0499 58 28 27 Support
Hou marges onder controle
Verbeter je positie naar de klant
Zowel voor B2C als B2B
Optimaliseer het pick-proces

Ondersteun de supply chain en e-commerce

Trade365 legt de focus van Microsoft Dynamics 365 Business Central op e-commerce en de supply chain. Het kernproces van de groothandel: bulk overpakken naar kleinere eenheden wordt vanzelfsprekend perfect ondersteund. Via partner add-ons integreren wij daar een e-commerce oplossing naadloos bovenop. Die maakt voorraad beter voorspelbaar. Je hebt zekerheid dat de juiste voorraad op het juiste moment beschikbaar is.

Om de klantvraag beter te beantwoorden bevat Trade365 AI om softwarematig met je klanten mee te denken. De AI geneert automatisch klantadvies op basis van vorige bestellingen en vergelijking met onder meer andere klanten. Door integratie binnen de oplossing krijgt de klant altijd actuele levertijden, ook als er onverhoopt wijzigingen optreden.

Alle processtappen ondersteund

Trade365 zorgt voor volledige ondersteuning van:

  • Offerte
  • (Digitale) Orderverwerking
  • Inkoopplanning
  • Voorraadbeheer
  • Magazijnproces
  • Facturatie & Betaling
  • Klantenservice

Trade365 maakt de supply chain beter voorspelbaar en helpt je de voorraad optimaliseren

Papierloos werken

Papier is omslachtig, kostbaar en foutgevoelig. Trade365 ondersteunt het logistiek proces daarom volledig digitaal. Medewerkers worden met behulp van scantools en mobiele devices naar de juiste locatie gestuurd. Acties zijn vanaf daar direct centraal te registreren. Op dit moment wordt al hard gewerkt aan de volgende stap: met behulp van Augmented Reality (AR) het pickproces via realtime geplande looproutes direct sturen.

“Alles in de Microsoft totaaloplossing van GAC is gericht op het aanzetten tot actie. Zien, denken en dan doen.”
Ron Wijling
Directeur QSN Risk Management
QSN Risk Management gebruikt PSA+ op basis van Microsoft Dynamics NAV om sneller informatie op de werkvloer beschikbaar te maken. Zij hebben Dynamics NAV, Sharepoint en Power BI ingezet om medewerkers snel en eenvoudig toegang te geven tot de informatie die ze nodig hebben.
Verder lezen
“De mensen die hier rondlopen hebben een passie voor techniek, dat brengt ons samen.”
Sander Marechal
Directeur QSN Risk Management
BSU vroeg GAC om een bestaande CRM-oplossing in de cloud te vervangen door Dynamics 365. Er werd een roadmap bedacht waarin BSU wordt ondersteund door een keten van op één lijn liggende systemen. Uiteindelijk moet iedere persoon binnen BSU op een makkelijke manier kunnen doen wat hij leuk vindt, wetende dat het binnen de systemen geborgd is.
Verder lezen

Je bent normaal altijd welkom bij GAC

Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Arjan helpt je optimaliseren

Hoe soepel loopt jouw webshop?

YOU GAC

Growing Together