0499 58 28 27 Support
Hou marges onder controle
Verbeter je positie naar de klant
Zowel voor B2C als B2B
Optimaliseer het pick-proces

Ondersteun de supply chain en e-commerce

Trade365 legt de focus van Microsoft Dynamics 365 Business Central op e-commerce en de supply chain. Het kernproces van de groothandel: bulk overpakken naar kleinere eenheden wordt vanzelfsprekend perfect ondersteund. Via partner add-ons integreren wij daar een e-commerce oplossing naadloos bovenop. Die maakt voorraad beter voorspelbaar. Je hebt zekerheid dat de juiste voorraad op het juiste moment beschikbaar is.

Om de klantvraag beter te beantwoorden bevat Trade365 AI om softwarematig met je klanten mee te denken. De AI geneert automatisch klantadvies op basis van vorige bestellingen en vergelijking met onder meer andere klanten. Door integratie binnen de oplossing krijgt de klant altijd actuele levertijden, ook als er onverhoopt wijzigingen optreden.

Alle processtappen ondersteund

Trade365 zorgt voor volledige ondersteuning van:

  • Offerte
  • (Digitale) Orderverwerking
  • Inkoopplanning
  • Voorraadbeheer
  • Magazijnproces
  • Facturatie & Betaling
  • Klantenservice

Trade365 maakt de supply chain beter voorspelbaar en helpt je de voorraad optimaliseren

Papierloos werken

Papier is omslachtig, kostbaar en foutgevoelig. Trade365 ondersteunt het logistiek proces daarom volledig digitaal. Medewerker worden met behulp van scantools en mobiele devices naar de juiste locatie gestuurd. Acties zijn vanaf daar direct centraal te registreren. Op dit moment wordt al hard gewerkt aan de volgende stap: met behulp van Augmented Reality (AR) het pickproces via realtime geplande looproutes direct sturen.

Je bent altijd welkom bij GAC

De koffie staat klaar
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Wij staan voor je klaar.
Arjan helpt je optimaliseren

Hoe soepel loopt jouw webshop?

YOU GAC

Growing Together