Hoe kun je medewerkers én de financiële administratie de juiste tools geven om het declaratieproces te versnellen en bovendien te vereenvoudigen? Door Dynamics 365 Business Central uit te breiden met Continia Expense Management. Dé tool om eenvoudig de telefoonkosten en kilometerdeclaraties in te dienen die automatisch kunnen worden goedgekeurd vanuit en geboekt in Dynamics 365 Business Central.

Met Continia Expense Management bepaal je welke medewerkers declaraties mogen indien en welke goedkeurder aan een medewerker is gekoppeld. Door gebruik te maken van de app die beschikbaar is voor iOS en Android, kunnen medewerkers eenvoudig een declaratie indienen en meteen een foto van een bonnetje koppelen. Door de geïntegreerde kaartweergave kunnen ritten, eventueel met tussenstops, automatisch worden berekend en retourritten meteen worden aangemaakt. De ingediende declaraties zijn meteen zichtbaar in Dynamics 365 Business Central en kunnen ter goedkeuring worden aangeboden aan de managers, waarbij het goedkeuringsproces volledig te volgen is. Op basis van de instellingen vindt boeking op de juiste grootboekrekeningen plaats. De declaraties kunnen via Dynamics 365 Business Central worden uitbetaald of worden aangeboden aan een salarisverwerkingssysteem.

Gebruikers van zakelijke creditcards krijgen de uitgaven automatisch zichtbaar in de app en hoeven enkel de bonnetjes te koppelen waarna verwerking in Dynamics 365 Business Central plaatsvindt. Ook hierbij volledig inzicht en controle voor de financiële administratie.

  • Eenvoudige vastlegging van declaraties via een app
  • Bonnetjes meteen digitaal gekoppeld en zichtbaar in Dynamics 365 Business Central
  • Integratie van zakelijke creditcards
  • Kilometerregistratie op basis van start- en eindpunt
  • Automatische verwerking in de financiële administratie
  • Volledig inzicht voor de financiële administratie

Continia Expense Management is beschikbaar voor Dynamics 365 Business Central en Dynamics NAV.

!
Document Capture
Verwerk jij je inkoopfacturen al digitaal? Kijk eens naar de mogelijkheden van Document Capture om direct tijdwinst te boeken op de adminsitratie, door inkoopfacturen digitaal te herkennen en verwerken.Bekijk de oplossing
Mignon helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together