Software die voor je werkt: PSA365

Perfect voor jouw bedrijf of kantoor

Wanneer je als dienstverlenende organisatie efficiency wil bereiken, zal je moeten beschikken over software die het mogelijk maakt om met dezelfde personen meer werk te kunnen voltooien. Dankzij PSA365 automatiseren we het complete prospect-to-cash proces. Daarnaast beschik je hierdoor altijd en overal over actuele managementinformatie omtrent bijvoorbeeld OHW-posities om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dankzij PSA365 kunnen uren versneld en digitaal worden geschreven waardoor ze altijd up-to-date zijn. Hierdoor kunnen je medewerkers zich focussen op de kwaliteit van het project en het verbeteren van de declarabiliteit. Zelfs wanneer je te maken hebt met interbilling. Dankzij PSA365 worden data centraal beheerd en met meerdere juridische entiteiten uitgewisseld. Daarbij is je cashflow altijd bijgewerkt.

PSA365 maakt gebruik van Dynamics 365 Business Central om al je backoffice processen te stroomlijnen. De gehele financiële administratie wordt hiermee optimaal geautomatiseerd. Daarnaast voegen we specifieke functionaliteiten toe aan Dynamics 365 Project Operations, zodat belangrijke gegevens bij bedrijven op contacten kunnen worden geborgd, je projecten binnen een handomdraai calculeert en borgt dat ze binnen het budget worden afgerond. PSA365 draait volledig in de cloud waardoor je bedrijfssoftware altijd up-to-date is met de laatste functies, specifiek voor jouw branche.

PSA365
Consultancy

Snel van start met dit pakket dankzij de beste verrijkingen voor jouw consultancy bedrijf. Van geoptimaliseerd relatiebeheer tot een groot aantal financiële toevoegingen, om je facturatieproces te stroomlijnen.

 • Beheer eenvoudig incassomachtigingen
 • Slimme factuurvoorstellen en voorschotfacturatie
 • Geoptimaliseerd voor bedrijven in de Nederlandse markt
 • Beschikbaar op Dynamics 365 Business Central Essential en Dynamics 365 Project Operations
 • Onder andere uit te breiden met Power BI, Document Capture en KvK integratie.
€ 30,-
per gebruiker
per maand
Meest gekozen
PSA365
IT & Consultancy

Heb je net wat meer nodig of ben je actief binnen de IT en consultancy branche? Kies dit pakket! Leg abonnementen vast en maak gebruik van weekstaten. Tevens hét pakket als jouw onderneming bestaat uit meerdere juridische entiteiten of administraties.

 • Bevat alles van het Consultancy pakket
 • Maakt abonnementen aan voor producten of diensten
 • Weekstaten voor versnelde urenregistratie
 • Centraal gegevensbeheer voor meerdere administraties
 • Beschikbaar op Dynamics 365 Business Central Essential en Dynamics 365 Project Operations
 • Onder andere uit te breiden met Power BI, Document Capture en KvK integratie.
€ 45,-
per gebruiker
per maand
PSA365
Accountancy

Het meest complete pakket gespecialiseerd voor accountantskantoren. Verbeter het klantacceptatieproces en de WTA-registratie. Dankzij natuurlijke personen houd je je contactenbestand overzichtelijk.

 • Bevat alles van het IT & Consultancy pakket
 • Verbeter je klant- en opdrachtacceptatie
 • Conform wetgeving voor onder andere het UBO register en WWFT
 • Te integreren met Pinkweb en AFAS Profit Online
 • Beschikbaar op Dynamics 365 Business Central Essential en Dynamics 365 Project Operations
 • Onder andere uit te breiden met Power BI, Document Capture en KvK integratie.
€ 55,-
per gebruiker
per maand

Weet alles van je (potentiële) klant

Afgestemd op de eisen voor de Nederlandse markt. Maak direct gebruik van bedrijfsgegevens uit de Kamer van Koophandel. Bouw een 360 graden klantbeeld op met PSA365, door alle contactmomenten te borgen. Met natuurlijke personen houd je je CRM systeem overzichtelijk.

Geoptimaliseerde projectplanning

Maak het plannen en beheren van projecten nog eenvoudiger. Gebruik grafische projectplanning met PSA365 en plan altijd de juiste medewerker voor een taak doordat vaardigheden eenvoudig worden bijgehouden middels Power Apps.

Maximale declarabiliteit

Dankzij weekstaten en digitale urenregistratie hoef jij nooit meer te wachten op de daadwerkelijk geschreven uren van je projecten. Declarabiliteit is hiermee op alle niveaus inzichtelijk en je facturatieproces wordt accurater en versneld met PSA365.

Maak cashflow voorspelbaar

Gebruik onder andere abonnementen, incasso’s, voorschotfacturatie en slimme factuurvoorstellen van PSA365 om de kwaliteit van je financiële administratie te boosten. Samen met centraal gegevensbeheer en interbilling heb je volledig grip op je cashflow over verschillende administraties.

Managementinformatie up-to-date

Maak gebruik van Power BI om al je belangrijke data uit PSA365 visueel te presenteren. Ga aan de slag met standaard dashboards om de belangrijkste KPI’s voor onder andere facturatie, voor- en nacalculatie projecten, OHW en declarabiliteit te monitoren. Aan de hand hiervan kun je onderbouwde en juiste beslissingen nemen.
Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Alex helpt je de concurrent voorblijven

Hoe staat het met jouw Digitale Transformatie?

YOU GAC
Growing Together