Alle software bij elkaar in ons ERP systeem voor jouw ICT bedrijf

Hoeveel softwarepakketten ondersteunen jouw bedrijfsprocessen?

Je hebt een softwarepakket voor relatiebeheer, waarin verkopers wellicht nog kunnen samenwerken. Daarnaast is er software voor marketingwerkzaamheden maar ook software voor het sturen en bewaken van projecten. Dan heb je nog een softwarepakket waarmee je medewerkers uren kunnen schrijven en klanten kunnen factureren. Met al deze verschillende softwarepakketten, raakt de data in je ICT bedrijf steeds meer versnipperd. Eén centraal systeem voor de meest belangrijke bedrijfsprocessen zorgt voor de meest efficiënte samenwerking en inzichten. Dit kan worden gerealiseerd met ERP software speciaal voor het ICT bedrijf: PSA365.

De voordelen van onze ERP software voor IT op een rij

Waarom? Daarom!

  • Een centraal systeem waar alle klantdata bij elkaar komt
  • Ondersteuning van het volledige bedrijfsproces van prospect tot cash
  • Innovatief systeem gebaseerd op de huidige standaarden in de markt
  • Altijd en overal werken doordat het systeem in de cloud beschikbaar is
  • Inzicht in de projecten en efficiënt bijsturen
  • Makkelijk uren schrijven en efficiënt factureren
Onze oplossingen

Selecteer het juiste ERP pakket voor jouw ICT bedrijf

PSA365
Consultancy

Snel van start met dit pakket dankzij de beste verrijkingen voor jouw consultancy bedrijf. Van geoptimaliseerd relatiebeheer tot een groot aantal financiële toevoegingen, om je facturatieproces te stroomlijnen.

€ 34,-
per gebruiker
per maand
Meest gekozen
PSA365
IT & Consultancy

Heb je net wat meer nodig of ben je actief binnen de IT en consultancy branche? Kies dit pakket! Leg abonnementen vast en maak gebruik van weekstaten. Tevens hét pakket als jouw onderneming bestaat uit meerdere juridische entiteiten of administraties.

€ 51,-
per gebruiker
per maand
"Ik help u graag om de marktleider van morgen te worden."
Roel van Zon
Directeur Business Development
ERP speciaal voor IT & Consultancy

Software ontwikkeld door GAC en Microsoft

Je hebt vast al eerder nagedacht over één ERP systeem voor de basis van je IT bedrijf. Er zijn echter zo veel bedrijven en software; welke kies je? GAC is één van de grootste Microsoft-partners van Nederland. We zijn zelf een IT & Consultancy bedrijf! Hierdoor weten we precies wat jouw ICT bedrijf nodig heeft; een ERP systeem dat volledig in dienst van jouw bedrijf staat. Wij staan niet alleen klaar met gespecialiseerde software, maar staan ook altijd klaar om je een gedegen advies te geven. Onze proactieve consultants voeren projecten altijd gestructureerd uit en onze servicedesk is 24/7 bereikbaar. De klant staat bij ons altijd centraal.

Heb jij hulp nodig om de marktleider van morgen te worden?
Wil jij ook een speciaal ERP systeem voor jouw IT bedrijf?

PSA365, de ERP oplossing die speciaal is ontwikkeld voor de IT & Consultancy branche, kan jouw ICT bedrijf helpen om de marktleider van morgen te worden. Ben je benieuwd wat wij voor jouw ICT bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Patras beantwoordt graag al je vragen.

Mignon vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Laat je vraag achter

YOU GAC
Growing Together