0499 58 28 27 Support
Stel de klant centraal
Probeer nieuwe businessmodellen
Verhoog de productiviteit
Werk soepeler samen

Grip op facturatie en cashflow

Met PSA365 beschik je altijd en overal over de informatie die je nodig hebt om beslissingen te nemen. Je kunt overal werken zonder de declarabiliteit uit het oog te verliezen. Je houdt grip op facturatie en cashflow en helpt jouw medewerkers samenwerken.

PSA365 is samen met Microsoft ontwikkeld op basis van Dynamics 365 CRM. Het werkt volledig vanuit de cloud. Jouw medewerkers krijgen overal veilig toegang tot gegevens. Ze worden productiever en dankzij centrale terugkoppeling optimaliseer je facturatie en urenregistratie.

PSA365 ondersteunt het volledige proces van zakelijke dienstverleners

Campagne
Lead
Verkoopkans
Offerte
Contract
Project
Planning
Urenverantwoording
Facturatie
Inning

Innoveer jouw dienstverlening

De vraag van de klant verandert. Dat vraagt om aanpassing en innovatie van de dienstverlening. PSA365 geeft je ruimte om te experimenteren met nieuwe business- en verdienmodellen. Probeer bijvoorbeeld de PSA365 abonnementsmodule om met abonnementen in plaats van traditionele uurvergoedingen te werken.

“Met Dynamics 365 ligt informatie centraal vast. Dat levert een flinke tijdswinst op.”
Pieter Kleijs
Manager Sales & Kwaliteit IT-Workz
Wij hebben bij IT-Workz net ons 10-jarig bestaan gevierd. In die tijd zijn we gegroeid van rond de veertig mensen naar een organisatie die binnenkort de honderdste medewerker gaat verwelkomen. Na zo’n groei ben je toe aan een professionaliseringsslag.
Verder lezen
“Alles in de Microsoft totaaloplossing van GAC is gericht op het aanzetten tot actie. Zien, denken en dan doen.”
Ron Wijling
Directeur QSN Risk Management
QSN Risk Management gebruikt PSA+ op basis van Microsoft Dynamics NAV om sneller informatie op de werkvloer beschikbaar te maken. Zij hebben Dynamics NAV, Sharepoint en Power BI ingezet om medewerkers snel en eenvoudig toegang te geven tot de informatie die ze nodig hebben.
Verder lezen

Je bent altijd welkom bij GAC

De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC

Growing Together