Klantbinding en efficiency

ERP voor toeleveranciers in de zorg

Je positie als zorgaanbieder binnen een competitieve markt valt of staat bij een heldere en onderscheidende waardepropositie. Klanten komen voor de producten die je levert, maar ze blijven voor de band die je met ze opbouwt. Goed inzicht in je klanten, betrokken medisch specialisten en grip op het leveringsproces zijn daarbij essentieel. Wet- en regelgeving mag hierop een minimale impact hebben, hoewel de specifieke vereisten van zorgverzekeraars en gemeenten van groot belang zijn.

Efficiënt leveren aan klanten vraagt om strakke procesondersteuning. Behoud het overzicht op de zorgketen, kosten en de contractuele afspraken met de instanties die de geleverde zorgproducten vergoeden. Het kan allemaal met onze software voor de zorg.

De voordelen van onze ERP in de zorg

Waarom? Daarom!

  • Grip op (behandel)kosten en marges
  • Optimale ondersteuning van de zorggerelateerde wet- en regelgeving.
  • Volledige integratie met Vecozo berichtenverkeer.
  • Efficiënte en branchespecifieke hulpmiddelen-, voorraad- en orderbeheer
  • Klantbinding en efficiency door op maat gesneden portalen
  • Uniform en gebruiksvriendelijk
  • Altijd en overal beschikbaar
Onze oplossingen
ERP in de zorg

Het juiste pakket voor jouw organisatie

Meest gekozen
Medical365
Plus

Dé oplossing voor toeleveranciers in de medische sector. Innoveer je bedrijfsprocessen met Medical365 Plus! Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

€ 52,50
per gebruiker
per maand
Medical365
Enterprise

Dé oplossing voor toeleveranciers in de medische sector die te maken hebben met hulpmiddelenbeheer en eventueel productie. Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

Bevat alles van Medical365 Plus inclusief:

€ 76,-
per gebruiker
per maand
Kies voor speciale ERP software voor toeleveranciers in de zorg van GAC

Waarom kiezen voor ERP in de zorg van GAC?

GAC is niet alleen één van de grootste Microsoft Partners van Nederland. Onze consultants en specialisten hebben jarenlange ervaring in ERP voor de zorg. We weten precies wat jij nodig hebt om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Onze oplossingen bevatten alle modules die jij nodig hebt om gericht te werk te gaan. Om tijd te besparen, klanten te binden en processen soepel te laten verlopen. Van inventarisatie tot implementatie staan wij aan je zijde. En daarna natuurlijk ook nog.

Neem contact met ons op!
Meer weten over onze ERP in de zorg?

Met onze ERP software voor de zorg stroomlijn je jouw bedrijfsprocessen. Je krijgt inzicht in je klanten, voldoet altijd aan de zorggerelateerde wet- en regelgeving, houdt grip op kosten en nog veel meer. Benieuwd of onze software ook wat is voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Jeroen vertelt je graag meer over de mogelijkheden van onze ERP in de zorg!

Laat je vraag achter

YOU GAC
Growing Together