Optimale Project Service Automation (PSA)
Gebruiksvriendelijke software
Efficiënt samenwerken
Flexibele bedrijfsprocessen

Zakelijke dienstverlening

De nummer 1 bedrijfssoftware

Met PSA365 beschik je altijd en overal over de informatie die je nodig hebt om beslissingen te nemen. Je kunt overal werken zonder de declarabiliteit uit het oog te verliezen. Je houdt grip op facturatie en cashflow en helpt jouw medewerkers samenwerken.

PSA365 is samen met Microsoft ontwikkeld op basis van Dynamics 365 CRM. Het werkt volledig vanuit de cloud. Jouw medewerkers krijgen overal veilig toegang tot gegevens. Ze worden productiever en dankzij centrale terugkoppeling optimaliseer je facturatie en urenregistratie.

Software zakelijke dienstverlening

CRM project service automation

Projecten op tijd, binnen het budget en met winst opleveren realiseer je door één softwareoplossing te gebruiken. CRM project service automation helpt jou hierbij.

  • Het prioriteren van de verkoopmogelijkheden op projectbasis is een fluitje van een cent. Daardoor neemt de scoringskans toe.
  • Dankzij de ingebouwde intelligence voor het plannen van succesvolle resultaten voorspel je eenvoudig de projectwinstgevendheid.
  • Door een soepele samenwerking en overzichtelijk dashboard ben je in staat projecten binnen budget, op tijd en met winst op te leveren.

Ultieme bedrijfssoftware

PSA365 ondersteunt het volledige proces van de zakelijke dienstverlening

Campagne

Lead

Verkoopkans

Offerte

Contract

Project

Planning

Urenverantwoording

Facturatie

Inning

Upgrade je zakelijke dienstverlening

Innovatie voorop

De vraag van de klant verandert. Dat vraagt om aanpassing en innovatie van de dienstverlening. PSA365 geeft je ruimte om te experimenteren met nieuwe business- en verdienmodellen. Probeer bijvoorbeeld de PSA365 abonnementsmodule om met abonnementen in plaats van traditionele uurvergoedingen te werken.

“Met Dynamics 365 ligt informatie centraal vast. Dat levert een flinke tijdswinst op.”
Pieter Kleijs
Manager Sales & Kwaliteit IT-Workz
Wij hebben bij IT-Workz net ons 10-jarig bestaan gevierd. In die tijd zijn we gegroeid van rond de veertig mensen naar een organisatie die binnenkort de honderdste medewerker gaat verwelkomen. Na zo’n groei ben je toe aan een professionaliseringsslag.
Verder lezen
“Alles in de Microsoft totaaloplossing van GAC is gericht op het aanzetten tot actie. Zien, denken en dan doen.”
Ron Wijling
Directeur QSN Risk Management
QSN Risk Management gebruikt PSA+ op basis van Microsoft Dynamics NAV om sneller informatie op de werkvloer beschikbaar te maken. Zij hebben Dynamics NAV, Sharepoint en Power BI ingezet om medewerkers snel en eenvoudig toegang te geven tot de informatie die ze nodig hebben.
Verder lezen
Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together