Zoeken

5 manieren waarop AI de groothandel in 2024 digitaal transformeert

Heb je binnen jouw groothandel organisatie te maken met complexe processen die de efficiëntie en winstgevendheid belemmeren? Wil je inzicht krijgen in hoe kunstmatige intelligentie (AI) je bedrijfsvoering kan transformeren? Dan is dit blog waarin we de 5 belangrijkste kansen van AI voor groothandel organisaties in 2024 bespreken, een uitkomst voor jou.

Verhaal lezen

Innoveer je groothandel: AI-gestuurde e-mailverwerking voor offertes, orders en klachten

Het verwerken van binnenkomende e-mails kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Zo zien we in praktijk dat er veel offerteaanvragen, orders of klachten in mailboxen gedeeld worden. Dankzij de inzet van AI en krachtige tools zoals Trade365 en het Power Platform, kunnen groothandelsorganisaties nu hun processen automatiseren en optimaliseren.

Verhaal lezen

What’s new in PSA365 Release Wave 1 van 2024

Release Wave 1 van 2024 van Dynamics 365 omvat alle nieuwe functionaliteiten die gepland staan om tussen april 2024 en september 2025 op de markt te komen. Lees snel wat de belangrijkste nieuwe functionaliteiten zijn van Dynamics 365 Project Operations, Dynamics 365 Business Central en PSA365 in dit blog.

Verhaal lezen

What’s New in Business Central Release Wave 1 2024

Twee keer per jaar voorziet Microsoft haar producten van nieuwe functionaliteiten. Wat is er nieuw in de wave 1 2024 release van Dynamics 365 Business Central? Lees snel wat de belangrijkste nieuwe functionaliteiten zijn in dit blog.

Verhaal lezen

Duurzame toekomst en samenleving: bereid je voor op de ESG rapportage

In 2024 worden organisaties wereldwijd geconfronteerd met nieuwe wettelijke rapportage-eisen die zijn ontworpen om de transparantie van de impact en vooruitgang op het gebied van Environment, Social en Governance (ESG) te vergroten. Lees er meer over in dit blog en hoe je hieraan kan voldoen met Dynamics 365 Business Central!

Verhaal lezen

Logistiek in de semi-proces industrie

Op het gebied van logistiek heeft de semiproces industrie de nodige uitdagingen. Denk hierbij aan de bulk hoeveelheden van grondstoffen en eindproducten, de noodzaak om batchnummers te registreren en de vele wettelijke verplichtingen. Hiervoor worden extra eisen aan het ERP systeem gesteld. In deze blog lees je enkele van deze eisen die met Probatch365 van GAC Business Solutions kunnen worden ingevuld.   

Verhaal lezen

GAC neemt deel aan Business Central AI Hackathon 2024

Eind februari vond de Business Central AI Hackathon plaats, waarbij GAC als één van de 88 teams wereldwijd heeft deelgenomen, om in een paar dagen de nieuwe technieken van AI, Copilot en het Power Platform om te zetten tot nieuwe oplossingen. In dit blog meer over het gerealiseerde concept.

Verhaal lezen

10 dingen die jij direct kunt toepassen om tijd te besparen in Business Central

Je kostbare tijd voor de juiste dingen gebruiken? Met behulp van Dynamics 365 Business Central kun je bedrijfsprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen. In dit blog lees je meer over 10 handige tips en trucs om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en je de vrijheid geven om je te concentreren op belangrijke taken.

Verhaal lezen

5 redenen waarom een groothandel een webshop nodig heeft

Een groothandel kan aanzienlijke voordelen halen uit het implementeren van een webshop. Waarom je als groothandel hierin moet investeren wordt behandeld in dit blog. Enkele redenen waarom het gebruik van een webshop belangrijk is, de voordelen en implementatiestrategieën komen aan bod.

Verhaal lezen

Verslag van Microsoft Ignite 2023

Copilot, Copilot, Copilot en nog eens Copilot. Dat was de afdronk van de deelname aan Ignite 2023 in Den Haag. Bewustwording van, vertrouwen in en nieuwsgierig naar AI zijn belangrijkste inzichten die de zusterbedrijven van The Digital Neighborhood deze dag gekregen hebben. Lees in dit blog de ervaringen van Charon en Rob.

Verhaal lezen

B2C als verkoopkanaal met Shopify en Dynamics 365 Business Central

Steeds meer handelsbedrijven oriënteren zich op B2C als verkoopkanaal, waarmee Shopify een laagdrempelige uitkomst kan bieden. Bijkomend voordeel is dat sinds een tijdje de Shopify integratie standaard in Dynamics 365 Business Central is te vinden. In dit blog meer hierover.

Verhaal lezen

Wat is Copilot eigenlijk?

Sinds de komst van ChatGPT wil elk bedrijf 'iets met AI' doen. Door de technologie van Microsoft is het nu gemakkelijker dan ooit om snel en veilig AI-toepassingen te implementeren binnen je ERP en CRM applicatie. Deze toepassingen stimuleren innovatie, verbeteren de klantenservice en verhogen de winstgevendheid.

Verhaal lezen

Technologische revolutie in accountancy: hoe AI jouw kantoor transformeert

De wereld van accountancy is in beweging. De verwachtingen van klanten en toezichthouders liggen hoog en het vinden van toptalent is een voortdurende uitdaging. Maar de belangrijkste ontwikkeling biedt zich aan als een kans: de nieuwste technologieën die je in staat stellen om jouw accountantskantoor naar een hoger niveau te tillen.

Verhaal lezen

What’s New in Business Central Release Wave 2 2023

Twee keer per jaar voorziet Microsoft haar producten van nieuwe functionaliteiten. Wat is er nieuw in de wave 2 2023 release van Dynamics 365 Business Central? Bart Alfrink heeft de belangrijkste nieuwe functionaliteiten op een rij gezet in dit blog.

Verhaal lezen

Kan jij de juiste kostprijs bepalen en heb je daarmee grip op je marges?

Weet jij wat de werkelijke marge van een verkooporderregel is? Hoeveel ruimte geef jij je verkopers om een deal binnen te halen? In dit blog nemen we je graag mee om te laten zien hoe Trade365 je helpt om deze vragen te beantwoorden en de marges te bewaken.

Verhaal lezen

6 tips om je ERP systeem slimmer in te zetten in het verwerken van je prijzen, kortingen en promoties

Prijzen, kortingen en promoties beheren en geautomatiseerd toepassen met je ERP systeem? In dit blog geven we je 6 tips hoe je met de juiste software slimmer je verkoopproces automatiseert.

Verhaal lezen

GAC Business Solutions introduceert OTR365: Een revolutionaire mobiele planningsapplicatie voor optimale transport- en serviceactiviteiten

GAC Business Solutions introduceert OTR365: Een revolutionaire mobiele planningsapplicatie voor optimale transport- en serviceactiviteiten

Verhaal lezen

GAC Business Solutions introduceert Medical365: De complete ERP-softwareoplossing voor de medische sector

GAC Business Solutions introduceert Medical365: De complete ERP-softwareoplossing voor de medische sector

Verhaal lezen

Wat is het verschil tussen CRM en ERP?

ERP en CRM zijn beide software-systemen die helpen bij het efficiënt beheren van zakelijke processen, maar waar zit nu het verschil? Lees het in dit blog.

Verhaal lezen

Genereer krachtige productteksten voor je webshop met de Dynamics 365 Business Central Copilot

Met de komst van de Dynamics 365 Business Central Copilot wordt het genereren van deze teksten ontzettend eenvoudig. Benieuwd wat de Copilot is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees het in dit blog.

Verhaal lezen

Production365: What’s New in Release Wave 1 – 2023

De nieuwe versie van Production365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 1 van 2023. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

10 interessante vernieuwingen in de Dynamics 365 Business Central Release Wave 1 van 2023

De lente is begonnen, hetgeen betekent dat Dynamics 365 Business Central weer klaar is voor de 1e Release Wave van 2023. In deze blog behandelen we de belangrijkste onderwerpen.

Verhaal lezen

Wat voor invloed kan ChatGPT hebben op Business Central?

Met de komst van intelligente chatbots, zoals ChatGPT, ontstaan er onzettend veel nieuwe mogelijkheden. In dit blog lees je meer over mogelijke invloeden op Dynamics 365 Business Central.

Verhaal lezen

Maak kosteloos gebruik van Dynamics 365 Business Central met je Microsoft 365 licentie

Sinds kort is er een nieuwe optie beschikbaar gekomen, waardoor je al je medewerkers die een Microsoft 365 licentie hebben kosteloos toegang kunnen geven tot Dynamics 365 Business Central. Hoe dit werkt en wat je met deze licentie kan lees je in dit blog.

Verhaal lezen

Dynamics 365 Business Central Release Wave 2 van 2022

Releasewave 2 van 2022 omvat alle nieuwe functionaliteiten die gepland staan om tussen oktober 2022 en maart 2023 op de markt te komen. In deze blog behandelen we de belangrijkste onderwerpen.

Verhaal lezen

Klantevent 2022 – eventverslag

Na twee jaar uitstel door de pandemie, kon GAC op 21 juni van dit jaar eindelijk weer live een klantendag organiseren. Met als titel ‘Transitie naar de cloud, de laatste ERP-implementatie’ beloofde het een inspirerende en vooral ook uitdagende dag te worden.

Verhaal lezen

Transitie naar de cloud: de laatste ERP implementatie

Cloud software is vandaag de dag zeker niet nieuw, maar we zien dat veel bedrijven soms nog niet helemaal weten wat dit nou is. In dit blog gaan we dieper in op de transitie naar de cloud voor ERP software en behandelen we vragen als waarom dit voor jouw bedrijf interessant is, wat de voordelen zijn en hoe je hier nou uiteindelijk die stap maakt naar de cloud.

Verhaal lezen

Ervaar de kracht van Production365 en Power Apps op het Business Software Event

Op 31 mei zijn we met GAC aanwezig op het Business Software Event voor de maakindustrie. Een onafhankelijke platform waar digitaliseringsvraagstukken voor de maakindustrie centraal staan.

Verhaal lezen

Innovaties van Dynamics 365 Business Central in de Release Wave 1 2022

Vanaf april 2022 komt de 1e release wave van Dynamics 365 Business Central weer beschikbaar. Hoog tijd om te kijken wat de meest interessante features zijn voor jouw organisatie. In deze blog komen de belangrijkste aan bod.

Verhaal lezen

Alles wat je moet weten over de New Commerce Experience

Microsoft heeft besloten per 1 maart 2022 haar licentieprogramma te wijzigen. In deze blog lees je meer over de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

Teams integratie in Dynamics 365 Business Central: 4 praktijkvoorbeelden

Business Central en Microsoft Teams werken perfect samen. Benieuwd naar de diverse standaard integratiemogelijkheden? Lees er meer over in dit blog.

Verhaal lezen

What’s New in Production365 Release Wave 2 2021

De nieuwe versie van Production365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 2 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

What’s New in Trade365 Release Wave 2 2021

De nieuwe versie van Trade365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 2 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

10 functies van de Dynamics 365 Business Central Release Wave 2 2021 die je niet mag missen

De Release Wave 2 is 2021 vanaf 1 oktober weer beschikbaar. We hebben 10 nieuwe functies van Dynamics 365 Business Central samengevat, die jij niet mag missen.

Verhaal lezen

Slimme containerplanning wordt noodzakelijk door vervijfvoudiging containerprijs

Koop jij je artikelen in, in het verre oosten? De kostprijzen fluctueren enorm, maar hoe ga je hier slim mee om? In dit blog lees je een aantal mogelijkheden van één van onze experts.

Verhaal lezen

Goede projectadministratie voor een winstgevend project

Heb jij een projectmatig productiebedrijf? Lees in dit blog meer over de verschillende projecten en hoe Production365 helpt om je projecten binnen budget af te ronden.

Verhaal lezen

What’s New in Production365 Release Wave 1 2021

De nieuwe versie van Production365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 1 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt voor jouw productiebedrijf? Lees het blog.

Verhaal lezen

Top 5 voordelen van een papierloos magazijn dankzij magazijnscanning

In hoeverre is jouw magazijn al papierloos? Lees dit blog om meer te leren over de 5 belangrijkste voordelen van een digitaal magazijn met magazijnscanning.

Verhaal lezen

Altijd je prijslijsten up-to-date in Dynamics 365 Business Central dankzij Connect2All

Heb jij regelmatig te maken met updates in prijslijsten van je leveranciers? Leer hoe je dit zonder enige moeite snel en eenvoudig verwerkt in Business Central.

Verhaal lezen

Verbeter je kwaliteitsmanagement met deze 4 methoden

Ieder bedrijf wil de beste producten aan zijn klanten leveren. In dit blog vertellen we je 4 strategieën om je kwaliteitsmanagement naar het volgende niveau te tillen.

Verhaal lezen

What’s New in Trade365 Release Wave 1 2021

De nieuwe versie van Trade365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 1 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

Top 10 vernieuwingen voor Dynamics 365 Business Central Release Wave 1 2021

De Release Wave 1 van 2021 komt in april beschikbaar. Wat zijn de nieuwe functionaliteiten voor Business Central waar wij het meest warm voor lopen? In dit artikel hebben we de top 10 voor je samengesteld.

Verhaal lezen

Vereenvoudig orderverwerking met de ordertoezegging functie in Business Central

Moeite om eenvoudig een juiste haalbare leverdatum af te geven tijdens de orderverwerking? Leer hoe Business Central jou het leven makkelijker kan maken!

Verhaal lezen

3 tips om de klanttevredenheid te vergroten dankzij supply chain management

Hoe draagt supply chain management bij aan een hogere klanttevredenheid? In dit blog geven we je 3 tips, hoe jij je klanttevredenheid naar het volgende niveau kan tillen!

Verhaal lezen

COVID-19: hoe een pandemie de digitale transformatie van het bedrijfsleven veroorzaakt

De impact van COVID-19 op de digitale transformatie van bedrijven. In dit artikel lees je hoe een pandemie een digitale revolutie veroorzaakt. Hoe speel jij hier op in?

Verhaal lezen

Hoe zorg ik voor een optimaal Product Informatie Management systeem?

Hoe beheer ik al mijn data van artikelen, leveranciers en prijslijsten op een uniforme manier? De oplossing hiervoor is een Product Informatie Management systeem. In dit artikel leggen we je uit wat een Product Informatie Management systeem inhoudt, hoe je met Trade365 of Production365 van GAC Business Solutions al een groot deel van je PIM behoeftes kunt invullen en wanneer je de stap naar een separaat PIM systeem zou moeten maken.

Verhaal lezen

Werk AVG proof met Dynamics 365 Business Central

Op het moment dat je gegevens van personen verwerkt in je financiële administratie, krijg je te maken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds mei 2018 in heel Europa geldt. Met Business Central krijg je een aantal tools om je hierbij te helpen. In dit blog leggen we aan de hand van de privacyrechten uit hoe je dit kunt inrichten en gebruiken.

Verhaal lezen

3 tips om met slim forecasten een perfect inkoopplan te maken

Een grote uitdaging voor veel organisaties is het maken van juiste forecasts binnen hun inkoopplan. In dit artikel delen we 3 tips, hoe jij tot het perfecte inkoopplan komt met Trade365

Verhaal lezen

Productiviteit van je magazijn verhogen door efficiënt inrichten

Bespaar tijd en verhoog productiviteit in het magazijn door de inzet van de juiste digitale tools. Een aantal concrete voorbeelden hoe je dit kan realiseren door gebruik te maken van Trade365.

Verhaal lezen

How To: Maak gebruik van low code Power Apps om grijpvoorraden tijdig aan te vullen

In deze how to leggen we je uit hoe de inzet van een low code Power App je papieren processen zoals het aanvullen van grijp voorraden op de werkvloer kan innoveren en digitaliseren. Zonder kennis van programmeren klik jij zo een low code app in elkaar, geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central.

Verhaal lezen

Produceren met cloud ERP software: een case uit de bouw

Producerende bedrijven krijgen met steeds meer trends en begrippen als IoT, Digital Transformation, Industry 4.0, Smart Industry en SaaS te maken. Wat is dat nou, cloud ERP? En is dat iets voor mijn productiebedrijf? In dit blog leggen we je kort de mogelijkheden van cloud ERP uit.

Verhaal lezen

GAC lanceerde Production 365 voor productiebedrijven

Binnen de maakindustrie is het niet de vraag of je cloud wil omarmen, maar wanneer je hem kan omarmen. GAC haalt met de lancering van Production365 de laatste drempel weg. Ieder productiebedrijf kan alle facetten van het productieproces hiermee optimaliseren.

Verhaal lezen

De voordelen en functionaliteiten van Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft de afgelopen maanden een enorme vogelvlucht genomen. Maar het is veel meer dan alleen videobellen; met de juiste koppelingen en integraties maak je van Microsoft Teams de meest krachtige samenwerkingshub die er is!

Verhaal lezen

Optimaliseer je klachtenprocedure en verhoog je klanttevredenheid

Hoe gaat jouw organisatie om met haar klachtenprocedure? Ieder bedrijf heeft er mee te maken. Daar waar mensen werken, worden zo nu en dan ook fouten gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om hoe deze klachten worden opgelost. Benieuwd wat Trade365  van GAC Business Solutions hierin kan betekenen? In dit artikel vertellen we hoe je dankzij de RMA-module en aanvullende Trade365 & Microsoft Power Platform tools jouw klachten kunt ombuigen in kansen!

Verhaal lezen

Inzicht in de veerkracht van jouw groothandel of productiebedrijf door datagedreven te werken

In de huidige tijd is het vermogen om te begrijpen wat er zich precies afspeelt, binnen jouw groothandel of productiebedrijf waardevoller dan ooit. Hiervoor is het van belang dat je op basis van de juiste data, essentiële beslissingen neemt. Datagedreven werken kan je hierbij helpen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

8 Tips: Dynamics 365 Business Central integratie met Teams!

Microsoft-teams vormt vandaag de dag dé centrale spil binnen vele organisaties en applicaties. Aan de hand van de oplossingen die we bij GAC Business Solutions inzetten, kan Teams perfect worden geïntegreerd in backoffice processen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

Joolz maakt winkelen voor retailers eenvoudig

Hoe makkelijker de bediening, hoe tevredener de klant. Dat is niet alleen het bestaansrecht van webshops voor consumenten, maar ook voor die van retailers. Kinderwagenproducent Joolz heeft daarom in september haar twee webshops vernieuwd. De online winkels voor retailers in zowel de VS als Europa, zijn opnieuw opgebouwd en ingericht. Het aanbod is makkelijker te overzien en de informatie altijd juist.

Verhaal lezen

Polytech kiest voor Microsoft Business Central

Polytech levert vanuit Musselkanaal kunststof dakgoten, dakranden en luifels voor nieuwbouw- en rennovatieprojecten. Om met de vraag van de klant mee te kunnen blijven groeien was nieuwe software noodzakelijk. Zij besloten gelijk over te stappen op een standaard oplossing. Met hulp van GAC Business Solutions wordt daarom Microsoft Business Central geïmplementeerd.

Verhaal lezen

9 tips om ROI killers bij een ERP implementatie voor te zijn

Nieuwe ERP-software kan veel opleveren, maar vraagt om een investering vooraf. Om de voordelen van nieuwe software goed te benutten is het noodzakelijk dat ROI killers zoals vertraging en weerstand buiten de deur blijven.

Verhaal lezen

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central?

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Verhaal lezen

GAC implementeert Dynamics 365 Business Central bij De Reijnen Groep

GAC migreert familiebedrijf De Reijnen Groep (waaronder ORIT) naar de Cloud. Na een eerdere overstap naar Microsoft Office 365 is nu de boekhouding via Dynamics 365 Business Central online gezet. Frans Reijnen, eigenaar van De Reijnen Groep: “Met deze stap nemen we afscheid van onze servers en alle zorgen en problemen die daarmee gepaard gaan.”

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together