Geplaatst op
05/04/2022
Categorie
Algemeen

Broad Horizon heeft de overname aangekondigd van Sulava, een voorloper in Microsoft Modern Workplace-oplossingen. Deze overname bouwt voort op de reeds gerealiseerde groei van Broad Horizon in Microsoft-cloudoplossingen, brengt het personeelsbestand naar meer dan 1.000 consultants en engineers en markeert een verdere uitbreiding richting Scandinavië.

Sulava, met het hoofdkantoor in Finland, heeft 110 medewerkers. Het is marktleider in trainingen en opleidingen en heeft het hoogste niveau van Microsoft-certificeringen. Het adviesbureau was een van de eerste cloudpartners van Microsoft en heeft zich sinds de oprichting in 2010 gespecialiseerd in het leveren van succesvolle Workplace-oplossingen op Microsoft-platforms.

Het adviesbureau heeft een groot aantal Microsoft onderscheidingen ontvangen, waaronder vijf persoonlijke titels voor Most Valuable Professional (MVP). Drie mannen en twee vrouwen kregen deze bijzondere onderscheiding voor hun uitzonderlijke technische expertise en het vermogen om kennis te delen met anderen in de online gemeenschap van Microsoft.

Jean-Yves Charlier, CEO van Broad Horizon zei: “Deze overname sluit perfect aan bij de doelstelling van Broad Horizon om een ​​toonaangevende specialist in Microsoft-technologieën in Noord-Europa te zijn. Nu Sulava toetreedt tot de Broad Horizon-familie, breiden we onze capaciteiten in de Scandinavische regio verder uit. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Aki Antman, als CEO, en zijn team. We voelen ons bijzonder bevoorrecht dat de 110 Sulava-professionals onderdeel worden van onze talentvolle Broad Horizon community.”

In totaal heeft Broad Horizon nu 400 medewerkers in Scandinavië. Deze zijn verdeeld tussen het Finse Sulava en Delegate en Projectum in Denemarken, om zo een ​​zeer sterke positie te vormen op de cloudplatforms van Microsoft op de Scandinavische markt.

Aki Antman, mede-oprichter en Group CEO van Sulava over de acquisitie door Broad Horizon: “We zijn geboren in de cloud en hebben in meer dan tien jaar een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Nu hebben we een enorme stap voorwaarts gezet door onderdeel te worden van Broad Horizon en door nauw verbonden te zijn met andere Broad Horizon-bedrijven in Scandinavië en heel Europa. We zullen elkaar over de hele linie aanvullen. Het is een boeiende tijd voor ons allemaal.”

YOU GAC
Growing Together