Geplaatst op
07/10/2020
Categorie
Algemeen

Polytech levert vanuit Musselkanaal kunststof dakgoten, dakranden en luifels voor nieuwbouw- en rennovatieprojecten. Om met de vraag van de klant mee te kunnen blijven groeien was nieuwe software noodzakelijk. Zij besloten gelijk over te stappen op een standaard oplossing. Met hulp van GAC Business Solutions wordt daarom Microsoft Business Central geïmplementeerd.

Standaard software slim implementeren

GAC werkt met branchespecialisten die ervoor zorgen dat bedrijfssoftware perfect aansluit op de wensen van productiebedrijven zoals Polytech. GAC Sales Manager Pieter van Halder: “Business Central werkt met standaardmodules. Dat maakt systemen flexibeler, maar vraagt om specialisten als het op implementatie aankomt. Wij zorgen dat productiebedrijven eenvoudig mee kunnen groeien met de markt én ruimte krijgen om te innoveren. Door de standaard slim te implementeren boek je met minimale aanpassingen, maximaal resultaat.”

Alle aspecten van het productieproces

Polytech levert kunststof producten voor nieuwbouw en renovatie. De dakgoten, dakranden en luifels zijn licht van gewicht en worden montageklaar geleverd. Achter de schermen draagt Polytech zorg voor alle aspecten van het productieproces. Zij verzorgen productontwikkeling, productie, assemblage en logistiek. Dit proces werd tot voor kort ondersteund door op maat gemaakte ERP-software.

Met Business Central van maatwerk afkomen

Sander Krops, operationeel manager van Polytech: “Wij liepen tegen de limieten van ons systeem aan. De noodzakelijke upgrade zagen wij als kans om op standaard software over te stappen. We hebben verschillende pakketten vergeleken. Daarbij zochten we een bewezen oplossing die bij veel bedrijven goed draait. De keuze viel op Business Central. GAC en twee andere partijen gaven een presentatie. Die van GAC was duidelijk, verfrissend en zeer goed gestructureerd. Daar houden we van. Zij wisten in een zeer korte periode de processen binnen ons bedrijf te doorgronden. Dat geeft vertrouwen voor een vervolgtraject.”

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter en wij nemen telefonisch contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

YOU GAC
Growing Together