Zoeken

What’s new in PSA365 Release Wave 1 van 2024

Release Wave 1 van 2024 van Dynamics 365 omvat alle nieuwe functionaliteiten die gepland staan om tussen april 2024 en september 2025 op de markt te komen. Lees snel wat de belangrijkste nieuwe functionaliteiten zijn van Dynamics 365 Project Operations, Dynamics 365 Business Central en PSA365 in dit blog.

Verhaal lezen

What’s new in PSA365 Release Wave 2 van 2023

In deze blog behandelen we de belangrijkste onderwerpen van de Release Wave 2 2023 van Dynamics 365 Project Operations, Dynamics 365 Business Central en PSA365.

Verhaal lezen

Hoe PSA365 je accountantskantoor efficiënter maakt

Ontdek hoe PSA365 accountantskantoren transformeert en je bedrijfsprocessen efficiënter laat verlopen. Leer in dit blog hoe deze krachtige software je helpt om je klanten beter te bedienen, je interne processen te stroomlijnen en je groei ambities waar laat maken.

Verhaal lezen

Tariefwijzigingen doorvoeren in Dynamics 365 Project Operations

Heb je te maken met vaste uurtarieven van medewerkers, functies of teams en wijzigen deze gedurende het jaar? Lees in dit blog hoe je eenvoudig de tarieven kan wijzigen in Project Operations.

Verhaal lezen

What’s New in PSA365 Release Wave 2 van 2022

In deze blog behandelen we de belangrijkste onderwerpen van de Release Wave 2 2022 van Dynamics 365 Project Operations, Dynamics 365 Business Central en PSA365.

Verhaal lezen

What’s new PSA365 Release Wave 1 2022

De PSA365 oplossing van GAC wordt met de eerste release wave van 2022 weer voorzien van nieuwe functionaliteiten. Check deze blog voor de hoogtepunten.

Verhaal lezen

Alles wat je moet weten over de New Commerce Experience

Microsoft heeft besloten per 1 maart 2022 haar licentieprogramma te wijzigen. In deze blog lees je meer over de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

What’s New in PSA365 Release Wave 2 2021

Naast de nieuwe functionaliteiten die Microsoft heeft toegevoegd aan Project Operations, hebben wij ook een aantal zaken toegevoegd aan PSA365. In deze blog komen de belangrijkste aan bod.

Verhaal lezen

Automatische verwerking van onderlinge doorbelasting van uren

Als zakelijke dienstverlener met meerdere juridische entiteiten, wil je eenvoudig interne uren doorbelasten. In dit blog vertellen we je hoe je dit proces kan automatiseren met PSA365.

Verhaal lezen

Eenvoudige urenverantwoording in PSA365

Iedereen die wekelijks een urenlijstje moet inleveren, weet dat dit niet het meest leuke klusje is. Lees in dit blog hoe we dit zo makkelijk mogelijk maken.

Verhaal lezen

6 vernieuwingen van Dynamics 365 Project Operations in 2021

De Dynamics 365 oplossing Project Operations, kent ook weer een groot aantal interessante nieuwe functies in 2021. Je ontdekt de 6 belangrijkste in dit blog.

Verhaal lezen

Webinar: Ontdek de toekomst van de accountant met Power Platform

Hoe kun je als accountskantoor je voordeel doen met de Digitale Transformatie? Op die vraag werd deze week door Microsoft en GAC antwoord gegeven.

Verhaal lezen

Jouw klantgegevens automatisch up-to-date

Up-to-date klantgegevens zijn van essentieel belang wanneer je klanten optimaal wilt bedienen. Hoe zorg je ervoor dat deze gegevens up-to-date blijven zonder dat je data handmatig moet invoeren vanuit een E-mail of een telefoongesprek? Dynamics 365 Sales helpt je hier bij!

Verhaal lezen

De voordelen en functionaliteiten van Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft de afgelopen maanden een enorme vogelvlucht genomen. Maar het is veel meer dan alleen videobellen; met de juiste koppelingen en integraties maak je van Microsoft Teams de meest krachtige samenwerkingshub die er is!

Verhaal lezen

Plaats data in je CRM-systeem in de juiste context met natuurlijke personen

Elke persoon is uniek, maar soms vervullen we voor meerdere organisaties verschillende rollen.  Hoe verwerk je dat binnen het CRM-systeem? Daar lees je hier meer over.

Verhaal lezen

9 tips om ROI killers bij een ERP implementatie voor te zijn

Nieuwe ERP-software kan veel opleveren, maar vraagt om een investering vooraf. Om de voordelen van nieuwe software goed te benutten is het noodzakelijk dat ROI killers zoals vertraging en weerstand buiten de deur blijven.

Verhaal lezen

Eigen klantgegevens potentiële goudmijn voor accountantskantoren

In de gegevens die de accountant beheert, schuilt tevens het inzicht om klanten beter te benaderen en de dienstverlening te vernieuwen. Dat vraagt om andere verkooptactieken en een verversing van de marketingstrategie.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together