Geplaatst op
21/06/2023
Leestijd
6 min leestijd
Categorie
Algemeen

GAC Business Solutions introduceert OTR365: Een revolutionaire mobiele planningsapplicatie voor optimale transport- en serviceactiviteiten 

Met trots kondigen we de lancering aan van On-The-Road365 (OTR365), een geavanceerde mobiele planningsapplicatie die naadloos is geïntegreerd met Medical365. OTR365 biedt Medical365 klanten de mogelijkheid om hun chauffeurs en werkorders efficiënt te plannen en af te handelen, waardoor een optimale uitvoering van transport- en serviceactiviteiten wordt gegarandeerd. 

OTR365 is ontwikkeld met het oog op de specifieke behoeften van Medical365 klanten en biedt een breed scala aan functionaliteiten om de mobiliteit en serviceprestaties te optimaliseren. Met deze nieuwe applicatie kunnen klanten van GAC Business Solutions profiteren van de volgende voordelen: 

1. Optimalisatie van de aansturing van mobiel personeel
Met OTR365 kunnen Medical365 klanten hun mobiele personeel optimaal aansturen en de bezettingsgraad optimaliseren. Dit resulteert in een efficiëntere inzet van resources en een hogere productiviteit. 

2. Snelle respons bij spoedgevallen en calamiteiten
OTR365 stelt klanten in staat om snel te reageren op spoedgevallen en andere onverwachte situaties. Door real-time informatie en efficiënte planning kunnen urgente taken snel en adequaat worden afgehandeld. 

3. Nauwkeurige tijdslotplanning voor klantafspraken
De applicatie maakt het mogelijk om nauwkeurige tijdsloten te plannen voor klantafspraken. Hierdoor wordt de wachttijd geminimaliseerd en de klanttevredenheid verhoogd. 

4. Real-time updates over levertijden
OTR365 houdt klanten op de hoogte van de geschatte levertijden, waardoor er transparantie en duidelijke communicatie ontstaat tussen de klant en de organisatie. Dit leidt tot een verbeterde klantrelatie en klanttevredenheid. 

5. Minimalisatie van reistijd en kostenbesparing
De flexibel in te zetten routeplanning van OTR365 is gebaseerd op actuele en geoptimaliseerde kaartgegevens voor transport. Dit resulteert in geoptimaliseerde routes, waardoor de reistijd wordt geminimaliseerd en de kosten, waaronder brandstofkosten, worden bespaard. 

 6. Heldere inzichten en instructies voor chauffeurs
Met de OTR365 mobiele app hebben chauffeurs altijd duidelijke en actuele instructies bij de hand. De app biedt tevens real-time terugkoppeling naar de gebruiker en traceert de GPS-locatie van de chauffeurs, waardoor een naadloze communicatie en uitvoering van taken mogelijk is. 

“We zijn verheugd om OTR365 te introduceren als een innovatieve oplossing die de planning en uitvoering van transport- en service activiteiten naar een hoger niveau tilt”, aldus de Roel van Zon, Directeur Business Development van GAC Business Solutions. “Deze nieuwe applicatie biedt Medical365 klanten de mogelijkheid om hun operationele efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen.” 

Met OTR365 bieden we een krachtige tool die de dagelijkse activiteiten van Medical365 klanten aanzienlijk zal vereenvoudigen en optimaliseren. De lancering van OTR365 bevestigt ons voortdurende streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten. 

YOU GAC
Growing Together