DATUM
2020-12-01
TIJD
10:00 - 12:00
TYPE EVENT
Online
Terug naar overzicht

Wil jij weten welke voordelen Production365 jouw organisatie biedt?

Ben je klaar om de stap naar de cloud te maken en je processen verder te automatiseren en digitaliseren?

Op dinsdag 1 december organiseert GAC in samenwerking met Microsoft en Siemens de lancering van Production365, het ERP systeem voor de maakindustrie gebaseerd op het Microsoft Dynamics platform. Tijdens dit evenement nemen we je mee wat de voordelen zijn van Production365 voor jouw organisatie en geven we je inzicht in de mogelijkheden van het Microsoft platform. Daarnaast vertelt onze klant IGS waarom zij kiezen voor GAC en Production365 om klaar te zijn voor de toekomst.

Jan Brouwer – Microsoft

De wereld is volop in beweging en Microsoft loopt hierin voorop. Jan praat ons bij over de mogelijkheden van het Dynamics 365 platform waar Business Central onderdeel van is. Hierbij kijken we naar de kansen die er zijn en de mogelijkheden om te innoveren met de focus op de maakindustrie.

Tommie Wouters – GAC Business Solutions

Production365 voor de maakindustrie is het Cloudbased ERP product van GAC gebaseerd op het Microsoft Platform. Tommie laat ons zien welke kansen en oplossingen deze software biedt voor onze klanten in de maakindustrie. Hierbij nemen we een korte deepdive door enkele uitdagingen te bespreken.

Jasper Wildeboer – Siemens

Siemens is al jaren een betrouwbare softwarepartner voor bedrijven in de maakindustrie. Jasper legt ons uit wat Siemens kan betekenen voor de sector en zoomt in op het partnerschap met GAC en de voordelen die dit biedt. Door onze krachten te bundelen hebben we ERP en Planning samengebracht zodat complexe vraagstukken eenvoudig kunnen worden opgelost.

Peter Mertens – IGS GeboJagema

IGS GeboJagema is al jaren tevreden gebruiker van GAC’s oplossing en vertelt ons waarom zij succesvol zijn door de inzet van deze software. Daarnaast legt Peter uit waarom ze de stap naar de cloud maken en gebruik gaan maken van Production365 inclusief het PowerPlatform en Siemens Opcenter APS.

10.00 12.00
Production365 launch event
Schrijf je in voor het Online Event
"Ik kijk graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw organisatie."
Pieter van Halder
Sales Manager
Neem contact op met GAC
YOU GAC
Growing Together