Blijf klant én concurrent een stap voor met slimme ERP software voor je groothandel

Krijg volledige controle over je voorraad en cashflow

Als groothandel sta of val je bij een heldere en onderscheidende waardepropositie. Jouw klanten komen voor de producten die je levert, maar ze blijven voor de toegevoegde waarde. Het is belangrijk om producten efficiënt naar je magazijn en snel naar de klant te krijgen. Slimme voorraad- en verkoopprognoses, effectieve logistiek en bereikbare webshops bieden uitkomst.

Maak efficiënt voorraadbeheer mogelijk en lever orders op de aangegeven dag. Bewaak overzicht op de keten, jouw kosten en de betrouwbaarheid van je leveranciers. Bij het bestellen van nieuwe voorraad kun je inschatten wie op tijd gaat leveren en hoe compleet die bestelling gaat zijn. Dat vraagt om strakke orderverwerking en dus om de beste software voor jouw groothandel, die dit allemaal aankan.

De beste software voor groothandel

Waarom? Daarom!

  • Uniform en gebruiksvriendelijk
  • Altijd én overal beschikbaar doordat het systeem in de cloud beschikbaar is
  • Efficiënt voorraad- en orderbeheer
  • Optimale ondersteuning van de (internationale) logistieke processtroom
  • Grip op inkoopkosten en marges
  • Snel en eenvoudig inzicht in de financiële positie van eigen organisatie en klanten, altijd up-to-date managementinformatie
  • Meer omzet met minder handelingen dankzij een geïntegreerde B2B-webshop
Onze oplossingen

Selecteer de beste software voor jouw groothandel

Trade365
Starter

Ideaal voor compacte handelsondernemingen die hun processen willen digitaliseren en bedrijven die voornamelijk groot en/of internationaal inkopen. Dankzij standaard software kun je met dit pakket snel van start.

€ 28,50
per gebruiker
per maand
Meest gekozen
Trade365
Plus

Kies dit pakket wanneer jij een sterke focus hebt op e-commerce en betere grip wil op je marges. De meest gekozen versie voor handelsondernemingen:

€ 33,50
per gebruiker
per maand
Trade365
Enterprise

Het meest complete pakket, dankzij raamcontractenbeheer en geavanceerde logistieke optimalisaties. Met dit pakket ga jij voor het maximaliseren van je marges.

€ 51,-
per gebruiker
per maand
“Groothandel doelstellingen vertalen naar concrete groei? Kom maar op.”
Nick Rossen
Groothandel Consultant
Vergroot je marges met ERP software voor je groothandel

Waarom kiezen voor GAC?

GAC is één van de grootste Microsoft partners van Nederland met jarenlange ervaring in de handelsbranche. Daarom weten we heel goed welke software nodig is binnen de groothandel. Onze consultants kennen de handelsbranche en weten precies waar de software het verschil kan maken. Zij denken mee en begeleiden bij keuzes en inrichting. Verwacht proactieve consultants die een gedegen advies geven. Uiteraard voeren we projecten gestructureerd uit en na een project kan altijd de hulp van de servicedesk worden ingeroepen. GAC gaat een duurzame relatie aan met haar klanten, een relatie waar de klant centraal staat.

Weten wat onze ERP software voor jouw groothandel kan betekenen?
Wil jij ook efficiënter werken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Download dan de brochure of vul het contactformulier in! Wij staan al voor je klaar met de beste software voor jouw groothandel. Martijn beantwoordt graag al je vragen.

Martijn vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Laat je vraag achter

YOU GAC
Growing Together