Geplaatst op 08-08-2017
08/08/2017
Categorie
Algemeen

De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365. Algemeen directeur van GAC Erik van Driel: “De Jong & Laan en GAC delen een duurzame visie op ondernemen en stellen beiden de klant centraal. Dat is een mooie basis om, samen met Microsoft, de Digitale Transformatie voor deze organisatie verder vorm te geven.”

Optimale dienstverlening

De Jong & Laan is het grootste zelfstandige accountantskantoor voor het noorden, oosten en midden van Nederland. Er werken meer dan 700 professionals vanuit 25 lokale vestigingen. Ondernemers hebben zo altijd een meedenkende accountant in de buurt; iemand die het wel en wee van de lokale markt kent. GAC zorgt voor geïntegreerde ondersteuning op basis van Dynamics 365 NAV en CRM. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot informatie. Zij kunnen optimale dienstverlening garanderen met behulp van een 360 graden klantbeeld.

Toekomstbestendig

Johan Evers, algemeen directeur van de Jong & Laan: “We streven naar meer synergie tussen mensen en processen. Met deze transformatieslag zijn wij in staat om op een toekomstbestendige manier nog klantgerichter te werken.

Growing Together

GAC werkt op basis van de Growing Together filosofie. Die stelt dat hechte samenwerking de voedingsbodem is voor groei. Die groei wenden organisaties aan om de door hun gewenste doelstellingen te behalen. GAC drukt de werking van Growing Together uit met de groeiformule Klant x GAC x Microsoft. Tom Patton namens Microsoft: “Wij zijn gecommitteerd aan de implementatie bij de Jong en Laan. GAC is zeer ervaren in het domein van de accountancy. We kijken ernaar uit om onze bijdrage aan het succes van dit project te leveren.”

 

YOU GAC
Growing Together