Geplaatst op
07/12/2023
Leestijd
3 min leestijd
Categorie
Project Operations

Efficiëntie binnen je accountantskantoor

Als accountant wil je je vooral bezighouden met je klanten en hun financiële vraagstukken. Maar hoe zorg je ervoor dat je interne organisatie ook optimaal functioneert? Hoe houd je overzicht over je projecten, uren, facturen en rapportages? En hoe kun je effectief en efficiënt samenwerken met je collega’s en klanten in een digitale omgeving? Hoe kun je je accountantskantoor efficiënter, productiever en winstgevender maken? Door gebruik te maken van PSA365, speciaal ontwikkeld voor accountantskantoren. Met PSA365 kun je je hele bedrijfsvoering beheren in één systeem, dat naadloos integreert met Microsoft 365. Zo kun je:

  • Je projecten plannen, bewaken en bijsturen met behulp van een intuïtief dashboard dat je inzicht geeft in de voortgang, budgetten, deadlines en kwaliteitseisen van elk project.
  • Je klanten beter bedienen en binden door middel van een geïntegreerd CRM-systeem dat je toelaat om alle communicatie, documenten, offertes en contracten met je klanten te beheren en te volgen.
  • Je medewerkers optimaal inzetten en motiveren door middel van een slimme resourceplanning die rekening houdt met de beschikbaarheid, competenties en voorkeuren van elke medewerker.
  • Je facturatieproces vereenvoudigen en versnellen door middel van een automatische facturatie die gebaseerd is op de geregistreerde uren, kosten en afspraken met je klanten.
  • Je financiële situatie continu in beeld hebben door de geautomatiseerde verwerking van onderhanden werk en interbilling, ook met meerdere juridische entiteiten.
  • Je rapportageproces verbeteren en verrijken door middel van een uitgebreide rapportagetool die je toelaat om allerlei analyses, overzichten en grafieken te genereren op basis van de verzamelde data.

PSA365 voor accountancy

PSA365 voor accountancy is een cloud-based oplossing die je overal en altijd kunt gebruiken via je laptop, tablet of smartphone. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid, betrouwbaarheid en compatibiliteit van de software, want PSA365 is volledig gebaseerd op Dynamics 365 en wordt voortdurend geüpdatet en ondersteund door Microsoft. Bovendien kun je PSA365 eenvoudig koppelen aan andere Microsoft-applicaties zoals Outlook, Teams, Word en Excel, maar ook aan andere veelgebruikte softwarepakketten zoals Company.info, Hyarchisch Compliance Manager, Pinkweb, AFAS Profit en Fiscaal Gemak . Zo kun je nog meer profiteren van de synergie tussen de verschillende systemen en processen binnen je accountantskantoor. Maar PSA365 voor accountancy is meer dan een softwarepakket. Het is een complete oplossing die je helpt om je accountantskantoor efficiënter, effectiever en toekomstbestendig te maken.

Wil jij ook meer efficiency op jouw accountantskantoor?

Met PSA365 kun je je richten op wat echt belangrijk is: je klanten en hun financiële succes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van PSA365 voor je accountantskantoor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo of een offerte op maat. Wij helpen je graag om je accountantskantoor naar een hoger niveau te tillen!

YOU GAC
Growing Together