0499 58 28 27 Support
Stel snel offertes op
Betrek je klanten bij het proces
Grafische planning
Real-time inzichten

Grip op marges en real-time inzicht

Met Production365 stel je jouw bedrijfsstrategie af op de eisen van je afnemers. Je houdt grip op je marges en krijgt real-time inzicht in het productieproces. Naast volledige ondersteuning van je core-processen krijg je toegang tot extra mogelijkheden zoals geïntegreerd documentbeheer en Power BI. Daarmee beschik je altijd over de laatste product data sheets en klantorders.

Production365 is op jouw processen afgestemd. Onze specialisten kennen jouw branche als geen ander. Wij zorgen dat je met vertrouwen jouw plek op de markt inneemt. Nu en in de toekomst.

Production365 ondersteunt alle processtappen van productiebedrijven

Offerte
Kom snel tot een goede, concurrerende en winstgevende offerte. Vanuit een flexibel configuratietool stuur je offertes in Word met bijbehorende tekeningen naar de klant. Je neemt deze voorcalculatie gelijktijdig automatisch op in Dynamics 365 Business Central.
Engineering
Ontwikkel producten samen met de klant. Production365 koppelt standaard aan CAD en kan via 3D-printing prototypes direct fysiek beschikbaar maken. Eventueel kun je het productontwerp virtueel presenteren met de Microsoft HoloLens.
Productieproces
Prodution365 zorgt voor een uitgebalanceerde capaciteitsplanning. Je laat het productieproces kwalitatief en efficiënt verlopen. Integratie met CAD/CAM en grafische planning zorgen dat je goederen tijdig kunt leveren.
Operatie
Gebruik Microsoft Power BI rapportages om direct inzicht in de status te krijgen. Stuur waar nodig projecten en productieorders centraal bij. Production365 zorgt via IoT (Internet of Things) dat metingen vanuit productiemachines meewegen in het productieproces.
Onderhoud
De dienstverlening stopt niet bij oplevering van project of de installatie. Production365 ondersteunt beheer van servicecontracten en bijbehorende diensten. Zo biedt het digitale werkbonnen gebaseerd op Microsoft Power Apps om materiaal- en uurverbruik direct door te belasten.
“We houden de afdelingen klein en kunnen nieuwe markten snel en flexibel betreden.”
Lars Holweg
Controller Nedap
Wij brengen collega’s vanuit alle disciplines in één hal samen op dezelfde werkvloer. R&D (Research and Development), productie, verkoop, backoffice, alles zit bij elkaar in een hal. Dit bevordert de kwaliteit van onze producten.
Verder lezen
“Wij kijken naar het individu. Altijd. ERP ondersteunt ons hierbij met stuurinformatie.”
Marc Been
Teamleider Automatisering Baanbrekers
Baanbrekers zocht een ERP-pakket dat in ieder geval koppelingen kan leggen met COMPAS en INFOGROEN. Verder is ingezet om zowel productieresultaten als detacheringsuren bij te houden. Ook moet de software overzicht kunnen bieden over een zeer grote variëteit aan activiteiten.
Verder lezen

Je bent normaal altijd welkom bij GAC

Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Arjan helpt je de concurrent voorblijven

Hoe staat het met jouw Digitale Transformatie?

YOU GAC

Growing Together