets waar organisaties naar moeten streven, het is een vereiste. Maar wanneer is de service in orde? Hoe bereik je de soepele en naadloze ervaring die klanten van je organisatie verwachten? Lees er meer over in dit blog.

Verhaal lezen

8 nieuwe functionaliteiten in Dynamics 365 Customer Service met de komst van Release Wave 1 van 2023

De 2023 wave 1 release van Microsoft is onlangs weer gepresenteerd. Wil jij weten wat de belangrijkste nieuwe functionaliteiten binnen Dynamics 365 Customer Service zijn? Lees dan het blog.

Verhaal lezen

Wat is er nieuw in de Dynamics 365 Sales – 2023 wave 1 release?

De 2023 wave 1 release van Microsoft is onlangs weer gepresenteerd. Wil jij weten wat de belangrijkste nieuwe functionaliteiten binnen Dynamics 365 Sales zijn? Lees dan het blog.

Verhaal lezen

Grip op de student journey

Bij elke onderwijsinstelling draait het om studenten, zij zijn de hoofdpersonen op je school of campus. Het curriculum, je aanpak, je faciliteiten, alles draait om deze hoofdpersonen. Je zou zeggen dat onderwijsinstellingen precies weten wat er speelt bij de hoofdrolspelers. Maar juist het begrijpen van de studenten en het inspelen op hun behoeften is één van de grootste uitdagingen.

Verhaal lezen

Wat is er nodig om grip te krijgen op de student journey?

De student journey is een leidraad voor iedere onderwijsinstelling, om de verschillende interacties tijdens de reis van (potentiële) studenten in kaart te brengen en daar waardevolle inzichten uit te halen. In dit blog lees je wat nodig is om grip te krijgen op de student journey.

Verhaal lezen

Wat levert een gestroomlijnde student journey op?

Een gestroomlijnde student journey is de droom ven elke onderwijsinstelling. Maar wat levert zo’n gestroomlijnde student journey nu daadwerkelijk op? We nemen je mee in een aantal zichtbare resultaten.

Verhaal lezen

Waarom een CRM-systeem voor je onderwijsinstelling?

Een onderwijsinstelling zonder centraal CRM-systeem is tegenwoordig ondenkbaar. Maar toch zijn er nog ontelbaar veel instellingen waar waardevolle informatie verspreid ligt door de hele organisatie. In dit blog lees je de redenen waarom een CRM-systeem onmisbaar is.

Verhaal lezen

Welke bekende valkuilen moet je vermijden als je de student journey wil verbeteren?

Je wil aan de slag met het optimaliseren van de student journey door het implementeren van een CRM-systeem. Super! Maar zorg ervoor dat je niet in de bekende valkuilen trapt. Lees ze in dit blog.

Verhaal lezen

Wat is een datasilo en hoe ga je ermee om in het onderwijs?

Wist je dat 9 van de 10 IT-leiders zeggen dat geïsoleerde data het grootste struikelblok is bij de digitale transformatie? Ook onderwijsinstellingen hebben hier mee te maken. Lees er alles over in dit blog.

Verhaal lezen

Verhoog de efficiëntie en klanttevredenheid met de hulp van intelligente chatbots

Wanneer je bezig bent met het verhogen van de efficiëntie van je medewerkers en organisatie kan je niet meer om deze nieuwe trend heen: de inzet van chatbots! Lees meer over chatbots én de voordelen ervan in dit blog.

Verhaal lezen

Hogere productiviteit dankzij de 6 voordelen van Microsoft Teams voor je serviceproces

Microsoft Teams is inmiddels een bekend begrip geworden voor iedereen. Maar wist je dat Microsoft Teams ook niet meer mag ontbreken in je serviceproces? In dit blog leer je 6 voordelen om binnen het serviceproces je productiviteit te verhogen.

Verhaal lezen

Klantenservice verbeteren met de juiste informatie op het juiste moment

Een goede klantenservice is niet alleen iets waar organisaties naar moeten streven, het is een vereiste. Dat betekent het krijgen van de juiste informatie op het juiste moment om vervolgens de klant optimale service te verlenen. Hoe je dat doet lees je in dit blog

Verhaal lezen

Doe meer met minder met behulp van het Power Platform

Het Power Platform is een low code (/no code) platform, waardoor iedereen er technisch gezien mee aan de slag kan. Benieuwd hoe je jouw organisatie meer laat doen in minder tijd? Lees ons blog.

Verhaal lezen

Uittreksels van de Kamer van Koophandel rechtstreeks in CRM

Uittreksels van de Kamer van Koophandel zijn vaak nodig in de bedrijfsvoering. Daarom is het makkelijk om ze direct vanuit je CRM systeem te kunnen opvragen. Lees in deze blog hoe dat werkt

Verhaal lezen

Praktijkaanvragen gecentraliseerd

Elke gerenommeerde onderwijsinstelling heeft een centraal CRM systeem waarin de (potentiële) studenten en samenwerkende bedrijven zijn vastgelegd. Dat zijn nu net de partijen die je als onderwijsinstelling bij elkaar wil brengen als het gaat om het uitvoeren van stages. Lees er alles over in dit blog.

Verhaal lezen

What’s new in Education365 Q3-2022

Education365 is de CRM oplossing voor onderwijsinstellingen en heeft in Q3-2022 een heel aantal nieuwe functionaliteiten gekregen. Lees in dit blog wat nieuw is.

Verhaal lezen

Alumni Management begint NU

Wouter en Rob waren onderdeel van een succesvol alumni congres, georganiseerd door Like2Share, op een inspirerende locatie op Strijp S in Eindhoven. In hun keynote vertellen ze dat generatie Z al op jonge leeftijd opgroeit met het begrip alumni.

Verhaal lezen

Hoe creëer je als zakelijke dienstverlener een 360 graden klantbeeld?

Weten wat bij je klant speelt is vandaag de dag van groot belang, het zogenaamde 360 graden klantbeeld. Lees in dit blog hoe je dat als zakelijke dienstverlener creëert.

Verhaal lezen

Whats new in Dynamics 365 Sales – Wave 2 (2022)

In het voorjaar en najaar komt Microsoft met nieuwe functionaliteiten voor het Dynamics 365 platform. In deze blog lees je wat nieuw is in Dynamics 365 Sales.

Verhaal lezen

Eersteklas gepersonaliseerde klantenservice, zo doe je dat!

Klantenservice anno 2022 is gepersonaliseerd en volledig afgestemd op de behoeften van je klant. Hoe je dat het beste kunt bereiken lees je in deze blog.

Verhaal lezen

8 tips voor een hogere productiviteit én klanttevredenheid dankzij een kennisbank

Een toenemend aantal klanten geeft ongetwijfeld extra druk op de service afdeling. Een kennisbank voor zowel je medewerkers als klanten, de inzet van virtuele agenten en portalen. In dit blog 8 tips hoe een kennisbank hieraan bijdraagt.

Verhaal lezen

Geavanceerd zoeken in Dynamics 365 CRM

Binnen Microsoft Dynamics 365 CRM wordt gebruik gemaakt van de optie ‘Geavanceerd zoeken’ om selecties en weergaven te maken. Er komen interessante vernieuwingen beschikbaar, waar je in dit blog meer over leest.

Verhaal lezen

Wat kun je met Power Pages?

Het Power Platform heeft er sinds kort een 5de pijler bij. Met Power Pages zijn bedrijven in staat om een (no-code/low-code) portaal beschikbaar te stellen voor externe contacten ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. In dit blog maak je kennis met de mogelijkheden.

Verhaal lezen

CRM koppeling met KvK

Wist je dat er een systeem bestaat waarin alle B2B klanten van heel Nederland beschikbaar zijn? Inclusief alle details zoals branche, adresinformatie en contactgegevens? En wist je ook dat je al die B2B klanten met één druk op de knop in je eigen CRM systeem kunt opvoeren? In het blog lees je hoe je het makkelijk voor jezelf kunt maken.

Verhaal lezen

Strategisch relatiebeheer, essentieel voor een onderwijsinstelling

De faculteiten en ondersteunende afdelingen van hogescholen en universiteiten maken gebruik van een gigantisch netwerk om studenten te voorzien van uitmuntend onderwijs. Hoe zorg je ervoor dat je gegevens niet dubbel hoeft bij te houden en kunt profiteren van elkaars informatie? In dit blog leggen we de noodzaak van strategisch relatiebeheer uit.

Verhaal lezen

E-mail automation, hoe zet ik de eerste stap

Je kunt als bedrijf het meest geweldige product in de aanbieding hebben of de meest mooie dienst te bieden hebben, maar als niemand weet wat je in huis hebt verkoop je niets. E-mail automation is een laagdrempelige manier om je producten en diensten onder de aandacht te brengen. Maar hoe begin je? In dit blog helpen we je bij de eerste stappen.

Verhaal lezen

De kracht van e-mail automation

E-mail automation bestaat alweer vele jaren en wordt door veel organisaties gebruikt om de producten en diensten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Het is niet voor niets dat e-mail nog steeds één van de best converterende kanalen is. Wat zijn nu de 10 belangrijkste voordelen? Lees ze in dit blog.

Verhaal lezen

What’s new in Dynamics 365 Customer Service

De Customer Service app binnen Dynamics 365 wordt met de eerste release van 2022 weer voorzien van nieuwe functionaliteiten. Check deze blog voor de hoogtepunten.

Verhaal lezen

What’s new in Dynamics 365 Sales

April is één van de twee momenten per jaar waarin Microsoft nieuwe functionaliteiten aankondigt. Uiteraard besparen we je graag de moeite om de 470 pagina’s tellende release notes door te moeten lezen. Lees deze blog en je bent op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen voor Dynamics 365 Sales.

Verhaal lezen

Alles wat je moet weten over de New Commerce Experience

Microsoft heeft besloten per 1 maart 2022 haar licentieprogramma te wijzigen. In deze blog lees je meer over de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

De grootste valkuilen van marketing automation op een rij

De ontwikkelingen op het gebied van marketing automation gaan razendsnel, zo snel dat marketeers het nauwelijks bij kunnen houden. En toch zijn marketingmanagers vaak niet tevreden over het resultaat van de gedane investering. De tool brengt niet het snelle succes dat ze hadden verwacht of gehoopt. In dit blog leggen we de meest voorkomende valkuilen aan je uit. Zodat je ze kunt voorkomen…

Verhaal lezen

Wat is marketing automation?

Marketing automation is het automatisch online volgen van je (potentiële) klanten door hen op het juiste moment, via het juiste kanaal, van de juiste informatie te voorzien. In dit blog delen we de mogelijkheden van Dynamics 365 Marketing. Lees er alles over in dit blog.

Verhaal lezen

Kun je als bedrijf nog zonder RPA?

Robotic Process Automation (RPA) wint ongekend snel terrein binnen bedrijven. Door RPA in te zetten in een bedrijf kunnen vervelende, terugkerende en arbeidsintensieve taken uit handen van de medewerkers worden genomen. Daardoor kunnen medewerkers meer tijd besteden aan activiteiten die echt van waarde zijn voor de klanten. Doordat je met RPA processen optimaliseert, verhoog je feitelijk de kwaliteit van je diensten richting je klanten.

Verhaal lezen

CPQ: versnel je offerteproces door offerteconfiguratie met Power Apps 

Het opstellen van kwalitatief goede offertes in korte tijd kan soms uitdagend zijn. Lees in dit blog hoe je offerteconfiguratie toepast met Power Apps om je offerteproces te verbeteren.

Verhaal lezen

Kennis delen binnen je organisatie: gebruik je CRM!

Ben jij ervan overtuigd dat je medewerkers voor altijd bij je zullen blijven werken? Dan hoef je dit blog niet te lezen. Ben je daar niet van overtuigd? Lees dan in dit blog hoe je kennis over je producten en diensten centraal kunt borgen in een CRM systeem.

Verhaal lezen

Altijd en overal je CRM data bij de hand met een app

Het Dynamics 365 platform bevat een aantal standaard apps die ingezet kunnen worden, denk aan de sales app, de customer service app en de field service app. Deze apps zijn benaderbaar via een browser op een laptop, het meest gebruikte device om met een CRM applicatie te werken. Maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om mobiel met CRM data te werken. Dit blog beschrijft een aantal verschillende apps.

Verhaal lezen

Ondersteun het volledige lead- tot cliëntacceptatie proces

In heel veel branches is het al lang duidelijk dat marketing- en salesafdelingen, traditioneel gefocust op (nieuwe) klanten, niet zonder een goed CRM-systeem kunnen. In dit blog vertellen waarom een dergelijke systeem voor je accountantskantoor onmisbaar is.

Verhaal lezen

Van contact naar conversie: 7 tips die zorgen voor een optimale online klantbeleving

Als jij als online retailer niet kunt voldoen aan de hoge klantverwachtingen, gaan ze naar je concurrent. Dat wil je niet. Maak daarom gebruik van de 7 tips die in dit blog zijn genoemd en zorg voor die optimale online klantbeleving.

Verhaal lezen

Werken met data in je CRM systeem

Een centraal CRM systeem waarin alle klantdata van je bedrijf is opgeslagen kan uitgroeien tot een gigantisch hoeveelheid waardevolle klanten, verkoopkansen, service cases, leads en campagnes. Maar hoe zorg je ervoor dat je makkelijk en snel de juiste informatie beschikbaar hebt? Lees het in dit blog.

Verhaal lezen

8 Office 365 tools die naadloos samenwerken met CRM

Samenwerken doe je tegenwoordig online met Office 365, de nieuwe norm in het bedrijfsleven. Een samenwerkingsplatform dat naadloos en out-of-the-box samenwerkt met Dynamics 365. Dit blog beschrijft 8 Office 365 tools die je als Dynamics 365 Sales of Customer Service tegen zult komen in je CRM applicatie.

Verhaal lezen

De speerpunten van de nieuwe Dynamics 365 Sales release

Microsoft voorziet haar bedrijfsapplicaties op het Dynamics 365 platform twee keer per jaar van een grote nieuwe update. Tussen oktober 2021 en maart 2022 komen gefaseerd nieuwe mogelijkheden beschikbaar in Dynamics 365 Sales, het toonaangevende CRM systeem van Microsoft. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

Zelf aan de slag: vraag een Microsoft Dynamics CRM trial aan in 5 minuten

Het uitproberen van een CRM omgeving is nog nooit zo makkelijk geweest. Wil je kennis maken met Dynamics 365 Sales van Microsoft? Volg de stappen in dit blog en binnen 5 minuten heb je de beschikking over één van de meest gebruikte CRM systemen ter wereld.

Verhaal lezen

Serviceproductiviteit en klanttevredenheid verhogen

Uit onderzoek is gebleken dat 77% van de klanten loyaler is aan bedrijven met een uitstekende customer service. Daarom staat customer service bij nagenoeg elke organisatie hoog op de innovatieagenda. Om te kunnen voldoen aan de basisbehoeften van een klant is een centraal servicesysteem essentieel voor elke organisatie.

Verhaal lezen

Dataverse: dé vervanger van Excel

Gegevens staan centraal bij alles wat een bedrijf vandaag doet. Ze geven bovendien de inzichten die kunnen leiden tot wat morgen moet gebeuren. Helaas wordt data nog vaak decentraal opgeslagen, denk maar eens aan de vele Excel sheets die in een organisatie leven. Lees in dit blog hoe je data écht centraal kunt stellen in je bedrijf.

Verhaal lezen

Gebruik van webformulieren en bijlagen i.c.m. Dynamics 365 Sales & Customer Service

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om het voor je klanten mogelijk te maken om online servicetickets in te dienen. Van een e-mail tot een volledig serviceportaal. Maar ook digitale formulieren zijn een ideale manier om input van je klanten te krijgen als ze een onverhoopt probleem hebben met een aangeschaft product.

Verhaal lezen

De beste ondersteuning voor je salesteam

Een centraal en flexibel CRM systeem is tegenwoordig een essentieel onderdeel van je sales- en marketingteam. Het CRM systeem van Microsoft is beschikbaar in de vorm van Dynamics 365 Sales. Dynamics 365 Sales is beschikbaar in twee verschillende smaken, namelijk Sales Professional en Sales Enterprise. In dit blog leggen we uit wat de verschillen tussen beide smaken zijn.

Verhaal lezen

Webinar: Ontdek de toekomst van de accountant met Power Platform

Hoe kun je als accountskantoor je voordeel doen met de Digitale Transformatie? Op die vraag werd deze week door Microsoft en GAC antwoord gegeven.

Verhaal lezen

De tijdlijn als hart van het CRM systeem (10 tips)

Stel je eens voor dat je altijd maar op één plek hoeft te kijken voor het laatste klantcontact?

De tijdlijn is het hart van een CRM systeem waar elke gebruiker precies kan zien wat er speelt bij klanten. Met deze 10 tips haal je als organisatie het maximale uit de tijdlijn in je CRM systeem.

Verhaal lezen

What’s new in Dynamics 365 Sales | CRM

Twee keer per jaar voorziet Microsoft Dynamics 365 Sales | CRM van nieuwe functionaliteiten. Wat is er nieuw in de wave 1 2021 release van Dynamics 365 Sales? Rob Kuijpers heeft de belangrijkste nieuwe functionaliteiten op een rij gezet in dit blog.

Verhaal lezen

Koppel je website aan CRM met Spotler formulieren

Op elke website is een contactformulier te vinden waarmee je als bezoeker informatie kunt opvragen bij een bedrijf, je kunt inschrijven voor een evenement of een vraag kunt stellen. Snelle opvolging is essentieel bij een ingevuld formulier. In dit blog leggen we uit hoe je een Spotler formulier automatisch kunt verwerken in Dynamics 365 Sales.

Verhaal lezen

Je doelgroep segmenteren voor e-mailmarketing: doe het vanuit je CRM!

De fout die veel organisaties maken, is dat via een e-mail nieuwsbrief naar alle contactpersonen dezelfde boodschap wordt gestuurd. Lees in deze blog hoe je dat anders kunt doen.

Verhaal lezen

Wat is de ROI van je marketing budget?

In hoeverre dragen de marketinginspanningen bij aan de winst van je bedrijf? Een vraag die veel marketingafdelingen krijgen. Om deze vraag te beantwoorden, heb je inzicht nodig in de Return on Investment (ROI) van je marketinginspanningen. Maar hoe krijg je dat inzicht? Lees hier hoe je dit kunt doen.

Verhaal lezen

COVID-19: hoe een pandemie de digitale transformatie van het bedrijfsleven veroorzaakt

De impact van COVID-19 op de digitale transformatie van bedrijven. In dit artikel lees je hoe een pandemie een digitale revolutie veroorzaakt. Hoe speel jij hier op in?

Verhaal lezen

Centraliseer en automatiseer je lead proces

Centrale registratie van leads en je CRM systeem automatisch voorzien van data, dat is essentieel in marketing. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Verhaal lezen

Data integratie bij een CRM project: het kan simpeler!

Bij het implementeren van bedrijfssoftware, vormt integratie vaak een lastig punt. De implementatie van een CRM-systeem wordt, wanneer je dicht bij de standaard blijft, steeds eenvoudiger. Vaak kunnen bedrijven al uit de voeten met de aangeboden functionaliteiten, met standaard tools is data integratie met Dynamics 365 CRM zo gedaan!

Verhaal lezen

Jouw klantgegevens automatisch up-to-date

Up-to-date klantgegevens zijn van essentieel belang wanneer je klanten optimaal wilt bedienen. Hoe zorg je ervoor dat deze gegevens up-to-date blijven zonder dat je data handmatig moet invoeren vanuit een E-mail of een telefoongesprek? Dynamics 365 Sales helpt je hier bij!

Verhaal lezen

Online leadgeneratie met LinkedIn Sales Navigator & Power BI

Koude acquisitie verliest steeds meer terrein en in deze tijd van thuiswerken wordt dat er niet makkelijker op. Maar hoe vind je dan nieuwe leads? Social selling is het antwoord. Integreer het in je bedrijf met de juiste software en ga op zoek naar nieuwe leads!

Verhaal lezen

De voordelen en functionaliteiten van Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft de afgelopen maanden een enorme vogelvlucht genomen. Maar het is veel meer dan alleen videobellen; met de juiste koppelingen en integraties maak je van Microsoft Teams de meest krachtige samenwerkingshub die er is!

Verhaal lezen

Optimaliseer je klachtenprocedure en verhoog je klanttevredenheid

Hoe gaat jouw organisatie om met haar klachtenprocedure? Ieder bedrijf heeft er mee te maken. Daar waar mensen werken, worden zo nu en dan ook fouten gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om hoe deze klachten worden opgelost. Benieuwd wat Trade365  van GAC Business Solutions hierin kan betekenen? In dit artikel vertellen we hoe je dankzij de RMA-module en aanvullende Trade365 & Microsoft Power Platform tools jouw klachten kunt ombuigen in kansen!

Verhaal lezen

Mis geen inkomsten meer: 24 uur per dag bereikbaar met Power Virtual Agent

Mensen willen laagdrempelig contact zoeken met bedrijven en ook nog eens snel antwoord. Om 10 uur 's ochtends, maar ook om 3 uur 's nachts. Wanneer dat bij jouw bedrijf niet mogelijk is, kun je veel inkomsten mislopen. Gelukkig biedt Microsoft de uitkomst met de Power Virtual Agent. Wij vertellen je er graag meer over.

Verhaal lezen

Succesvol verkopen: boost je sales met je CRM systeem!

Het internet staat vol met de beste sales tips om een succesvolle verkoper te worden. Er zijn natuurlijk verschillende eigenschappen en technieken die hierbij een rol spelen, maar op de achtergrond is een goed CRM-systeem van groot belang. Lees hier hoe je dit in kan zetten om je sales een boost te geven!

Verhaal lezen

CRM systeem vergelijken: een losstaand CRM pakket of een platform?

Wanneer je CRM systemen gaat vergelijken, kom je er al snel achter dat je kunt kiezen tussen CRM applicaties of CRM platform. Wat is het verschil en wat is het beste voor jouw bedrijf? Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

8 Tips: Dynamics 365 Business Central integratie met Teams!

Microsoft-teams vormt vandaag de dag dé centrale spil binnen vele organisaties en applicaties. Aan de hand van de oplossingen die we bij GAC Business Solutions inzetten, kan Teams perfect worden geïntegreerd in backoffice processen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

Hoe belangrijk is een centraal overzicht van contactpersonen?

Om je klanten goed te kunnen bedienen is het belangrijk om een centraal overzicht van contactpersonen te hebben. Zodat je weet wat er speelt bij de klant en altijd de juiste gegevens bij de hand hebt. In dit blog wordt duidelijk hoe belangrijk zo'n centraal overzicht is.

Verhaal lezen

Alle leads van Nederland in je CRM systeem

Een CRM systeem waarin je elke mogelijke klant in Nederland met één druk op de knop kunt inladen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met een koppeling met de database van de Kamer van Koophandel is het zo geregeld. Hoe dat werkt? Dat lees je hier!

Verhaal lezen

Kredietwaardigheid van je klant controleren in je CRM-systeem

Er zijn een aantal manieren om de kredietwaardigheid van je toekomstige klanten te controleren. Je kunt natuurlijk handmatig zoeken, maar een koppeling in je CRM-systeem zou nog veel makkelijker zijn. En dat kan! Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

Plaats data in je CRM-systeem in de juiste context met natuurlijke personen

Elke persoon is uniek, maar soms vervullen we voor meerdere organisaties verschillende rollen.  Hoe verwerk je dat binnen het CRM-systeem? Daar lees je hier meer over.

Verhaal lezen

Communicatie met klanten vastleggen in je CRM

Communicatie met klanten verloopt via diverse kanalen. Voor organisaties vormt e-mail nog steeds één van de meest belangrijke kanalen. Het overzicht gaat op deze manier echter makkelijk verloren. Wat heeft een collega bijvoorbeeld met een klant besproken? Door e-mail te koppelen aan je CRM, is dit nooit meer een vraag.

Verhaal lezen

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central?

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Verhaal lezen

Eigen klantgegevens potentiële goudmijn voor accountantskantoren

In de gegevens die de accountant beheert, schuilt tevens het inzicht om klanten beter te benaderen en de dienstverlening te vernieuwen. Dat vraagt om andere verkooptactieken en een verversing van de marketingstrategie.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together