Geplaatst op
23/04/2019
Categorie
Algemeen

GAC lanceert nieuwe Werken Bij website

Succes vloeit voort uit de juiste mensen op de juiste plaats. Met de lancering van een nieuwe Werken Bij website wil GAC kennis maken met zowel opkomend als ervaren talent dat een persoonlijke aanpak waardeert.

HRM Manager Antoinette Vertommen: “Wij hopen mensen te leren kennen die in een warme, gezellige omgeving vanuit eigen kracht willen bijdragen aan teamwerk. Door het zakelijke masker af te zetten, verlagen we de drempel voor professionals. We kunnen zo eerst eens ongedwongen kennismaken.”

Growing Together

GAC focust op groei en ontwikkeling. Dat is verwoord in de bedrijfsfilosofie ‘Growing Together’. De nieuwe site vertaalt dat naar het individu: ondersteuning bij carrièreontwikkeling, gezond eten, mooie teamuitjes en interessante uitdagingen.

Persoonlijke ervaring

De mensen die samen GAC vormen, komen ruimschoots aan bod. Ambassadeurs nemen het woord en vertellen over hun persoonlijke ervaringen. De boodschap in het kort? Niet twijfelen, maar gewoon langskomen. Wie weet wat eruit voortvloeit?

Waardering

Antoinette: “Bij GAC geloven we in duurzame verbindingen. Wij waarderen inzet en zorgen dat mensen dat ook voelen. Wij werken met hechte en enthousiaste teams. Mensen kennen elkaar, helpen elkaar en blijven zo in ontwikkeling. Ik ben blij dat we een nieuwe site hebben die deze werksfeer weet uit te dragen.”

BHAG

De website draagt bij aan de Big Hairy Audacious Goal (BHAG) die GAC zichzelf gesteld heeft. Het bedrijf wil groeien naar 25.000 tevreden gebruikers in 2033. Antoinette: “Om dat doel te bereiken, kunnen we hulp gebruiken. Ben je ambitieus, hou je van zelfsturing en zoek je een bedrijf dat jouw inspanning waardeert? Laat van je horen!”

Werken Bij GAC

Vanaf dinsdag 23 april 2018 is de nieuwe site te bezoeken op www.werkenbijgac.nl.

YOU GAC
Growing Together