Geplaatst op
09/10/2023
Leestijd
4 min leestijd

Hét onderwijs- & ict-event van het jaar voor mbo, hbo & wo

In de dynamische wereld van onderwijs en technologie zijn vooruitdenken en aanpassingsvermogen essentieel. GAC is daarom ook dit jaar met veel genoegen weer sponsor van de SURF Onderwijsdagen 2023, waar we samen de toekomst gaan tekenen.

Teken de Toekomst

Het thema van dit jaar, “Teken de Toekomst”, biedt een unieke kans om te ontdekken hoe we het onderwijs van morgen vorm kunnen geven. Je wordt geïnspireerd door futuristen en vernieuwers uit het onderwijsveld en daarbuiten. Hun keynotes zullen je aansporen tot een nieuwe manier van kijken en handelen.

Dompel jezelf onder in sessies waar professionals en teams hun eerste stappen delen in het vernieuwen van het onderwijs. Ga in gesprek, schets mee, en leer door te doen. Dit is ook een perfect moment om (opnieuw) kennis te maken met vakgenoten en aanbieders van innovatieve producten en diensten.

Wij gaan dieper in op de rol die Marketing en CRM kunnen en moeten spelen in het optimaliseren van de hele student reis. Hoe kunnen we, ongeacht het kanaal dat de student of een relatie kiest, ervoor zorgen dat alle interacties waardevol, effectief en efficiënt zijn? Hoe zorg je simpel gezegd voor hooggewaardeerde ervaringen met jouw instelling?

SURF

Georganiseerd door SURF, dé ict-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs, beloven de Onderwijsdagen een bron van kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden te worden.

Ontmoeten wij je daar?

Datum:
Dinsdag 14 november & woensdag 15 november

Locatie:
1931 Congrescentrum | Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Stap samen met ons en SURF in de toekomst. Meld je vandaag nog aan via de Surfdiensten website en samen geven we vorm aan de volgende generatie onderwijs!

Meer informatie en/of inschrijven?

Klik hier voor de eventpagina

 

 

YOU GAC
Growing Together