Op
21/08/2019
Categorie
Algemeen

Strategische sessie met Menno Lanting voor winnaars Digitale Innovatie Koploper Award

De winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award hebben vrijdag 12 januari een strategische sessie met Menno Lanting bijgewoond. Op basis van eigen cases gingen aanwezige vertegenwoordigers van Joolz, Eureco-Pharma, Vespo en i-Team Global met Menno Lanting en GAC in op de mogelijkheden die de Digitale Transformatie biedt.

Bij het doorspreken van cases was vanzelfsprekend een hoofdrol weggelegd voor de vier pijlers waarop de Digitale Transformatie steunt. Iedere case werd geëvalueerd op mogelijkheden om eigen medewerkers te versterken, verbinding met klanten op te zoeken, processen en operatie te optimaliseren en producten te transformeren.

Invulling geven aan de Digitale Transformatie

Menno Lanting, auteur van onder meer Lead with a Tweet, Iedereen CEO en Hoe word ik…Speedboat, is expert op het gebied van de impact van verandering op organisaties. GAC heeft de samenwerking opgezocht om zo op innovatieve manier verdere invulling te geven aan de Digitale Transformatie. Strategische sessies met klanten vormen hier onderdeel van.

Menno: “Fantastich om met vier zulke geweldige bedrijven te kunnen werken. De verdere Digitale Transformatie is uitdagend, maar biedt voor elk van hen veel kansen. Het is mooi om daar van mijn kant een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Digitale Innovatie Koploper Award

De vier aanwezige klanten wonnen op 9 november 2017 tijdens Smart Central de Digitale Innovatie Koploper Award.

Erik van Driel: “De strategische sessie met Menno Lanting en de winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award was een groot succes. Het was fascinerend om innovatieve ideeën tijdens deze bijeenkomst te zien ontstaan. Het is een invulling van Growing Together die zeker voor herhaling vatbaar is.”

YOU GAC
Growing Together