Geplaatst op
12/05/2022
Leestijd
3 min leestijd
Categorie
Algemeen

Op 31 mei zijn we met GAC aanwezig op het Business Software Event voor de maakindustrie. Een onafhankelijke platform waar digitaliseringsvraagstukken voor de maakindustrie centraal staan.
Het Business Software Event is er voor zowel bedrijven die nog aan het begin van het digitaliseringstraject staan en op zoek zijn naar passende software, als voor bedrijven die al verder in het proces zijn maar die bijvoorbeeld tegen integratie-, optimalisatie- of rendementsvraagstukken aanlopen.

Innoveer je productieproces met cloud ERP en Low-code apps
Collega’s Jeroen Brocken en Charon Konings vertellen je graag alles over de evolutie naar de cloud. Door deze ontwikkeling is de vraag naar standaardisatie groter dan ooit. Tegelijkertijd blijft ook de behoefte aan flexibiliteit en aanpasbaarheid bestaan.

Ook verzorgt Charon een lezing (11:55u, zaal 3) en neemt je mee in de mogelijkheden van Production365 en Power Apps van GAC Business Solutions op basis van Microsoft technologie. Laat je inspireren door de volgende voorbeelden: digitaliseer je productieproces met shopfloor, configureer je eigen CPQ toepassingen en visualiseer je product design met Augmented Reality bij je klanten.

Bezoek ons ons op stand 37. De koffie staat klaar!
Waar: Mikrocentrum, Veldhoven
Tijd: 09.30-17.00 uur

Aanmelden voor het event of ben je opzoek naar meer informatie?
Registreer uw gratis bezoek | Business Software Event (business-software-event.nl)

YOU GAC
Growing Together