Geplaatst op
18 mei 2020
Categorie
Algemeen

Vanaf Smart Central 2019 (het jaarlijkse klantevenement van GAC) zijn klanten van GAC doorlopend op de hoogte gebracht van de belangrijke aankomende keuze rondom Business Central. Business Central 14 is de laatste versie met de traditionele onderhoud en support, zoals je gewend bent met Dynamics NAV. Vanaf Business Central 15  verschijnen de releases sneller (twee keer per jaar) en is er daarom sprake van een kortere ondersteuningscyclus. Uit de gesprekken met International Plywood is naar voren gekomen dat Business Central 14 voor hen de logische route is.

Maatwerk behouden

International Plywood importeert triplex-, multiplex-, MDF-, OSB- en andersoortig plaatmateriaal uit meer dan 27 landen en exporteert naar 20 landen. Om dit in goede banen te leiden is geïnvesteerd in verschillende maatwerkmodules binnen de ERP-oplossing. Cloud-gebaseerde oplossingen updaten twee maal per jaar. Dat vereist vervanging of herschrijven van bestaand maatwerk waardoor de cloud voor International Plywood vooralsnog minder aantrekkelijk is.

Traditionele supportcyclus

Door voor oktober 2020 over te stappen naar de on-premise variant van Business Central 14 blijft het bestaande maatwerk in de huidige vorm behouden. International Plywood kan gebruik maken van alle vernieuwingen die het Dynamics 365 platform biedt zonder direct alle bedrijfsprocessen op de schop te moeten nemen.

Slimmer en efficiënter werken

GAC helpt organisaties slimmer en efficiënter werken door te adviseren over de best mogelijke inzet van bedrijfssoftware. Consultants denken proactief mee. Zij zetten branchekennis en ervaring in om tot toekomstbestendige oplossingen te komen. Hiermee kunnen bedrijven hun groeiambities waarmaken.

Wil je weten hoe je snel een antwoord krijgt op de betere keuze voor u als Dynamics NAV gebruiker, neem dan contact met ons op.

ARJAN HELPT JE DE CONCURRENT VOORBLIJVEN

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together