Geplaatst op
21/06/2023
Leestijd
6 min leestijd
Categorie
Algemeen

GAC Business Solutions introduceert Medical365: De complete ERP-softwareoplossing voor de medische sector

Met trots kondigen we de lancering aan van onze nieuwste softwareoplossing, Medical365. Deze geavanceerde ERP-software is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van organisaties binnen en rondom de medische sector. Medical365 stelt zorgaanbieders in staat om maximale grip te krijgen op efficiency en klantbinding, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de strenge wet- en regelgeving.

Met Medical365 haal je meer dan alleen standaard software in huis. Deze uitgebreide ERP-oplossing helpt organisaties om te gaan met uitdagingen zoals afnemende marges, de hoge regeldruk en de noodzaak om de focus te leggen op efficiency. De software sluit naadloos aan bij de eisen omtrent wet- en regelgeving, waardoor zorgaanbieders met vertrouwen kunnen opereren.

Een van de grootste voordelen van Medical365 is het vermogen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en klanten te binden. De software biedt een volledig beeld van de geleverde zorg, producten, spreekuren en andere afspraken die zijn gemaakt met de klant. Dit stelt zorgaanbieders in staat om snel te reageren op vragen en een proactieve benadering te hanteren. Bovendien geeft Medical365 inzicht in de financiële gegevens, waardoor een compleet beeld van de klant ontstaat.

Medical365 ondersteunt ook branche specifieke contractvoorwaarden die door zorgverzekeraars en gemeenten worden gesteld voor de vergoeding van zorg. Door deze voorwaarden na te leven, kan jouw organisatie tijdig betaald krijgen en blijven voldoen aan de voorschriften.

Daarnaast integreert Medical365 naadloos met het berichtenverkeer gecoördineerd door VECOZO, wat een essentieel onderdeel is voor zorgaanbieders. De software verwerkt probleemloos berichten voor de declaratie van zorgkosten, retourberichten en berichten voor het aanvragen en toekennen van medische hulpmiddelen onder de WMO-wetgeving.

Met Medical365 hebben zorgaanbieders volledige controle over de levering van zorg en zorgproducten, afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Het systeem ondersteunt de opslag, verhuur, uitleen, onderhoud en reparatie van medische hulpmiddelen, waardoor een volledige end-to-end oplossing wordt geboden.

“We zijn verheugd om Medical365 te introduceren als de ultieme ERP-softwareoplossing voor de medische sector”, zegt Roel van Zon, Directeur Business Development van GAC Business Solutions. “Met Medical365 kunnen zorgaanbieders zich concentreren op het verbeteren van efficiency, klantbinding en naleving van wet- en regelgeving. Het is een complete en flexibele oplossing die zorgt voor een geoptimaliseerde bedrijfsvoering en helpt bij het navigeren door een veeleisende markt.”

Medical365 zet een nieuwe standaard voor softwareoplossingen in de medische sector en helpt zorgaanbieders te floreren in een steeds veranderend landschap.

YOU GAC
Growing Together