Even een mailer versturen?

Een mailer naar klanten versturen lijkt eenvoudig, maar loopt vaak al stuk bij het verzamelen van de adressen. Contactgegevens blijken verspreid over Excel- en Word-bestanden bewaard te worden of zitten gekoppeld aan individuele Outlook-accounts. Is de lijst eindelijk rond, dan komen na verzending de foutmeldingen en afzeggingen binnen. Wie verwerkt die informatie voor de volgende keer? En wat was nu eigenlijk het effect van de mailer?

Door klantgegevens centraal te beheren en waar mogelijk automatisch in te vullen, voorkom je deze chaos. Reacties op de mailer kunnen direct in het bestand verwerkt worden. Al vanaf dag één segmenteer je de doelgroep. Na verloop van tijd ga je reacties gebruiken om de timing en inhoud van mailers en uitnodigingen te verfijnen.

Een centraal klantbestand helpt ook bij het benutten van verkoopkansen. Door contactmomenten te registreren, voorkom je dat verschillende medewerkers of vestigingen dezelfde prospect gelijktijdig benaderen.

YOU GAC
Growing Together

Complexe structuren in beeld

Met PSA365 kun je complexe juridische structuren vastleggen en visualiseren. Speciaal voor accountants voegt GAC daar een unieke mogelijkheid aan toe. In PSA365 registreer je functie en persoon los van elkaar. Dat maakt het mogelijk om natuurlijke personen die bij meerdere bedrijven DGA zijn centraal te beheren. Daarmee legt PSA365 ook onderscheid tussen eenmanszaken en de persoon die daarachter zit.

Maak van het invullen van informatie geen struikelblok, gebruik PSA365

360 graden klantbeeld

Met PSA365 leg je alles vast wat rond een klant speelt. Contactmomenten, offertes, projecten en facturen zijn eenvoudig toegankelijk. Medewerkers kunnen dankzij dit 360 graden klantbeeld zeer goed geïnformeerd organisaties tegemoet treden. Intern kan klantinformatie gesegmenteerd afgeschermd worden. Waar privacy of geheimhoudingsplicht dat vereist, kunnen alleen personen die het nodig hebben bij specifieke klantgegevens.

Aan PSA365 kun je externe bronnen toevoegen

Company.info

Vult zuiver en snel klantgegevens aan vanuit een centrale up-to-date database. Desgewenst kan aan deze gegevens een creditcheck worden toegevoegd.

Spotler

Spotler verstuurt gesegmenteerde mailings en koppelt informatie over het resultaat direct terug. Wij integreren deze gegevens binnen het 360 graden klantbeeld van PSA365.

LinkedIn integratie

Koppel je Sales Navigator abonnement bij LinkedIn aan je klantendatabase in PSA365 en integreer de netwerken van je medewerkers in die van je organisatie.
Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Edwin optimaliseert jouw bedrijfssoftware

Hoe soepel kom jij van uur tot factuur?

YOU GAC
Growing Together