Geplaatst op
16/04/2024
Leestijd
2 min leestijd
Categorie
Algemeen

Vandaag herdenken we onze geliefde CEO, Erik van Driel, die op 16 april 2023 van ons is heengegaan. Erik heeft op velen een onuitwisbare indruk achtergelaten als collega, visionair leider en bovenal als betrokken mens. Met zijn warme persoonlijkheid wist hij mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren.

Ter nagedachtenis aan Erik kondigen wij met trots de oprichting van de ‘Erik van Driel Foundation’ aan. Deze foundation heeft een tweeledig doel. Allereerst een brug slaan tussen het Prinses Máxima Centrum en GAC Business Solutions door de herinnering aan Erik levend te houden. Daarnaast om zich in te zetten voor de behandeling van kanker bij kinderen en het verbeteren van hun kwaliteit van leven, een doel dat Erik nauw aan het hart lag.

Na een periode van 5 jaar streven we ernaar om op 16 april 2029 een indrukwekkend bedrag bekend te maken, waarmee we substantieel hebben bijgedragen aan het welzijn van kinderen en het bevorderen van een optimale kwaliteit van leven.

De ‘Erik van Driel Foundation’ nodigt iedereen, zowel binnen als buiten GAC, uit om samen het verschil te maken. Dit kan door deel te nemen aan de initiatieven van de foundation of door zelf een actie op te zetten.

Voor meer informatie, bezoek https://www.erikvandrielfoundation.nl/ of neem contact op met de foundation via info@erikvandrielfoundation.nl.

Samen kunnen we Erik’s inspiratie voortzetten en het Prinses Máxima Centrum steunen. Caring Together, one heart, one mission, one team!

 

 

YOU GAC
Growing Together