DATUM
01/12/2020
TIJD
10:00 - 12:00
TYPE EVENT
Online
Terug naar evenementen overzicht

Wil jij weten welke voordelen Production365 jouw organisatie biedt?

Ben je klaar om de stap naar de cloud te maken en je processen verder te automatiseren en digitaliseren?

Op dinsdag 1 december organiseert GAC in samenwerking met Microsoft en Siemens de lancering van Production365, het ERP systeem voor de maakindustrie gebaseerd op het Microsoft Dynamics platform. Tijdens dit evenement nemen we je mee wat de voordelen zijn van Production365 voor jouw organisatie en geven we je inzicht in de mogelijkheden van het Microsoft platform. Daarnaast vertelt onze klant IGS waarom zij kiezen voor GAC en Production365 om klaar te zijn voor de toekomst.

Jan Brouwer – Microsoft

De wereld is volop in beweging en Microsoft loopt hierin voorop. Jan praat ons bij over de mogelijkheden van het Dynamics 365 platform waar Business Central onderdeel van is. Hierbij kijken we naar de kansen die er zijn en de mogelijkheden om te innoveren met de focus op de maakindustrie.

Tommie Wouters – GAC Business Solutions

Production365 voor de maakindustrie is het Cloudbased ERP product van GAC gebaseerd op het Microsoft Platform. Tommie laat ons zien welke kansen en oplossingen deze software biedt voor onze klanten in de maakindustrie. Hierbij nemen we een korte deepdive door enkele uitdagingen te bespreken.

Jasper Wildeboer – Siemens

Siemens is al jaren een betrouwbare softwarepartner voor bedrijven in de maakindustrie. Jasper legt ons uit wat Siemens kan betekenen voor de sector en zoomt in op het partnerschap met GAC en de voordelen die dit biedt. Door onze krachten te bundelen hebben we ERP en Planning samengebracht zodat complexe vraagstukken eenvoudig kunnen worden opgelost.

Peter Mertens – IGS GeboJagema

IGS GeboJagema is al jaren tevreden gebruiker van GAC’s oplossing en vertelt ons waarom zij succesvol zijn door de inzet van deze software. Daarnaast legt Peter uit waarom ze de stap naar de cloud maken en gebruik gaan maken van Production365 inclusief het PowerPlatform en Siemens Opcenter APS.

Wil je meer weten over deze sprekers?

10.00 12.00
Production365 launch event
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.

Sprekers

Dit zijn de sprekers tijdens het online event, zij stellen zich graag aan je voor.

JASPER WILDEBOER

Siemens Digital Industries Software

Als partner director voor Benelux en EMEA is Jasper de spil in het web tussen Siemens Digital Industries Software en het partnernetwerk waarmee ze samen tevreden klanten creëren. Samen met de partners is Siemens in staat om de maakindustrie verder te automatiseren en Industrie 4.0 werkelijkheid te laten worden. Jasper heeft al vele jaren ervaring in de Software branche en weet wat er speelt bij klanten. Hierdoor is hij in staat om met de juiste partners klanten te inspireren in alle mogelijkheden die Siemens te bieden heeft op software gebied.

PETER MERTENS

IGS GeboJagema

Peter houdt zich als CEO van IGS GeboJagema bezig met de strategie van het bedrijf. IGS is gegroeid van een lokale gereedschapmakerij naar een toonaangevende fabrikant van spuitgietmatrijzen voor de Healthcare industrie. Deze beweging is ingezet onder Peters leiding in de 21ste eeuw waarbij IGS zicht moest gaan onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De keuze om tot de top in deze industrie te horen heeft ze gebracht waar ze nu staan. Dit is zeker niet het eind station, innovatie is en blijft belangrijk voor IGS.

TOMMIE WOUTERS

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

"Ik kijk graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw organisatie."
Pieter van Halder
Sales Manager
YOU GAC
Growing Together