Hou marges onder controle
Verbeter je positie naar de klant
Zowel voor B2C als B2B
Optimaliseer het pick-proces

Trade 365 dé oplossing

voor jouw groothandel

Trade365 legt de focus van Microsoft Dynamics 365 Business Central op e-commerce en de supply chain. Het kernproces van de groothandel: bulk overpakken naar kleinere eenheden wordt vanzelfsprekend perfect ondersteund. Via partner add-ons integreren wij daar een e-commerce oplossing naadloos bovenop. Die maakt voorraad beter voorspelbaar. Je hebt zekerheid dat de juiste voorraad op het juiste moment beschikbaar is.

Om de klantvraag beter te beantwoorden bevat Trade365 AI om softwarematig met je klanten mee te denken. De AI geneert automatisch klantadvies op basis van vorige bestellingen en vergelijking met onder meer andere klanten. Door integratie binnen de oplossing krijgt de klant altijd actuele levertijden, ook als er onverhoopt wijzigingen optreden.

Onze groothandel software groeit met je mee

Ondersteuning bij het complete proces

Trade365 zorgt voor volledige ondersteuning van:

  • Offerte
  • (Digitale) Orderverwerking
  • Inkoopplanning
  • Voorraadbeheer
  • Magazijnproces
  • Facturatie & Betaling
  • Klantenservice

Hulp bij het voorspellen van de supply chain en het optimaliseren van de voorraad

de software voor jouw groothandel

Wissel papier in voor software

Een digitaal logistiek proces

Papier is omslachtig, kostbaar en foutgevoelig. Trade365 ondersteunt het logistiek proces daarom volledig digitaal. Medewerkers worden met behulp van scantools en mobiele devices naar de juiste locatie gestuurd. Acties zijn vanaf daar direct centraal te registreren. Op dit moment wordt al hard gewerkt aan de volgende stap: met behulp van Augmented Reality (AR) het pickproces via realtime geplande looproutes direct sturen.

"Ik denk dat ik met deze software twee keer zo veel omzet kan draaien.”
Frans Dilven
Geen maatwerk, maar standaard oplossingen. Dat was mijn uitgangspunt.
Verder lezen
“De Digitale Transformatie geeft ons de tijd om klanten proactief te benaderen.”
Marc Camerling
Operations Director Vespo BV
Waarom koopt een klant altijd maar één kleur of maat in? Bel hem op en vraag wat er speelt. Dat is een persoonlijke aanpak. De Digitale Transformatie geeft ons de tijd om klanten proactief te benaderen.
Verder lezen
Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Arjan helpt je optimaliseren

Hoe soepel loopt jouw webshop?

YOU GAC
Growing Together