Capaciteitsplanning op orde
Optimale servicecontracten
Real-time inzicht in o.a. productieorders
Maximale klantbeleving

Grip op marges en real-time inzicht met productiesoftware

Toekomstgerichte ERP software

Met Production365 stel je jouw bedrijfsstrategie af op de eisen van je afnemers. Je houdt grip op je marges en krijgt real-time inzicht in het productieproces. Naast volledige ondersteuning van je core-processen krijg je toegang tot extra mogelijkheden zoals geïntegreerd documentbeheer en Power BI. Daarmee beschik je altijd over de laatste product datasheets en klantorders.

Onze toekomstgerichte ERP software is afgestemd op productiebedrijven. De software verhoogt de betrouwbaarheid van je leveringen en richt productieprocessen optimaal in. Werk snel, foutloos en realiseer groei met maximale marges. Onze specialisten kennen jouw branche als geen ander. Wij zorgen dat je met vertrouwen jouw plek op de markt inneemt. Nu en in de toekomst.

Neem jouw plek op de markt in

Production365 ondersteunt alle processtappen van productiebedrijven

Concurrerende offertes

Kom snel tot een goede, concurrerende en winstgevende offerte. Vanuit een flexibel configuratietool stuur je offertes in Word met bijbehorende tekeningen naar de klant. Je neemt deze voorcalculatie gelijktijdig automatisch op in Dynamics 365 Business Central.

Visuele productontwerpen

Ontwikkel producten samen met de klant. Production365 koppelt standaard aan CAD en kan via 3D-printing prototypes direct fysiek beschikbaar maken. Eventueel kun je het productontwerp virtueel presenteren met de Microsoft HoloLens.

Uitgebalanceerde capaciteitsplanning

Prodution365 zorgt voor een uitgebalanceerde capaciteitsplanning. Je laat het productieproces kwalitatief en efficiënt verlopen. Integratie met CAD/CAM en grafische planning zorgen dat je goederen tijdig kunt leveren.

Overzichtelijke productieorders

Gebruik Microsoft Power BI rapportages om direct inzicht in de status te krijgen. Stuur waar nodig projecten en productieorders centraal bij. Production365 zorgt via IoT (Internet of Things) dat metingen vanuit productiemachines meewegen in het productieproces.

Beheerbare servicecontracten

De dienstverlening stopt niet bij oplevering van project of de installatie. Production365 ondersteunt beheer van servicecontracten en bijbehorende diensten. Zo biedt het digitale werkbonnen gebaseerd op Microsoft Power Apps om materiaal- en uurverbruik direct door te belasten.
“We houden de afdelingen klein en kunnen nieuwe markten snel en flexibel betreden.”
Lars Holweg
Controller Nedap
Wij brengen collega’s vanuit alle disciplines in één hal samen op dezelfde werkvloer. R&D (Research and Development), productie, verkoop, backoffice, alles zit bij elkaar in een hal. Dit bevordert de kwaliteit van onze producten.
Verder lezen
“Wij kijken naar het individu. Altijd. ERP ondersteunt ons hierbij met stuurinformatie.”
Marc Been
Teamleider Automatisering Baanbrekers
Baanbrekers zocht een ERP-pakket dat in ieder geval koppelingen kan leggen met COMPAS en INFOGROEN. Verder is ingezet om zowel productieresultaten als detacheringsuren bij te houden. Ook moet de software overzicht kunnen bieden over een zeer grote variëteit aan activiteiten.
Verder lezen
Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Arjan helpt je de concurrent voorblijven

Hoe staat het met jouw Digitale Transformatie?

YOU GAC
Growing Together