Zoeken

GAC kondigt de oprichting van de ‘Erik van Driel Foundation’ aan ter ere van CEO

Ter nagedachtenis aan Erik kondigen wij met trots de oprichting van de 'Erik van Driel Foundation' aan. Deze foundation heeft een tweeledig doel. Allereerst een brug slaan tussen het Prinses Máxima Centrum en GAC Business Solutions door de herinnering aan Erik levend te houden. Daarnaast om zich in te zetten voor de behandeling van kanker bij kinderen en het verbeteren van hun kwaliteit van leven, een doel dat Erik nauw aan het hart lag.

Verhaal lezen

Duurzame toekomst en samenleving: bereid je voor op de ESG rapportage

In 2024 worden organisaties wereldwijd geconfronteerd met nieuwe wettelijke rapportage-eisen die zijn ontworpen om de transparantie van de impact en vooruitgang op het gebied van Environment, Social en Governance (ESG) te vergroten. Lees er meer over in dit blog en hoe je hieraan kan voldoen met Dynamics 365 Business Central!

Verhaal lezen

10 dingen die jij direct kunt toepassen om tijd te besparen in Business Central

Je kostbare tijd voor de juiste dingen gebruiken? Met behulp van Dynamics 365 Business Central kun je bedrijfsprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen. In dit blog lees je meer over 10 handige tips en trucs om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en je de vrijheid geven om je te concentreren op belangrijke taken.

Verhaal lezen

Verslag van Microsoft Ignite 2023

Copilot, Copilot, Copilot en nog eens Copilot. Dat was de afdronk van de deelname aan Ignite 2023 in Den Haag. Bewustwording van, vertrouwen in en nieuwsgierig naar AI zijn belangrijkste inzichten die de zusterbedrijven van The Digital Neighborhood deze dag gekregen hebben. Lees in dit blog de ervaringen van Charon en Rob.

Verhaal lezen

Ontmoet GAC tijdens het Microsoft Ignite Event in Den Haag

Microsoft Ignite is een essentiële, jaarlijkse technologieconferentie van Microsoft. Tijdens dit evenement kun je het beste van de toekomstige Microsoft-technologieën ervaren door het bijwonen van breakout-sessies en de keynote.

Verhaal lezen

Wat is Copilot eigenlijk?

Sinds de komst van ChatGPT wil elk bedrijf 'iets met AI' doen. Door de technologie van Microsoft is het nu gemakkelijker dan ooit om snel en veilig AI-toepassingen te implementeren binnen je ERP en CRM applicatie. Deze toepassingen stimuleren innovatie, verbeteren de klantenservice en verhogen de winstgevendheid.

Verhaal lezen

Technologische revolutie in accountancy: hoe AI jouw kantoor transformeert

De wereld van accountancy is in beweging. De verwachtingen van klanten en toezichthouders liggen hoog en het vinden van toptalent is een voortdurende uitdaging. Maar de belangrijkste ontwikkeling biedt zich aan als een kans: de nieuwste technologieën die je in staat stellen om jouw accountantskantoor naar een hoger niveau te tillen.

Verhaal lezen

De grote kracht van sales sequences binnen CRM

Heb je de Sales Sequences-functie van Dynamics 365 nog niet gebruikt? Dan heb je een geweldige functionaliteit nog links laten liggen. Sales Sequences kunnen nuttig zijn als je een gedefinieerd proces hebt met opeenvolgende activiteiten die gezamenlijk een lead, contact, account of verkoopkans sturen naar een positieve uitkomst. Ze zorgen ervoor dat activiteiten op tijd en consistent worden voltooid.

Verhaal lezen

Voordelen van een CRM systeem

Alle gegevens van klanten en alles wat ooit besproken is overzichtelijk in één systeem. Een CRM-systeem maakt het mogelijk! Ontdek waarom succesvolle organisaties gebruikmaken van een CRM en wat de belangrijkste voordelen zijn.

Verhaal lezen

GAC Business Solutions introduceert OTR365: Een revolutionaire mobiele planningsapplicatie voor optimale transport- en serviceactiviteiten

GAC Business Solutions introduceert OTR365: Een revolutionaire mobiele planningsapplicatie voor optimale transport- en serviceactiviteiten

Verhaal lezen

GAC Business Solutions introduceert Medical365: De complete ERP-softwareoplossing voor de medische sector

GAC Business Solutions introduceert Medical365: De complete ERP-softwareoplossing voor de medische sector

Verhaal lezen

De gloednieuwe podcast show over CRM in het onderwijs

Elke student maakt een unieke reis door je onderwijsinstelling. Het is van groot belang precies te weten wat er speelt bij je studenten. Centraal inzicht is van groot belang. Laat je inspireren in de gloednieuwe podcast show van GAC en leer hoe je de student centraal kunt zetten in je organisatie.

Verhaal lezen

Overlijden Erik van Driel

Tot ons grote verdriet is Erik van Driel, CEO van GAC, op zondag 16 april 2023 overleden.

Verhaal lezen

The Digital Neighborhood

Broad Horizon maakt vandaag bekend dat het verder gaat onder de naam The Digital Neighborhood. Deze rebranding sluit aan op de groeistrategie van de groep.

Verhaal lezen

Klantevent 2022 – eventverslag

Na twee jaar uitstel door de pandemie, kon GAC op 21 juni van dit jaar eindelijk weer live een klantendag organiseren. Met als titel ‘Transitie naar de cloud, de laatste ERP-implementatie’ beloofde het een inspirerende en vooral ook uitdagende dag te worden.

Verhaal lezen

Ervaar de kracht van Production365 en Power Apps op het Business Software Event

Op 31 mei zijn we met GAC aanwezig op het Business Software Event voor de maakindustrie. Een onafhankelijke platform waar digitaliseringsvraagstukken voor de maakindustrie centraal staan.

Verhaal lezen

Broad Horizon zet Scandinavische uitbreiding voort met acquisitie van Fins Workplace adviesbureau

Broad Horizon heeft de overname aangekondigd van Sulava, een voorloper in Microsoft Modern Workplace-oplossingen. Deze overname bouwt voort op de reeds gerealiseerde groei van Broad Horizon in Microsoft-cloudoplossingen, brengt het personeelsbestand naar meer dan 1.000 consultants en engineers en markeert een verdere uitbreiding richting Scandinavië.

Verhaal lezen

Alles wat je moet weten over de New Commerce Experience

Microsoft heeft besloten per 1 maart 2022 haar licentieprogramma te wijzigen. In deze blog lees je meer over de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

Broad Horizon versterkt dienstverlening met uitbreiding GAC Business Solutions en oprichting Focus Enterprise Solutions

Amsterdam – ICT-bedrijf Broad Horizon Groep (‘Broad Horizon’) zet de volgende stap in de ambitie om marktleider te worden op het gebied van Microsoft Dynamics dienstverlening in Noord-Europa. Dit doet de organisatie door het in juli 2021 overgenomen GAC Business Solutions (GAC) uit te breiden met een deel van de IT-organisatie Broad Horizon Solutions (BHS) en door het oprichten van een nieuw bedrijf: Focus Enterprise Solutions.

Verhaal lezen

Broad Horizon versterkt marktpositie in Benelux met overname GAC Business Solutions

Amsterdam, Oirschot, 13 juli 2021 – ICT-bedrijf Broad Horizon Groep ('Broad Horizon' of de 'Groep'), kondigt de overname aan van GAC Business Solutions ('GAC'), een informatietechnologiebedrijf en Microsoft Gold-partner gevestigd in Oirschot.

Verhaal lezen

Broad Horizon strengthens its market position in The Benelux with acquisition GAC Business Solutions

Amsterdam / Oirschot, The Netherlands, 13 July 2021 – Broad Horizon Group (‘Broad Horizon’ or the ‘Group’), an information technology leader, announces the acquisition of GAC Business Solutions (‘GAC’), an information technology company and Microsoft Gold partner based in Oirschot, The Netherlands.

Verhaal lezen

COVID-19: hoe een pandemie de digitale transformatie van het bedrijfsleven veroorzaakt

De impact van COVID-19 op de digitale transformatie van bedrijven. In dit artikel lees je hoe een pandemie een digitale revolutie veroorzaakt. Hoe speel jij hier op in?

Verhaal lezen

GAC lanceerde Production 365 voor productiebedrijven

Binnen de maakindustrie is het niet de vraag of je cloud wil omarmen, maar wanneer je hem kan omarmen. GAC haalt met de lancering van Production365 de laatste drempel weg. Ieder productiebedrijf kan alle facetten van het productieproces hiermee optimaliseren.

Verhaal lezen

8 Tips: Dynamics 365 Business Central integratie met Teams!

Microsoft-teams vormt vandaag de dag dé centrale spil binnen vele organisaties en applicaties. Aan de hand van de oplossingen die we bij GAC Business Solutions inzetten, kan Teams perfect worden geïntegreerd in backoffice processen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

Joolz maakt winkelen voor retailers eenvoudig

Hoe makkelijker de bediening, hoe tevredener de klant. Dat is niet alleen het bestaansrecht van webshops voor consumenten, maar ook voor die van retailers. Kinderwagenproducent Joolz heeft daarom in september haar twee webshops vernieuwd. De online winkels voor retailers in zowel de VS als Europa, zijn opnieuw opgebouwd en ingericht. Het aanbod is makkelijker te overzien en de informatie altijd juist.

Verhaal lezen

Polytech kiest voor Microsoft Business Central

Polytech levert vanuit Musselkanaal kunststof dakgoten, dakranden en luifels voor nieuwbouw- en rennovatieprojecten. Om met de vraag van de klant mee te kunnen blijven groeien was nieuwe software noodzakelijk. Zij besloten gelijk over te stappen op een standaard oplossing. Met hulp van GAC Business Solutions wordt daarom Microsoft Business Central geïmplementeerd.

Verhaal lezen

GAC Summerschool

Je herkent het vast: Je wilt makkelijker en sneller je dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren en meer uit je bedrijfssoftware halen, maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen.

Verhaal lezen

IGS GeboJagema kiest met Microsoft Business Central Production365 voor leading technology van GAC & Siemens

Het zit in het DNA opgeslagen van IGS GeboJagema om continu te verbeteren en innoveren. De hypermoderne productie faciliteiten en het design proces van IGS en haar beloften zijn daar de getuigen van. Samen met GAC wordt dit jaar ook de operationele aansturing geïnnoveerd.

Verhaal lezen

Saris pakt door met Production365

Na een succesvolle lancering van een nieuwe serie aanhangwagens, zet Saris haar innovatieve lijn in 2020 door met de nieuwste software oplossing voor productie bedrijven ‘Production365’ gebaseerd op Microsoft Business Central.

Verhaal lezen

International Plywood zet met Business Central 14 een belangrijke stap richting de toekomst

Vanaf Smart Central 2019 (het jaarlijkse klantevenement van GAC) zijn klanten van GAC doorlopend op de hoogte gebracht van de belangrijke aankomende keuze rondom Business Central. Uit de gesprekken met International Plywood is naar voren gekomen dat Business Central 14 voor hen de logische route is.

Verhaal lezen

Berichtgeving GAC – COVID-19

Gezien de recente ontwikkelingen aangaande COVID-19 heeft GAC vanochtend besloten om alle medewerkers vanuit huis te laten werken tot minimaal 6 april.

Verhaal lezen

Smart Central 2019: in één dag inspiratie voor een jaar lang innovatie

Op donderdag 7 november organiseerde GAC de vierde editie van Smart Central. Dit jaar was het thema: in één dag inspiratie voor een jaar innovatie. Daarbij kregen de klanten van GAC ruim aandacht.

Verhaal lezen

Recordaantal Digitale Koplopers tijdens Smart Central 2019

GAC heeft dit jaar tijdens Smart Central 2019 acht organisaties onderscheiden met een Digitale Koploper Award. Deze DiKA’s worden uitgereikt aan organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie.

Verhaal lezen

9 tips om ROI killers bij een ERP implementatie voor te zijn

Nieuwe ERP-software kan veel opleveren, maar vraagt om een investering vooraf. Om de voordelen van nieuwe software goed te benutten is het noodzakelijk dat ROI killers zoals vertraging en weerstand buiten de deur blijven.

Verhaal lezen

Strategische sessie met Menno Lanting voor winnaars Digitale Innovatie Koploper Award

De winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award hebben vrijdag 12 januari een strategische sessie met Menno Lanting bijgewoond. Op basis van eigen cases gingen aanwezige vertegenwoordigers van Joolz, Eureco-Pharma, Vespo en i-Team Global met Menno Lanting en GAC in op de mogelijkheden die de Digitale Transformatie biedt.

Verhaal lezen

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central?

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Verhaal lezen

GAC lanceert nieuwe Werken Bij website

Succes vloeit voort uit de juiste mensen op de juiste plaats. Met de lancering van een nieuwe Werken Bij website wil GAC kennis maken met zowel opkomend als ervaren talent dat een persoonlijke aanpak waardeert.

Verhaal lezen

Winnaars tweede Digitale Innovatie Koploper Award zijn Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie

GAC heeft tijdens Smart Central 2018 Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie onderscheiden met de Digitale Koploper Innovatie Award (DIKA). GAC onderscheidt hiermee organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. De vier winnaars vormen de innovatieve voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven.

Verhaal lezen

Smart Central 2018 Digitale Transformatie maakt revolutie van evolutie

“IT heeft de wereld veranderd, maar die veranderingen waren eerder een evolutie dan een revolutie. De Digitale Transformatie brengt daar verandering in. We zien bedrijven in beweging komen.” Met deze gedachte opende Algemeen Directeur van GAC Erik van Driel de best bezochte editie van Smart Central tot nu toe.

Verhaal lezen

Regio Business – GAC Business Solutions is Het vitaalste bedrijf van Brabant

’s Ochtends even scrummen in Griekenland, dan door om te werken aan de bikedesk in Costa Rica, even een conference call in Sardinië en daarna gezellig samen een vitale lunch weghappen in de buurt van Okinawa. En dat allemaal op één plek in Oirschot!

Verhaal lezen

GAC is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant

GAC Business Solutions is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant. Het vitaliteitsprogramma van de automatiseerder is uitgebreid met onder meer deskbikes, ergonomische krukken, deskyoga en vitale lunches. Algemeen directeur Erik van Driel: “De prijs is echt een verrassing. Al hebben we hier wel erg ons best voor gedaan natuurlijk.”

Verhaal lezen

Eventverslag – Microsoft Dynamics NAV nu en in de toekomst

GAC hield op 22 juni een goed bezochte jaarlijkse klantendag. Peter Bosch, Operationeel Directeur van GAC, opende de dag: “In een wereld waarin alles naar de cloud beweegt, is zekerheid nodig. Laat GAC uw gids zijn op die reis naar de digitale wereld.”

Verhaal lezen

GAC implementeert Dynamics 365 Business Central bij De Reijnen Groep

GAC migreert familiebedrijf De Reijnen Groep (waaronder ORIT) naar de Cloud. Na een eerdere overstap naar Microsoft Office 365 is nu de boekhouding via Dynamics 365 Business Central online gezet. Frans Reijnen, eigenaar van De Reijnen Groep: “Met deze stap nemen we afscheid van onze servers en alle zorgen en problemen die daarmee gepaard gaan.”

Verhaal lezen

AVG privacywet bekend bij meerderheid Nederlandse organisaties, slechts twintig procent verwacht op tijd klaar te zijn

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Uit een enquête van Microsoft onder 600 Nederlandse directeuren en IT-Managers blijkt dat een meerderheid bekend is met de wetgeving en de eisen die deze aan de organisatie stelt.

Verhaal lezen

Eigen klantgegevens potentiële goudmijn voor accountantskantoren

In de gegevens die de accountant beheert, schuilt tevens het inzicht om klanten beter te benaderen en de dienstverlening te vernieuwen. Dat vraagt om andere verkooptactieken en een verversing van de marketingstrategie.

Verhaal lezen

De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions en Microsoft

De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365. Algemeen directeur van GAC Erik van Driel: “De Jong & Laan en GAC delen een duurzame visie op ondernemen en stellen beiden de klant centraal. Dat is een mooie basis om, samen met Microsoft, de Digitale Transformatie voor deze organisatie verder vorm te geven.”

Verhaal lezen

Webwarenhuis fonQ live met Microsoft Dynamics NAV van GAC

GAC heeft bij fonQ.nl Trade+ geïmplementeerd; een volledige ERP-oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Het webwarenhuis - dat compleet is in wonen, koken en tuin - verwerkt vanaf nu via Trade+ automatisch dagelijks gemiddeld 2.500 orders die via de webshops binnenkomen. Daarnaast vervangt de aanwezige business-logica in Trade+ delen van de bestaande interfaces en is de klantenservice volledig overgestapt op de servicemodule binnen Trade+.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together