Software die voor je werkt: PSA365

Perfect voor jouw bedrijf of kantoor

Wanneer je als dienstverlenende organisatie efficiency wil bereiken, zal je moeten beschikken over software die het mogelijk maakt om met dezelfde personen meer werk te kunnen voltooien. Dankzij PSA365 automatiseren we het complete prospect-to-cash proces. Daarnaast beschik je hierdoor altijd en overal over actuele managementinformatie omtrent bijvoorbeeld OHW-posities om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dankzij PSA365 kunnen uren versneld en digitaal worden geschreven waardoor ze altijd up-to-date zijn. Hierdoor kunnen je medewerkers zich focussen op de kwaliteit van het project en het verbeteren van de declarabiliteit. Zelfs wanneer je te maken hebt met interbilling. Dankzij PSA365 worden data centraal beheerd en met meerdere juridische entiteiten uitgewisseld. Daarbij is je cashflow altijd bijgewerkt.

PSA365 maakt gebruik van Dynamics 365 Business Central om al je backoffice processen te stroomlijnen. De gehele financiële administratie wordt hiermee optimaal geautomatiseerd. Daarnaast voegen we specifieke functionaliteiten toe aan Dynamics 365 Project Operations, zodat belangrijke gegevens bij bedrijven op contacten kunnen worden geborgd, je projecten binnen een handomdraai calculeert en borgt dat ze binnen het budget worden afgerond. PSA365 draait volledig in de cloud waardoor je bedrijfssoftware altijd up-to-date is met de laatste functies, specifiek voor jouw branche.

PSA365
Consultancy

Snel van start met dit pakket dankzij de beste verrijkingen voor jouw consultancy bedrijf. Van geoptimaliseerd relatiebeheer tot een groot aantal financiële toevoegingen, om je facturatieproces te stroomlijnen.

€ 34,-
per gebruiker
per maand
Meest gekozen
PSA365
IT & Consultancy

Heb je net wat meer nodig of ben je actief binnen de IT en consultancy branche? Kies dit pakket! Leg abonnementen vast en maak gebruik van weekstaten. Tevens hét pakket als jouw onderneming bestaat uit meerdere juridische entiteiten of administraties.

€ 51,-
per gebruiker
per maand
PSA365
Accountancy

Het meest complete pakket gespecialiseerd voor accountantskantoren. Verbeter het klantacceptatieproces en de WTA-registratie. Dankzij natuurlijke personen houd je je contactenbestand overzichtelijk.

€ 62,50
per gebruiker
per maand

Weet alles van je (potentiële) klant

Afgestemd op de eisen voor de Nederlandse markt. Maak direct gebruik van bedrijfsgegevens uit de Kamer van Koophandel. Bouw een 360 graden klantbeeld op met PSA365, door alle contactmomenten te borgen. Met natuurlijke personen houd je je CRM systeem overzichtelijk.

Geoptimaliseerde projectplanning

Maak het plannen en beheren van projecten nog eenvoudiger. Gebruik grafische projectplanning met PSA365 en plan altijd de juiste medewerker voor een taak doordat vaardigheden eenvoudig worden bijgehouden middels Power Apps.

Maximale declarabiliteit

Dankzij weekstaten en digitale urenregistratie hoef jij nooit meer te wachten op de daadwerkelijk geschreven uren van je projecten. Declarabiliteit is hiermee op alle niveaus inzichtelijk en je facturatieproces wordt accurater en versneld met PSA365.

Maak cashflow voorspelbaar

Gebruik onder andere abonnementen, incasso’s, voorschotfacturatie en slimme factuurvoorstellen van PSA365 om de kwaliteit van je financiële administratie te boosten. Samen met centraal gegevensbeheer en interbilling heb je volledig grip op je cashflow over verschillende administraties.

Managementinformatie up-to-date

Maak gebruik van Power BI om al je belangrijke data uit PSA365 visueel te presenteren. Ga aan de slag met standaard dashboards om de belangrijkste KPI’s voor onder andere facturatie, voor- en nacalculatie projecten, OHW en declarabiliteit te monitoren. Aan de hand hiervan kun je onderbouwde en juiste beslissingen nemen.
Weten wat onze software voor jouw branche kan betekenen?
We sparren graag over je uitdagingen!

Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en je kan helpen met het Digitaal Transformeren? Wij heb de dagelijkse uitdagingen van productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners vertaald in onze standaardoplossingen speciaal voor jouw branche. Benieuwd hoe we jouw bedrijf samen verder laten groeien? Neem contact met ons op.

Mignon helpt je de concurrent voorblijven

Hoe staat het met jouw Digitale Transformatie?

YOU GAC
Growing Together